• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Karolciu jak tak analizuje sobie twoja tesciowa to jakbym swoja ciocie widziala:-(. Z ta roznica ze ja te moja cholere;-) strasznie kocham pomimo tylu przykrosci jaka od niej dostaje. Ale takie te zycie jest.

Zagubiona ty to sie kochana na meczysz w tej ciazy. Zycze ci zeby porod szybki i bezbolesny ci to wynagrodzil:-)

reklama
Hallo Kobitki! Niestety już chyba całkowity koniec mojego spanka do 11:-( Budzę się co raz wcześniej, wieczorem nie mogę zasnąć, a jak się obudzę w nocy to też mam problem z zaśnięciem:eek: Chyba już organizm przygotowuje się na wstawanko do Świeżynki:-D
Losiczka zgubiłam link do galerii, a ja też bym chciała torebkę od Ciebie!
Życzę miłego ciepłego dnia!

Ps. Ja nadal w szoku:-)

Hej Kochane, ja tylko wpadłam się szybciutko przywitać, właśnie mam szkolenie BHP do 14 i jutro cały dzień a na koniec egzamin grrrr znów Was nie mogę nadrobić... ściskam wszystkie.
Muszę lecieć, bo przerwa się kończy...

domiśka miłego dnia :)
axarai Ja tez tak miałam ze spać nie mogłam ale to raczej na początku teraz jak nie męczą mnie kamienie to śpię jak susełek, aż zazdroszczę tego szoku !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ehhhhh!!!!!!

Ja juz wstawiłam pranko, wróciłam z zakupów i ze spacerku przy okazji , w domciu czysto ( na razie ) obiad dziś szybko bo nie mam weny gotować a potem bede leżec a co tam........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :laugh2:

Pycha :) Ja bardzo lubię :) wiec jak zostało Ci jeszcze coś to ja chętnie wpadnę na małą miseczkę zupki :) bo u mnie dziś makaron z serem :eek: miały być leniwe ale nie chce mi sie robić :sorry: Jutro zrobię gulasz to bede miec na 2 dni juz :)

kochana i co nadal brak @ ???????????????

Nadal @ brak :-( a brzuch mnie od tygodnia boli :wściekła/y: cholera nie moze sie przebic. Nie chcialabym brac lekow na wywolanie :-(. W przyszlym tyg odwiedze gina .A na zupke serdecznie zapraszam:-p

reklama
ja czekałam długo bardzo niestety :( ale mam nadzieje ze TY szybciej dostaniesz skoro brzuszek boli !!!!!!!!!!! jakbyś nie chciała to by szybko małpa przylazła a tak to najgorsze jest to czekanie !!!!!! ja żałowałam ze nie wzięłam luteiny na wywołanie tylko czekałam prawie 6 tyg :eek:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry