jane
mini bombel w drodze :)
hej ho hej ho jestem gwiazdeczki
))
dotarłam w końcu do domu. Czytałam was cały czas tylko z odpisywaniem przez kom. to można szału dostać. Przeważnie spisałam się jak głupia i sobie przez przypadek kasowałam
teraz siedzimy z m przed TV z lapkami na kolanach i jest miodzio
:-)
gorzej, że jutro trzeba do pracy no ale cóż wszystko co dobre kiedyś się kończy
roszpunka ja nigdy nie byłam w takiej sytuacji jak ty czy ilona i mój m się na mnie wkurza jak mówie że chce synka ale ja wiem że jak mi się w końcu uda i okaże się że to córa to też pewnie będę ryczeć... wiem że to straszne ale czuje że tak będzie. Po prostu chcę najpierw syna.
losiczka ja też wczoraj się schodziłam z wózkiem tylko maluch trochę mniejszy bo niecałe 2 lata ale siedział zadowolony
)
ania nie martw się na razie może się jeszcze podnieść.
ilona, truskafffka link do snajpera: Snajper Allegro, eBay - Snajper.net
PS. Katy ja po świętach się toczę:-(
zabieram się za siebie i to bez jaj... idę poszukać ciężarki.
I cieszę się bo w końcu przywieźliśmy rower dla mojego od rodziców. W końcu razem pojeździmy
sylwia a próbowałaś stosować u siebie porady niani?? Pooglądaj sobie na necie jej programy albo książki też ma.
dotarłam w końcu do domu. Czytałam was cały czas tylko z odpisywaniem przez kom. to można szału dostać. Przeważnie spisałam się jak głupia i sobie przez przypadek kasowałam

teraz siedzimy z m przed TV z lapkami na kolanach i jest miodzio
:-) gorzej, że jutro trzeba do pracy no ale cóż wszystko co dobre kiedyś się kończy
roszpunka ja nigdy nie byłam w takiej sytuacji jak ty czy ilona i mój m się na mnie wkurza jak mówie że chce synka ale ja wiem że jak mi się w końcu uda i okaże się że to córa to też pewnie będę ryczeć... wiem że to straszne ale czuje że tak będzie. Po prostu chcę najpierw syna.
losiczka ja też wczoraj się schodziłam z wózkiem tylko maluch trochę mniejszy bo niecałe 2 lata ale siedział zadowolony
ania nie martw się na razie może się jeszcze podnieść.
ilona, truskafffka link do snajpera: Snajper Allegro, eBay - Snajper.net
PS. Katy ja po świętach się toczę:-(
zabieram się za siebie i to bez jaj... idę poszukać ciężarki.
I cieszę się bo w końcu przywieźliśmy rower dla mojego od rodziców. W końcu razem pojeździmy
sylwia a próbowałaś stosować u siebie porady niani?? Pooglądaj sobie na necie jej programy albo książki też ma.
Ja myslałam ze dziewczynki są grzeczniejsze ale po tym co TY piszesz to naprade mały diabełek z Oliwki !!!!!!!!!!!! Tak jak piszesz pewnie bunt 2 latka, a potem jest 3 latka 4 latka itd, może to jej minie z czasem a moze ona ma taki temperament i juz
naprawde nie sądziłam ze az tak żle masz z księżniczką , szkoda ze mąz pracuje na nocki bo pewnie by Ci bardziej pomagał a tak to sama z tym jesteś i musisz miec oczy tak naprawde w dupie jak ona takie cyrki odprawia !!!!!!!!!! a chyba coś wspominałaś ze do pracy chcesz isc tak?????? to wtedy kto bedzie z małą ??????????