• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Hej gwiazdeczki:) też mi się to podoba :)
Ja dziś jeszcze u rodziców więc tylko na chwilke wpadlam.
Katy jak twój m? Lepiej?
Zagubiona trzymam kciuki zebys jeszcze w dwupaku wyszła w piątek!!!!
Malami wszystkie bardzo ładne. Zresztą ladnemu we wszystkim ładnie;)
Rozia nie zazdroszczę bólów kręgosłupa. Ja mam z tym raczej spokój ale mój m miał kilka lat temu wypadek i od tego czasu mu się taki ból pojawia:(
Karolina nie mam pojęcia jak ci w twojej sytuacji pomoc??? Teraz bardzo dużo zależy od twojego męża. Bo widzisz ze my temat walkujemy wzdluz i wszerz i nie udalo nam się nic wymyślić... On się musi opamietac i tyle. Mam nadzieję ze to zrobi.
Róża fajnie ze małej już lepiej.
Truskafffka ja nigdy nie bralam anty. A jeszcze ci miałam powiedzieć ze jak chcesz wygrać aukcję na allegro to zainstaluj sobie snajpera:) super sprawa. Program za ciebie licytuje. Polecam. Kilka aukcji mi wygrał;)
Więcej grzechów nie pamiętam. Będę potem

reklama
Małami udanych zakupów:cool2:
Ilona no właśnie choróbsko też niestety możliwe, ale oddalam tą myśl od siebie hehe
ojjj ja też chęnie bym wpadkę zaliczyła, z tych samych względów:-D
i tak, zgadzam się co do stosunku przerywanego-nie na moje nerwy hehe i też gdzieś czytałam że sperma czai się zarogiem nie tylko nie tylko w trakcie wytrysku

witam się po wizycie

Katy - na Twoje życzenie - hemoglobina nadal jak na Byku, 14.2, mocz OK, ciśnienie dobre, good size, prawdopodobnie dzidzia ma dłuuugie nóżki, a poza tym wszystko w porządku i w normie.
Następna wizyta za 2 tyg., a za 4 tyg. USG.

Ostatnie 2 noce budzę się nad ranem i nie mogę zasnąć - zaczynam dokładnie widzieć gdzie mam kręgosłup...

truskafffka to dodaj sobie wykres,żebyśmy mogły sprawdzać i jakcoś, to podpowiadć:)mnie dziewczyny dużo pomogły przy interpretacji, więc i Tobie pomogą :D

Malami a pewnie,że szaleć, a co:) A co do głowy, to właśnie na zmianę pogody często mnie łłapie migrena... Ale dzis jest ok:)

Jane muszę mojemu M o tym programie powiedzieć, bo on często na allegro siedzi :)

Karola no chyba najlepiej będzie jak wykażesz się cierpliwością i przeczekasz ten najgorszy okres... Może rzeczywiście jak się mąż upora ze śmiercią, to wszystko zacznie się układać... A na wycieczki przecież nie musisz jeździć..:)

ja to nawet nie wiedziałam ze jest coś takiego ze program sam licytuje aukcje :szok: 100 lat za murzynami jestem :sorry: ma ktoś link do tego programu ??
małami bardzo dobrze ze szalejesz :) jutro fryzjer, nowe kiecki :)

Mam dobrą wiadomość
Roszpunka wpadnie wieczorkiem :laugh2: w koncu :-D

No mam chwilke wiec odpisuje :-)
Jane masz wybaczone ....ja tez wczoraj probowalam z komorki napisac ale nie szlo
Rozia tak moj maz od zawsze byl bardzo rozrywkowy miedzy innymi dlatego mnie zwabil do siebie :rolleyes2:
Kurcze nie znam sie na takich chorobach ale przynajmniej wiesz co ci jest i mozesz zapobiec pewnym dolegliwosciom:tak:
Roza nawet nie wiedzialam ze nasze zyczenia maja taka moc:-D...fajnie ze juz lepiej :tak:
Karolcia no moj sie wykuruje tylko co potem wymysli??? Ja mysle ze teraz powinnas bys samolubna:tak: i myslec o sobie i o dzidzi a jemu dac czas na oswojenie sie z ta zytuacja i ze zmianami
Martus jajnik cie moze bolec bo jesli ci go cieli to teraz sie zabliznia:tak:
Jesli chodzi o sukienki to zalezy na jaka okazje .....wszystkie piekne ta druga bedzie uniwersalna bo dodasz rozne ozdoby i bedzie na rozne okazje a czarnej nie bierz za ladna z ciebie kobitka zeby sie ukrywac podczernia
Ja znalazlam takaFIGL - odzież damska, moda damska, producent odzieży damskiej, koszule damskie, fashion, ubrania, ciuchy, sukienki i bardzo mi sie podoba tylko z moja waga terazten tylni dekold bylby od sutka do sutka
Aniab melduj sie tu po pracy bo bedzie lanie , Rozia ona dopiero wchodzi po pracy bo dopiero wtedy bidula ma czas
Mam nadzieje ze sie tam zajma Zzagubiona dobrze i sprawy nie oleja :tak:
Truskafffka dzieki a widzialas poprzednie ???
Agnes ja dzisiaj serwuje rekami meza gulasz z ziemniaczkami i buraczki na ostro
Katrina dziekuje ciesze sie ze wszystko oki .....no moze sie jakas modelka szykuje z takimi dlugimi nogami :-D
Ilonka bardzo sie ciesze ze Roszpunka wraca....tyle sie martwilysmy ....musi sie troszke wytlumaczyc
Axarai a dlaczego nie moglas spac z wrazenia cos sie stalo???

Katy no przecież jak się obudziłam, i przypomniało mi się jak doktor mówi " Tu jest jedna warga sromowa, a tu druga" to już ze spania nici:tak: Budowałam sobie Zamki na Lodzie:-D i trzymam mocno kciuki!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Viola super musiało to wyglądać, a jakie zaskoczenie:-)

Axari odespałaś chociaż nockę??:-)

Katy he he prawdziwe z Was szarlatanki :-p:-p na odległość.

Ilonka my z mężem żałujemy że za ciosem nie poszliśmy:no::no:, aleja wtedy byłam na 2gim roku i nie pracowałam więc wiadomo dlaczego... ale szkoda:no:

Ale co prawda, to prawda jak się chce to się nie ma.

Jane wpadasz jak po ogień zabiegana kobieto;-)

Katrina dobrze że wyniki są dobre:-) ja dziś swoje odebrałam ale nawet nie zaglądam w nie bo się nie znam - a internet odpada:tak: dowiem się jutro.

Rozia ja też zasypiam na siedząco przesilenie chyba jakieś. Nie korci Cię zmierzyć tempkę?? Ja by mnie wytrzymała - taka cierpliwa jestem;-) Małpiszona jeszcze nie ma...

Agnes jato babkę ziemniaczaną piekłam co by przy kuchni się nie nastać. Lubię czasem z lenistwa wrzucić coś do piekarnika iiii czekać:sorry:

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry