• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Dziewczynki ja uciekam do tego ortopedy, a później do pracy, a że mamy dziś inwentaryzację, więc późno wrócę, także do jutra Gwiazdeczki :-) Spokojnego popołudnia Wam życzę :-)

Mam nadzieje,że u zagubionej wszystko ok...

reklama
dziewczyny ja moge sie do was tutaj przykleić???wiem ze czesto nie pisze ale niestety nie mam tak czasu teraz pisac i dokładnie nie wiem co u której sie dzieje ale poprostu czasem lubie wejsc i was poczytac;-)

Karolku współczuję ale dziewczynu mają racje,gdzie twoj dawny mąż ????
Rozia noo ja lepiej i juz nawet okno umyłam :szok:, wybaczcie nie krzyczcie ale musiałam az inaczej teraz na swiat sie przez nie patrzy :tak: wieje dzis mega wiatr,Ilonko glowa znowu pęka ale to juz chyba z niejedzenia :sorry2:
za tydzien kontrolna wizyta u lekarza ......ciekawe co powie jak po tej torbieli i pozamacicznej :(

Losiczko ja juz bym chciała ten twój link :-D

Hej podczytuje was cały dzień ale nie miałam jak odpisać. Już raz sie spisałam i mi posta wcielo:( więc na razie tylko się witam i potem coś więcej napisze.

Malami na str 36 Karolcia podala linka. Jakby cos to piszcie :-) Malami trzeba wierzyc ze bedzie ok. Wiem ze latwo sie mowi bo sama bym teraz swirowala ale co zrobic??? Trzeba wszystko brac na klate :-(

Kurcze mam pytanko. Po jakim czasie po poronieniu dostaje sie @ ??? Dzisiaj mam 27 dc a @ mialam co 25-26 dni???

reklama
Ale wy zasuwacie z tymi stronami,ciężko nadrobić.

Ilonka u mnie w 25 tyg płeć się zmieniła hihi ale w drugą stronę to raczej cieżko się pomylić lekarzowi,chociaż zdarzają się takie przypadki.

Roza zdrówka dla córeczki.

Właśnie zerknęłam na forum Zaczynamy staranka i tam pojawiła się axari,która się pewnie zdziwiła bo tam od kilku dni nikt nie pisze.Axari będzie miała córeczkę:) Może ściągniemy ją tutaj? Takie moje nieśmiałe pytanie do założycielki :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry