• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

witam się i ja
po długim czasie oczekiwań zjawił się macher od licznika powiedział że trza wymienić bo jest stary popstrykał popukał i mam prąd :tak: ale za miesiąc dopiero przyjadą go wymienić :szok::confused: no cóż jak cosik to będziemy przy świeczkach siedzieć :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

dziewczynki przepraszam ale nie nadrobię dzisiejszego dnia :-(nie da rady jedynie co się doczytałam teraz wrzucając stronki to
Katy trzymam mocno kciuki za brata :tak:żeby starczyło mu siły na dalszą walkę ( bo to dopiero początek )ale wierzę że mu się uda bo ma cel
całusy dla T łamagi :-D:-D biedaka
Axarai gratuluję córuni udało się :tak:
a ponoć im matka jest starsza to jest większe prawdopodobieństwo spłodzenia córy i dobrze :-p
Pozdrawiam was wszystkie gorąco i ściskam mocno :-)

reklama
Losiczka przeważnie jest tak ze @ dostaje sie po poronieniu tak jak i przed tylko regularnie ale bywa tez tak ze trzeba czekac do 6 tyg !!!!!!!!!!!! także trzeba czekać !!!!!!!!!!!!!!!!!!

axari szpieg :-p GRATULUJĘ PIPECZKI !!!!!!!!!!NO TO SIE UDAŁO !!!!!!!! SUPER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! czułaś od początku to czy nie ????????????????????????? Bo jak to jest z tą intuicją juz ??????????? ehhhh ja mimo ze noszę Pawełka to czuję ze to Julia :confused: ajjjj no nie ważne , koniec tematu :)

Dobranoc

wpadam jutro rano :) Mąz jedzie wiec bede miec wiecej czasu, a dziś to padam, pojezdziliśmy po sklepach troszkę i nogi mi odpadają !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

axa - gratulacje córci!!!

Katy - jutro to taka rutynowa wizyta u GP, zmierza mi ciśnienie, sprawdzi wskaźnikiem sikańca, posłucha serduszka, sprawdzi wyniki badania krwi (ostatnio mi pobierała) i tyle. USG będę miała dopiero 9 maja (chyba juz ostatnie).

Ilonko dobranoc
Katrina aż jestem ciekawa co nosisz w brzuszku :-) trzymam za was wszystkie kciukasy &&&&&&&&&&&&&&
zzagubiona mam nadzieję ze Nadia jeszcze posiedzi w brzuchalku u mamusi :tak: uważajcie na siebie

Dziękuję Kochane!!! Katy teraz czuję się już bardzo dobrze, co prawda ten gorzki smak to jeszcze mam w buzi, ale jest juz o niebo lepiej, przesyłam Tobie, i dziewczynom świeże od Świeżynki
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ilonka ja miałam takie przeczucie, bo czułam się zupełnie inaczej, i w ogóle to się uparłam że córa i już! Tak w Nią wierzyłam, i JEST! A wszyscy mi mówili, że wyglądam ładnie, i to na pewno facecik:-)

Ostatnia edycja:
Axarai ja łapię :tak::tak::tak: nawet dziewczynkowe to pasują
dobranoc dziewczynki życzę spokojnej nocy ciężarówką i szalonych chwil wszystkim staraczkom :-D

Axarai no pipka jak nic:-D....super w koncu po tych chlopskich zolnierzykasz maz zarzucil zenskie :-D

Katrina no zwykla wizyta tez wazna tym bardziej nam daj znac jak wyniki;-)

Aniab a ty kiedy masz wyniki badan krwi:confused:???

Truskaffka no zawsze dbal o to bym sie nie nudzila:-D
Ilonka lec i wymiluj mezulka na zas ;-)

A ja szukam wzoru torby dla Losiczki, chce duza i pakowna :-)

buuuuuu przegrałam aukcję na allegro, taki fajny strój kąpielowy sobie upatrzyłam, walczyłam...ale widać nie tylko mnie wpadł w oko buuuu
no nic, zakasać rękawy i do boju..o następne cuda:-p

Axarai zwijam chętnie swoją część fliudków ;)
Katy widzisz jak o ciebie mąż dba:-D

reklama
uhhh już mam internet i znów Was nadrabiam :D

Ilonka o dzięki za przypomnienie, okey czyli już dwóch lekarzy Ci potwierdziło synka :) a Ty czujesz kobitkę :)) hihihi, pamiętam w szkole takiego kolegę, które miał cudne rzęsy, normalnie takie, że szok i jego brat zawsze powtarzał, że to dlatego, że ich mama była pewna, że to dziewuszka będzie :D przepraszam, tak mi się przypomniało, w każdym razie to nic złego :D
fajnie, że z kamieniem już ok i niech tak zostanie

Karolina no mi jeszcze podoba się kolor żółty, w sumie też taki uniwersalny :) ale póki co nic jeszcze nie kupuję, myślę, że jeszcze troszkę, tym bardziej, że kasa :)
A co do męża, ojej, pewnie faktycznie najlepiej by było mieć teściową na odległość, ale czy to możliwe w ogóle?

Axa ooo już doczytałam na wrześniówkach, tu wchodzę i też widzę, że dziewczyna!!! no fiu fiu, pięknie :) gratulacje, a jaka fota haha, ja jeszcze nie wiem :D

Kartina podziwiam za wytrwałość w płci, przez pewien czas też miałam taką myśl, ale teraz to pewnie nie wytrzymam... no chyba, że samo się ukryje ;D

Lori a co tam w pracy?

a ja za to dzisiaj troszkę zła, bo miałąm mieć wizytę w czwartek i odwołali, buuu.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry