jane
mini bombel w drodze :)
Hej gwiazdeczki
też mi się to podoba 
Ja dziś jeszcze u rodziców więc tylko na chwilke wpadlam.
Katy jak twój m? Lepiej?
Zagubiona trzymam kciuki zebys jeszcze w dwupaku wyszła w piątek!!!!
Malami wszystkie bardzo ładne. Zresztą ladnemu we wszystkim ładnie
Rozia nie zazdroszczę bólów kręgosłupa. Ja mam z tym raczej spokój ale mój m miał kilka lat temu wypadek i od tego czasu mu się taki ból pojawia
Karolina nie mam pojęcia jak ci w twojej sytuacji pomoc??? Teraz bardzo dużo zależy od twojego męża. Bo widzisz ze my temat walkujemy wzdluz i wszerz i nie udalo nam się nic wymyślić... On się musi opamietac i tyle. Mam nadzieję ze to zrobi.
Róża fajnie ze małej już lepiej.
Truskafffka ja nigdy nie bralam anty. A jeszcze ci miałam powiedzieć ze jak chcesz wygrać aukcję na allegro to zainstaluj sobie snajpera
super sprawa. Program za ciebie licytuje. Polecam. Kilka aukcji mi wygrał
Więcej grzechów nie pamiętam. Będę potem
Ja dziś jeszcze u rodziców więc tylko na chwilke wpadlam.
Katy jak twój m? Lepiej?
Zagubiona trzymam kciuki zebys jeszcze w dwupaku wyszła w piątek!!!!
Malami wszystkie bardzo ładne. Zresztą ladnemu we wszystkim ładnie
Rozia nie zazdroszczę bólów kręgosłupa. Ja mam z tym raczej spokój ale mój m miał kilka lat temu wypadek i od tego czasu mu się taki ból pojawia
Karolina nie mam pojęcia jak ci w twojej sytuacji pomoc??? Teraz bardzo dużo zależy od twojego męża. Bo widzisz ze my temat walkujemy wzdluz i wszerz i nie udalo nam się nic wymyślić... On się musi opamietac i tyle. Mam nadzieję ze to zrobi.
Róża fajnie ze małej już lepiej.
Truskafffka ja nigdy nie bralam anty. A jeszcze ci miałam powiedzieć ze jak chcesz wygrać aukcję na allegro to zainstaluj sobie snajpera
Więcej grzechów nie pamiętam. Będę potem

dzięki
100 lat za murzynami jestem
ma ktoś link do tego programu ??
w koncu