• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Katy- nawet nie wiesz ile ja bym dała by mój mąż okazał sie pozytywnie zakręconym świrem bezpamięci zakochanym w swojej żonie, a nie poważnym profesorkiem zapatrzonym w swoja mamę... marzenia ściętej głowy...

Małami- masz figurkę do pozazdroszczenia, więc we wszystkim będzie Ci dobrze, a na wesele do przyjaciółki ja bym zaszalała i założyła cos bardziej odważnego... jakieś głębokie dekolty ozdobnie spięte połuskującą klamrą na wysokości piersi, albo odkryte plecy... poszalej...

Ilonko- na szczęście Roszpunka już wraca, bo zaczynałam sie o nią martwić. Jak się jedna odnajdzie to się druga gubi na jakiś czas i czlowiek ciagle w stresie ;)

Katrina- Ty masz USG za 4 tygodnie, a czy Ty nie zdążysz do tego czasu urodzić? ;)

Rozia- najważniejsze by wszystko się dobrze ułożyło, bo kręgosłup ważna rzecz. Polecam pływanie ;)

reklama
Katy ta twoja propozycja na sukienke tez mi sie podoba ;) tylko przed zakupem musze sie wymierzyc odpowiednio czy rozmiar s bedzie ok

Karolinko no z weselem napewno cos zaszaleje heh a co tam jak szalec ;)

Ilonka no tak jutro fryzjer i trzeba sie troche do kultury na wiosne doprowadzic

Rozia u mnie z glowa to tez chyba migreny ,sama nie wiem

Dziewczynki bb mi sie zawiesza tez tak macie?

Karola tylko,że ja umiem pływac tylko zabka i to nie krytą, a tym stylem akurat nie mogę ... No nic, będę musiała kumpelke poprosić o nauki, bo ona sie pływaniem zajmuje :D

Karolka - ale ja nie chcę znać, z Alinką nawet mnie korciło i chciałam poznać płeć, ale mała tak sie ułożyła, że bardzo mocno nóżkami się zasłoniła, a teraz mnie nie korci, żeby poznać.

No to sobie zrobilam z malym spacerek.3 godzinny. Ruszyc sie nie moge. Bylam w szpitalu odebralam wynik :-( nic nie kumam bo po lacinie:-(.

Dziewczynki przyszly materialy :-) to musze troche poszurac i wzorow na szyc :-).

Katrino chlopak bedzie :-) ja ci to mowie

Witam was moje kochane
ja sie melduję Kasiu tylko ze ja dopiero wróciłam z pracy i ledwo żywa jestem
nadrobie później bo teraz nie dam rady
pa co do mojej dzisiejszej tempki to tak jak miesiąc temu zaczęła spadać w tym samym dniu więc już wiem ze nic z tego ;( nawet sie nie nastawiam bo wiem ze w sobotę będzie płacz
pa co do wyników badań to wszystko jest w normie tyle sie dowiedziałam więc nie wiem dlaczego nam sie nie udaje normalnie załamka na całego miałam nadzieje ze może coś znajda to przynajmniej sie wyjaśni a tak d..pa zbita przepraszam ze tylko o sobie odezwę sie potem
caluje was bardzo mocno

reklama
Losiczko - ja kiedyś pisałam dziewczynkom, ze chyba jednak dziewczynka, nie jestem tego pewna, ale tak mi się wydaje - przy chłopcu chyba bym szybciej "zarastała", bo wydziela sie więcej hormonów,

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry