• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Hej gwiazdeczki wrocilam.....uffff bylam po porade bo rozliczam szwagra mojego m i z dnia na dzien wiecej papierzyskow do wypelnienia

Jane ja jak misiaczek nabralam tluszczyku do snu zimowego i musze sie go pozbyc......ale jak!!!!!!!!!!!!
Wiem wiem jak ale lurcze nie chce mi sie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sylwia a moze zastosujesz karnego jezyka i tablice nagrod za mycie zabkow, ubranie skarpetek i takie tam....i nagroda na koniec to naprawde dziala....poczytaj o radach Niani jej pomysly naprawde sie sprawdzaja...moze ktos ksiazke uzywana ma do sprzedania......

Roszpunka tak podejrzewalysmy ze to o to chodzi ale dobrze ze juz wszystko oki i z dnia na dzien napewno bedziesz bardziej oswojona z ta mysla

reklama
rozia coś o tym wiem:))
mój m niestety z tych mało sportowych i mnie nie mobilizuje... teraz tylko razem w siatkę gramy. Mam nadzieję że na rowerach zaczniemy razem w siną dal pomykać:-p ja sama cały czas jeżdżę ale jego też chcę trochę z kanapy ruszyć.
miałam podobnie, w szkole cały czas się coś robiło i z rodzicami jeździłam to na narty, na żagle a teraz kicha... cały czas staram się ruszać ale siedzący tryb pracy nie pomaga na moja oponkę:-( więc cały czas muszę z nią walczyć.
To będzie nam raźniej:tak:
sylwia to musisz jeszcze trochę wytrzymać i na pewno wam się sytuacja poprawi.
idę szybko pod prysznic

Ja tez sie strasznie zaniesbalam :( moze nei tak jak inne ale ja wygladam strasznie ;/ przed ciaza bralam leki hormonalne bo czesto tracilam @ i duzo przytylam metabolizm mi sie zmiejszyl i zaczelam jesc z rozpaczy i teraz mam konsekwencje ale tez mam sile aby to zmienic :)

Sylwia skad ja to znam ...ja chyba zajadam niepowodzenia..................................................i powodzenia

Jane znasz moze jakiegos fajnego okuliste w Rzeszowie bo moja wyjezdza a ja musze isc jak bede w pl soczewki chyba musze zmienic na inne bo mi oczy wariuja
Do gina umowilam sie na 30 kwietnia .......................to kiedy sie umawiamy na kawke...bo pewnie w Rzeszowie bede nie raz

Aniab ale w tamtym cyklu spadla ci dzien pozniej jesli teraz byl spadek wczesniej to moze faktycznie zagniezdzenie!!!!

katy oj nie znam za bardzo bo do okulisty chodzę tylko na badaniach okresowych z pracy. Byłam jeszcze kilka raz później bo mam problem z plamką na oku ale to był ta sama okulistka co z badań do pracy. Nawet nie pamiętam jak się nazywa. Ale dość fajna była. Przyjmuje w medicorze na Jabłońskiego koło dworca PKS.
A co do kawy to jak ci pasuje. Ja cały czas jestem w Rz. Może być tego 30 go albo jak będziesz jeszcze w inny dzień to wtedy ale ja się dostosuję:)

reklama
dobranoc sylwia

jane no mam nadzieje,że będzie raźniej:-) jeszcze muszę jakiś sposób odżywiania sobie opracować, żeby dopomóc w tym odchudzaniu:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry