• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

agnes- wiedziałam, że na Ciebie mogę liczyć pod względem fachowo udzielonej odpowiedzi ;)))
co do moich relacji z duetem mamusia- synuś to szkoda chyba dalej dyskutować, bo ja czuję jak coraz bardziej popycha mnie to w czarną rozpacz. cieszy mnie każdy dzień bez łez i uważam go za swój osobisty sukces. ;)
mój mąż nawet nie wie, że ja do psychologa chodzę, więc jego na pewno nie wyciągnę. zresztą do psychologa chodzi padalec i średnio jak widać mu to pomaga- tylko on chodzi z nieco innych względów.

viola- a dlaczego wit B6 nie wolno w ciąży? qrcze... miło z tą wiewiórą wyszło...

reklama
agnes- no ja właśnie sobie wyguglałam (w koglu moglu) o tej witaminie B6, że pomaga przyswajać magnez, ale jej nadmiar jest też szkodliwy, a jak ja biorę femibion natal 2 to przecież tam też jest wit b6, prawda? no ale ten biorę z kolei naprzemiennie z folikiem, więc chyba nie przekroczę zalecanej dziennej dawki ;)
i kto by pomyślał, że dyskusja rozgorzeje wokół witamin... mętlik w głowie mam...

karolcia jak mogę to chetnie pomagam. ja biore właśnie Magne B6 i ginekolog i endokrynolog mi ten polecali. zresztą ja też ten uważam za najlepiej przyswajalny.

nie chcę już wracać to twojej sytuacji. musisz chyba uzbroić się w cierpliwość i pozwolic mężowi oswoic się z nową sytuacja bez ojca. z czasem moze być tylko lepiej. musi przejść żałobę. u jednych to trwa dłużej u innych krócej. ale na pewno z czasem będzie tylko lepiej. tego ci zyczę.

karolcia czujesz juz ruchy malucha?

edit: w tym magnezie jest taka mała dawka wit B6 ze nie przedawkujesz a tylko lepiej wchłonie się magnez. ja witaminy zgodnie z zaleceniem lekarzy biorę tylko w weekend. nie jestem zwolennikiem sztucznych witamin. za to właśnie wciągnęłam pomarańcze i kiwi. i tak dostarczam niezbędnych witaminek. a teraz jeszcze olej lniany będę łykac z chlepkiem co drugi dzień aby uzupełnic NNKT. tak wiec moze witaminu u ciebie co 2 dzień chociaz a magnez codziennie

no więc na obiad serwuję dzisiaj makaron z sosem beszamelowym z zielonym groszkiem. po świętach marzę o jakimś innym jedzeniu. tak więc dzisiaj cos z kuchni wloskiej i mojej własnej wariacji ku;inarnej.

postaram się wpaść później. teraz zamykam się w kuchni. a potem chyba się położe bo cos dzisiaj glowa mnie boli no i nadal senność nie odpuszcza

Ostatnia edycja:
Viola dobre z ta wiewiórą :-)

truskafffka powiem Ci,że ja też się dziś fatalnie czuję ... Zasypiam na siedząco... Masakra.. A Ty mierzysz sobie tempke czy coś takiego?

agnes- mnie się wczoraj jakby wydawało, no i dzisiaj też mi się jakby wydaje, że ten Astronauta to koziołki fika, ale chyba tak bardzo bym już chciała, że może mi się tylko wydawać ;(

a może w przypadku mojego męża czas wyleczy rany i jakoś sie jeszcze wszystko ułoży? nie wiem... póki co nie mam jeszcze ochoty na wspólne wyjazdy w trójkę, więc morze odpuszczam- jak chcą to niech jadą sobie sami. :)

ano i głowa też mnie boli, ale jest to naprawdę lajtowy ból w porównaniu z tym sobotnim koszmarem i mam nadzieję, że nie jest na tle nerwowym ;) może też będę miała tyle szczęścia by się położyć po pracy...

Hallo Kobitki!!! Witam w ten cieplejszy trochę dzień!
Obudziłam się dziś o 5.50 i do 8 nie mogłam zasnąć z wrażenia:szok:
Idę poczytać co tu się napisało od rana:tak:

Dziewczynki dziekuje za podpowiedzi ,a sukienki mmmm tak bez okazji bo nieraz jak gdzies wychodzimy to nigdy nie mam w co sie ubrac ;) wiec mysle ze zakupie 1,3 i 4 a co tam jak szalec....
no ale 26 Maja mam wesele u przyjaciólki i tuuuu dopiero bedzie problem :szok: bo zupełnie nie wiem w czym pojde a i tak nic nie mam :-( a chciałabym ładnie wyglądac

Rozia mnie tez glowa dzis boli ale to juz chyba skoki cisnienia 1 dzien mroz a nastepny +10 masakra
Zzagubiona uffff to dobrze ze mała siedzi w swoim domku jeszcze :-D

reklama
truskafffka no własnie , wiem ze niektórzy stosują to jako antykoncepcje tzn stosunek przerywany, no dla mnie to nie anty w żadnym wypadku,bo przeciez smerma znajduje sie nie tylko w nasieniu ale także moze sie pojawić w wydzielinie który pojawi sie na początku podniecenia- tak czytałam i chyba nawet w TV mówili o tym !! ale przeważnie jest tak ze jak sie nie chce to nawet z takiego stosunku moze być baby :-D Ja tam żałuję ze sie wpadki nie zaliczyło po Jasiu, bo ile to nerwów i tego kołoworotku by sie ominęło hehe !!!!!! aha hmmmmm..... po dupku chyba ogólnie nie ma objawów , wiec moze to nie po tym !!moze CIę choróbko łapie ???????????

agnes- chciałam usunąć ale sie nie da, musze napisać do admina choć w sumie tam nikt juz nie zajrzy oprócz nas, no ale po co 2 grupy, niech zostanie nowa tylko :) a zdjęcia mozna jakieś nowe wstawić na nowej juz :)
Viola ale ta Pani dr, ma super towarzyszkę codziennie hehe :)
aha no i przydałoby sie moze aby ktoś nową tabelkę zrobił :) :-D

kurcze dopiero co zagubiona pokazywała sińca a teraz ja mam na dwóch rękach :szok: wczoraj skorzystałąm ze mąz w domciu wiec zrobiłam GLUKOZĘ !!! bllleeeeeeeeeee............... no i Pani która mi pobierała krew NIE MA DO TEGO RĘKI O NIEE....!!!!!!!!!!!!!!!!! :crazy: potem wstawie zdjęcie, po obiadku

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry