• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Rozia no zajezyscie pisze ta babka

Katrina mowisz ze twoj spotrowiec ......moj tez ale taki kanapowy :-D
Truskaffka ja tez uwielbiam takie filmy, moj lubi stare typu 4 pancerni czy Mis imoglby je ogladac na okraglo :rofl2:
Ania to ja cie nie po to podpuscilam do szydelkowania zebys nam cale dnie znikala....co dziergasz teraz????
Ciekawe jak Zzagubiona :sorry:

Ostatnia edycja:
reklama
katy spróbuje się dowiedzieć i dam ci znać,
termomix to taki robot kuchenny Thermomix - Strona główna,
rozia bez tego też można fajne dania gotować ale przynajmniej mam motywację żeby coś nowego zdrowego i dobrego wypróbować.
ja oglądam prawo agaty z przerwami na uczczenie powrotu do domu:tak::-p
katy
ale jaja mój też uwielbia stare filmy, najlepiej polskie, alternatywy 4 mamy na dvd przewałkowane już chyba ze 100 razy:-D
ania tylko pożyczam:-)

Ostatnia edycja:
Katy - dokładnie, najbardziej ma wyrobione mięśnie palców, którymi operuje na pilocie, ale sport oglądać lubi, na F1 potrafi wstać i o 5-6 rano, żeby tylko na żywo oglądnąć.

ja też lubie polskie filmy :-) a alternatywy są zajebiste :-):-):-)

Katrina no ja czytam reztę, bo mnie bardzo zaciekawiła ta dziewczyna :-)
Niektóre wpisy są świetne, łzy mi ze śmiechu lecą :-)

Kasiu właśnie skończyłam dziergać papcie dla kolegi który bardzo o nie mnie prosił :cool2: A teraz robię ponczo dla siebie zobaczymy kiedy je skończę bo dużo pracy nad nim sama se wymyslilam taki wzorek to mam :-D A No i mam nadzieje ze jeszcze sie spotkamy przed twoim wylotem do PL :tak:
Jane może sie do nas do londka przelecisz :tak:

Kurde zabicie mnie jak chcecie ale miałam taki zaj....w pracy ze zapomniałam zagubiona mi dziś napisała ze rozwarcie ma nadal takie samo i jak sie nic nie zmieni to w piątek wraca do domu
Przepraszam ze tak późno pisze przysięgam już nigdy nie nawalić:eek::eek:

reklama
Rozia - dziewczyna ma świetny styl i fajne poczucie humoru, nie mniej jednak nie wiem czy chciałabym to przeżywać (np. przygodę z chomikiem)

A ten "Jak nie mieć dzieci" to chyba musze polecić mojej siostrze, choc nie wiem czy zrozumie... jestem na Nia wściekła.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry