ilona24
Podwójna mamuśka :*:*
Ania a mnie sie zdaje ze to nie to, tzn ze to moze być zagniezdzenie bo spadek masz kolosalny !!!!!!!!! jutro skoczy w górę mówię ci !!!!!!!!!!!!!!!!!
katrina ja stawiam córę u Ciebie,
Mnie bardzo wolno włosy rosną teraz a córy nie bedzie, wiec moze to nie koniecznie prawda z tym zarastaniem , choć ja to naprawde wyjątek jestem czy co, bo wszystkie wróżby wychodzą mi na dziewczynkę hehe !!
losiczka pewnie nic sensownego tam nie masz w wyniku, ja miałam coś o resztkach łożyska i tyle , przyczyny nie podadzą niestety, ale wiem ze dziewczyny szukały na necie i znajdowały co oznacza to co tam napisane po łacinie !!!!!!!!!! a TY tak z Szymonkiem na tym spacerze byłaś ?????????????? czy sama ??????????
super ze są materiały, to teraz zrób pare wzorów i sie chwal
Ja napewno bym coś kupiła, nie teraz ale napewno bo nie mam ładnej torebeczki !!!!!!!!!!!!!
Małami mnie dobrze działa BB , i w koncu zmieniasz kolorek ?????????????? może coś jaśniejszego ???????
axarai Ja naprawde zdaje sobie sprawę jak bardzo TY sie cieszysz z tej córy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kasiu a co TY chcesz od swojej wagi?????? Napewno przesadzasz,,, a własnie ćwiczysz czy dałaś sobie spokój ????????????
katrina ja stawiam córę u Ciebie,
Mnie bardzo wolno włosy rosną teraz a córy nie bedzie, wiec moze to nie koniecznie prawda z tym zarastaniem , choć ja to naprawde wyjątek jestem czy co, bo wszystkie wróżby wychodzą mi na dziewczynkę hehe !! losiczka pewnie nic sensownego tam nie masz w wyniku, ja miałam coś o resztkach łożyska i tyle , przyczyny nie podadzą niestety, ale wiem ze dziewczyny szukały na necie i znajdowały co oznacza to co tam napisane po łacinie !!!!!!!!!! a TY tak z Szymonkiem na tym spacerze byłaś ?????????????? czy sama ??????????
super ze są materiały, to teraz zrób pare wzorów i sie chwal
Małami mnie dobrze działa BB , i w koncu zmieniasz kolorek ?????????????? może coś jaśniejszego ???????
axarai Ja naprawde zdaje sobie sprawę jak bardzo TY sie cieszysz z tej córy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kasiu a co TY chcesz od swojej wagi?????? Napewno przesadzasz,,, a własnie ćwiczysz czy dałaś sobie spokój ????????????