• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Ilonko kurcze powiem tak. Wogole nie biore takiej opcji czyli ciaza ale przez stosynek przerywany tez przeciez mozna zajsc w ciaze i sie wystraszylam bo tak jak w ciazy z aniolkiem kilka dni przed @ brzuch przestal mnie bolec i teraz tez tak mam:eek:. Dam znac pozniej

reklama
Ilonko sukienki juz poprawione ;) sa 4 rozne
a co do głowy to...............musze sie gdzies zapisac co by mnie obejrzeli :szok: ale jak pojde to moze znowu cos wynajdą

Losiczko mi okres po łyzeczkowaniu przesunoł sie o 8 dni zamiast cykl 29 dniowy musiałam poczekac do 37 dnia i wtedy @ przyszła a nastepne miałam juz normalnie

Małami ta 4 tez super !!!!!!!! Ty jesteś szczuplutka wiec bedziesz wyglądać w kazdej pięknie i sexi :) jak dla mnie nr 1 albo 4 :) Masz isc sie zbadać, moze to są migreny a nie od razu zakładasz ze coś poważniejszego, ale lepiej toi wcześniej sprawdzić !!!!!!!!!

Losiczka no to czekamy co wyjdzie, moja znajoma stosuje stosunek przerywany chyba jakoś 5 lat nie wiem dokładnie ale do tej pory wpadki nie ma ,,,,, ale różnie bywa!!!!!!!!!!!

Dzieki dziewczynki uf........ test zrobiony tylko jedna kreska czyli pozostaje tylko czekac na @.Kurcze mam tylko nadzieje ze cykle wroca do normy.

Jeszcze raz dziekuje. Czlowiek cale zycie sie uczy.:-)

Ilonko- ja i tak swoje zdjęcia wykasowałam ;) więc ja nie podejmuję dyskusji. :)

Losiczko- dobrze, że jesteś... :) Tęskniłam...

ciekawe jak z zagubioną?

Dziewczyny mam pytanie- męża chcę wysłać do apteki po magnez, bo tak mnie skurcze w łydkach łapią w nocy, że spać nie mogę, więc może magnez... Tylko jaki? Jaki Wy bierzecie? Wiem, że kiedyś Ilonka i zzagubiona pisała, ale przepraszam- nie mam sił wracać i szukać :)

Karolinka ja biorę magnesium b6 skurcz, ale powiem CI ze do tej pory nie brałam to nie miałam skurczy łydek a jak zaczęłam brać to mnie to męczy !!!! :szok: gosiulek pisała kiedyś nazwę jaki biorą przeważnie cięzarne ale nie pamietam juz kurcze !!!!!!!!

reklama
Karolina ja biorę magnez sam bez b6 tak mi mówiła gin, jest wielki i trudno go połykać i to chyba magnezin się nazywa :D ostatnio za to zaczęłam brać aspargin bo to magnez z potasem, bo skurcze w łydkach miałam tak duże, że nawet przy kilku magnezach nie dawałam rady już.

Roza no ja czekam do 20.04 z wizytą a potem jeszcze skierowanie na usg

ciekawe co u Zaqgubionej?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry