• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

troszkę nadrobiłam :)

Rozia - współczuję :( ... ja nie cierpię inwentaryzacji :dry:

Karolina - mi sie wydaje ze jedynym rozwiazaniem dla ciebie jest wyprowadzka od tesciowej i sprzedaż ziemi. Musicie byc zdala od tej baby bo jak sie wybudujecie obok to ty do konca życia bedziesz sie meczyć.

Violapop - fajnie że Axarai bedzie miala córeczke...szybko poznała płeć...przeciez dopiero co robiła test ciążowy :)

ja dzisiaj zaliczylam niespodziewaną wizytę u tego państwowego gina bo musialam mi dac zdolnosc do pracy. powiedzial że możemy sie w tym miesiacu juz starac, ale smial sie że mi sie śpieszy.

reklama
Karola to nie zle faktycznie mialas te swieta:wściekła/y: i ja tez nie smialo mysle ze oddalenie sie od niej to najlepsze rozwiazanie:tak: choc pewnie nie latwe
Losiczka ciesze sie ze zaczynasz myslec pozytywnie ;-)
Agnes fajnie ze chociaz tobie te swieta sie udaly, a myslalam ze juz spanie ci przeszlo ???? Nadal cie meczy bidulko:sorry2:
Losiczka ja napewno sie pisze na torebke ale duza a co do wloskow to przynajmniej mialas swietego przez chwile w domu :-D
Rozia a na czym bylas???? Ps a fajnie chyba bylo nadrabiac:-D
Katrina to &&&&&&&&&&&&& za wizyte i daj nam koniecznie znac co i jak
Roza to sie przyplatalo biednej Majusi, mam nadzieje ze szybko wyzdrowieje :-)
Agnieszka no pewnie:tak: w koncu sie pojawilas i jak sie czujesz????
Jane tez tak mam nie raz i takiego wscieka dostaje ze hej:zawstydzona/y:
Lori pisz nam tu co sie stalo w pracy ???
Viola nie musicie pytac czu ktos moze dolaczyc;-) ja sama myslalam o Axarai ale nie moglam jej odnalesc........napiszcie do niej jak macie z nia kontakt :tak:
Malami oj moze w koncu juz sie dobrze poczujesz, kazdy inaczej to znosi :blink:

Katy takie zycie. Twarda babka jestem , swoje wyplakane . Codzienny usmiech maluchow dodaje mi skrzydel i wiary ze nic nie dzieje sie bez przyczyny. Ale powtarzam ze kurcze walcze ze soba a w sumie z moimi pragnieniami.

Jezeli chodzi o torebke to mam fajny prosty wzor no oczywiscie torebka duza ale czekam za materialem. Zamowilam 10 kolorow :-)

Hallo Kochane! No to Was Znalazłam:-D Namierzyłam Ilonke przysiadłam jej na ogonie i jestem:-D
Violuś dziękuję! Trochę się zdziwiłam, a nawet bardzo, gdzie się wszyscy podziali, ale nie doczytałam do końca co się stało, i nie zamierzam, grunt, że jesteście:-D

Axarai ty spryciulo:-D.........fajnie ze jestes!!!!!!! Jak sie czujesz to juz 16 tydzien :szok:

Ania b chyba dzisiaj nie zajrzy bo bidulka pradu nie ma :-(

Ja wrocilam ze szpitala z moim mezem po wczorajszych wygibasach wyladowal z usztywniona noga i kulami w domu na 2 tyg.......moj maly rozrabiaka :-)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry