• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Wiem ze miałam wpaść ale dopiero teraz mi się udalo. Niestety jutro też muszę wcześnie wstać więc zmykam spać.
Nie pamiętam która z was pytała o moje badania. Rok temu na samym początku starań zrobiłam tylko podstawowe badania na toxo i cytomegalie i coś tam jeszcze. Wszystko wyszło ok więc nic tylko zachodzić a tu dupa ... Nie tak łatwo. Gdzieś po pół roku bez efektu poszłam znowu do gina ale powiedział ze to jeszcze normalne i ze ja mam regularne cykle i nie ma sensu badać hormonów bo skoro cykle mam regularne to na pewno jest ok. Cały czas mi mówił ze mamy zbadać m. Zbadalismy i oprócz jednej wartości wszystko jest ok. Pływaczki są tyko trochę mało ruchliwe ale poza tym git. Zobaczę co on na to? Teraz chyba już mi da skierowanie na jakieś badania? Mam nadzieję bo szkoda mi znowu czasu.
Axa gratuluję corci!!!
Sorry ale nic więcej nie pamiętam. To przez ta komórkę. Jak wroce do mojego laptopa to w końcu jak człowiek odpisze. Nie bijcie:)
Dobranoc

reklama
Hej dziewuszki :)

Axarai no witamy i gratuluję córuni :-):-):-) I troszkę fluidków dla siebie biorę :-)

Lori co tam w tej pracy się działo?:dry:

Katy widzę,że Twój facet zapewnia Ci rozrywkę;-) A w konie byliśmy na Przetrwaniu (ang. The grey). Nawet ok był... A nadrabianie było bardzo przyjemne i intensywne :) Myślę,że jakby to były okolicę owu, to dzidziuś byłby jak nic ;-) A tak nie ma...

Ciekawe co tam u zagubionej... Mam nadzieję,że się jutro do którejś odezwie..

No i jestem po wizycie u ortopedy.. Okazało się,że te bóle sa wynikiem choroby Scheuermana, którą podobno przechodziłam w fazie wzrostu... I mam (na szczęście niewielkie) zmiany w kręgosłupie i teraz to już co jakis czas może mnie boleć ten kręgosłup... Mam skierowanie na rehabilitację, bo teraz moge łagodzić objawy wzmacniając mieśnie grzbietu.... ehhh

dzień dobry

Rozia to będziesz się rehabilitować....

Axari gratuluje córeczki:-):-) super ja też chciabym mieć drugą córę.

Małami wiem ze się boisz, ale będzie dobrze!!!!:-)

Katy to zaszalał Twój mąż w poniedziałek...

Polisia a długo teraz będziesz czekać na następną wizytę???

Dziewczynki dziękuję za "zdrówka" dla córy:-) jest lepiej juz nie ma gorączki i leki działają:-) dzisiejsza noc było o niebo lepsza.

Ostatnia edycja:
Dzień dobry!

Dziewczyny ja kilka dni temu właśnie sobie tak pomyślałam: mój mąż stracił ojca a ja męża. :(
Wyprowadzka od tej kobiety jest niemożliwa- mój mąż na to nie pójdzie. Zostawić mamusię?

axari- gratuluję córci. ;)

Losiczko- Tobie pozytywnych decyzji też gratuluję

Ilonko- zazdroszczę beztroskiego czasu z mężem;

Katrinka- jeśli tylko te konie zmienia to do przeżycia...

Polisia- żółty też ładny i też uniwersalny. Ja póki co nie mam niczego i nie mam jeszcze zamiaru kupować. :)

Katy- szybkiego powrotu do zdrowia Tomka ;)

Roza- dobrze, że Maja ma się już lepiej.

Miłego dzionka

:)
Dzien dobry
Rozia ooo to sobie teraz pocwiczysz :tak:
Roza_ to dobrze ze corcie juz lepiej :-)
Jane naciskaj tego lekarza na badania teraz a co od czego oni sa jak sama nie przymusisz to do usranej....... bedziesz czekała
Katy hehe ale sie usmiałam no to mąż zaszalał :-D

Aneczko czekamy dzis na wyniki :tak: &&&&&&&&&&&&&&&& i napewno wszystko ok

zZagubiona w szpitalu ciekawe co tam jej dzis powiedzą oby wszystko było dobrze

Losiczko wiem ze trzeba zeby zacisnąć,ale..... sama wiesz :*

mnie dzis w nocy bol z prawej strony budził 3 razy i nie wiem dokładnie co to ale podejrzewam na 99% jajnik :( tylko dlaczego????

Karolinko ale jak tak dalej bedzie Ty tam nie wytrzymasz

Ostatnia edycja:
Witam :)
Axarai u mnie jest identycznie dlatego nawet teraz myslę ze to moze jednak Julia, bo czuje sie cudnie , z Jasiem i w poprzednich było okropnie, no ale jak pisałam od testu wiedziałam a raczej byłam tak pewna ze to córka ze nawet nie pozwalałam mówic męzowi do brzucha jako do synka, no i mnie tez mówią ze wyładniałam i tez wiekszość mi syna przepowiedziała , no wiec mam tego syna, ehhhhh no intuicja mnie zrobiła w konia i tyle, no i serducho robi do tej pory,!!
Polisia a niech ma te długie rzęsty jak coś, Jaś ma dugie rzesy wiec moze i Pawełek takie bedzie miec:). lepiej aby miał rzesy długie niz coś innego z dziewczynki hehe !!!!!!!!
Rozia dobrze ze wiesz co jest grane z tym kręgosłupem przynajmniej, ale zdaje sobie sprawę jaki to ból, bo ja od jakiegoś czasu narzekam i to bardzo na ból :(
Roza super ze Maja ma sie juz lepiej !!!!!!!!!!!!! niech zdrowieje :)
Karolinka a ja wiem ze z czasem, bedzie między Wami lepiej, pojawi sie Jagódka i bedzie zupełnie inaczej, ja wierze ze tak bedzie !!!!!!!!!!!!!!

MIłego dnia :)

Mąż pojechał......ale smutno w domu bez niego juz jest:(
no ale oby w piątek wrócił :) choć wydaje mi sie ze w sobotę ich zostawi szef !!!

Idę zrobić sobie bagietkę na ciepło z serem:) zaraz wracam :)

Witajcie babeczki:-)

Za chwile wychodze Kubule do szkoly zaprowadzic i chyba kupie test ciazowy:eek:. I mam nadzieje ze nie zobacze na nim 2 kresek:szok:. Czy miesiac po poronieniu moge miec jeszcze wysoka bete zeby wykazala na tescie??? POMOCY DZIEWCZYNKI!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
losiczka mnie sie wydaje ze juz beta powinna być zerowa ale to różnie bywa, a sądzisz ze możesz być w ciązy ???????????????? czy chcesz zobaczyc czy masz jeszcze bete dlatego nie masz @ ?????????????????Ja po miesiącu jak zrobiłam test od łyżeczkowania czułam ze to nie beta po poprzedniej ciązy tylko nowa ciąza i tak było !!!

Małami mnie podoba sie i to baaaaaaaaaaaaardzo ta 1 !!!!!! Jest śliczna !!!!!!!!!!!!!! ma ładny wyraźny kolorek bo ta druga taki wyblakły jakby sie wydaje !!!!! i chyba dałaś 2 te same sukienki ostatnie !!!!

idziesz do lekarza z tymi bólami głowy ??????? mam nadzieje ze TAK !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry