• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Wiecie co ??????????? Miałam sie nie wtrącać , nie odzywać na ten temat w ogóle ale doszły mnie słuchy ze "stare" dziewczyny pojechały po Roszpunce no i zrobiło mi sie przykro bo teraz to i ja wiem co one myslały i myslą o mnie , no i teraz wyszło ze nie wszystkie osoby były tam szczerze tylko po prostu słodziły bo nikt mnie tak nie osądził tylko pocieszał a jak sie okazało to wiadomo co sobie myslą !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kurcze a jednak ktoś sobie do nas zagląda i podczytuje a potem tam sie śmieją z nas, NO I KTO TU JEST DZIECKIEM ???????????????????? strasznie miały nie pisać i zapomniec o nas a tu prosze - GWIAZDECZKI JESTEŚMY ŚLEDZONE :-p A POTEM WYŚMIEWANE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! No i niestety ale doszłam do wniosu ze mają o sobier za duże mniemanie skoro może uważają ze są one na pierwszym planie na naszym wątku !!!!!

Kurcze żałosne jest to z ich strony, przykro mi to pisać bo naprawde miałam sie nie wypowiadać ale nie spodziewałam sie po niektórych dziewczynach tego co piszą !!!!!!!!!!!!!!!! zawiodłam sie i to cholernie :( bo teraz nic nie można napisać bo zaraz sie okaże ze na innym wątku jest sie wyśmianym :(

KONIEC TEMATU,

losiczka ja wierze ze bedzie to 5 dzieciątko u Ciebie :)
roszpunka wiec macie co robić !!!!!!!! a efekt koncowy zobaczymy ????????????::)
Jane udanych zakupów !!!!!!!

reklama
Ilonko- a czy warto się denerwować? każdy ma swoje zdanie na ten temat. ja też nie byłam z tych, które Cię tuliły i głaskały, ale mówiłam o tym bezpośrednio tylko Tobie, mam nadzieję, że nie masz żalu. Myślałam, że może po prostu będzie Ci łatwiej stanąć na nogi.
Co do różnych ludzkich opinii naprawdę cokolwiek ludzie mówią to robią to albo z zawiści albo z szczerej sympatii gdzie w to drugie wątpię w tym przypadku. Maja prawo mieć inne zdanie- ich wybór. Ja osobiście uważam, że nie mam prawa oceniać żadnej z Was. Bo nigdy nie jestem na Waszym miejscu... Mnie też mogą oceniać, wyśmiewać... I wiesz co? Powiem tak- mam to w nosie.
Dlaczego? Bo oceniają tylko ludzie, którzy mają własny kompleks ukryty i przez to ocenianie i wyśmiewanie podnoszą sobie poziom własnej wartości, której nie maja, albo maja na poziomie poniżej zera. :)

Naprawdę nie warto.

agnes- założyły pewnie jakiś zamknięty wątek i tam sobie piszą, ale być może nie maja o czym skoro szukają tematów na innych wątkach. Bo jak się nie ma o czym, to zawsze można komuś tyłek obsmarować, prawda?

już się nie mogę doczekać kolejnej wizyty i USG gdzie znów będę mogła podglądać astronautę ;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witajcie

Agnes - no jeszcze piłka nożna, siatkówka, koszykówka mniej, ręczna.... gdyby nie to, że nasza reprezentacja odnosi tam mniejsze lub większe sukcesy, to pewnie nie oglądałby, boks, MMA, F3 i wyścigi motocyklowe.... jeszcze coś by sie znalazło.
Na szczęście ja tez lubię sobie na to zerknąć, więc mi to nie przeszkadza - chyba, że akurat chcę coś konkretnego oglądnąć, to wtedy wcześniej go informuję, że sorry, ale dziś mam ochotę oglądnąć to czy tamto.

Karolinka - nie zajarzyłam o co chodziło, ale masz rację, nie myli się ten lekarz, który odbiera poród, jemu to juz żadne USG nie jest potrzebne, popatrzy i juz wie.

agnes powiem CI ze mnie to juz nie interesuje po tym czego sie dowiedziałam, ale widac kto jest kim skoro ich to interesuje co my piszemy, bo my przeciez nie zaglądamy do nich, a tak sie zażekały ze mają nas w dupie a jednak........... !!!!!!!!! no ale jak im sie chce dalej "bawić" to niech sie bawią skoro im się tak nudzi i nie mają innych tematów !!!!!!!!!!!! naprawde żałosne i dziecinne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Karolina mnie to juz nie obchodzi, ale szkoda ze nie każdy potrafił powiedziec mnie szczerze co mysli jak ja byłam w dołku tylko wychodzi to teraz,
Ja nie oczekiwałam zrozumienia itd ale po jasną cholerę pisane było to wszystko jak to było czystym kłamstwem ????? wychodzi na to ze wszystko co pisały to były kłamstwa, !!!!!!! słodzenia a w myslach obrzucanie błotem !!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja wiem ze TY co myslisz to napiszesz bo po cholere kłamać i jestem wdzięczna bo wiem ze interesowało Cię to co sie dzieje ze mną !!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Jane moim zdaniem dobry ;) mroczny
Roza matko...kocham krokiety..jeść!!
Robić..nie :-D na szczęście w tym temacie mogę liczyć na mamuśkę i teściową. Jak mają okazje, podsyłają paczkę
daj znać po gin ;) powodzenia ;)
Karolina
noo dobre wieści w firmie widzę, i z wyjazdu uda ci sie wymigać..:cool2:
co do obsmarowywania du..py przybijam piąteczke, tak samo myślę.
Można wyrażać swoje zdanie w każdym temacie. Można wszystko...z wyczuciem i odrobiną dobrego smaku ;)
jak ktoś ma z tym problem...jego sprawa, szkoda życia na takie pierdy
Agnes paracetamol można :) jak będziesz u gin, wspomnij o tych bólach

Ilonko- jak zaczęłam czytać Twój post to mi sie zaczęły nogi uginać. Ale nie będę Cię przepraszać, bo nie napisałam Ci że robisz źle lub dobrze tylko żebyś spróbowała spojrzeć na to inaczej. Mnie to pomaga.
Tak samo było jak się wypowiedziałam na początku tego forum na temat malowania paznokci przez kobiety w ciąży, że ja osobiście nikomu niczego nie zabraniam, nie neguję, bo każdy ma swój rozum, ale ja z tych co nie popadają w paranoję. Gosiulek też odebrała to jako zarzut pod swoim adresem (bo to chyba nawet ona napisała), no ale trudno. Wyrazić swoje zdanie mogłam. :) Przeprosiłam i tyle. Nie oceniałam.

No ale... masz absolutną rację nie ma co się denerwować.

Katrino- chodziło mi o to, że jeśli jednak Twój "dzieć" zdecyduje się przyjść na świat wcześniej to zamiast USG w gabinecie będziesz miała "usg" na porodówce i wtedy już sama tą płeć sobie zobaczysz ;)))
Mój mąż też sport lubi i oglądać i uprawiać. Ja tylko się uchowałam bez zamiłowania nawet do oglądania. A już skoki narciarskie czy tenis z tymi jękami to dla mnie tortura...

ilonko piszesz o nas ze my do was zagladamy i ojechalysmy roszpunke a niby skad to wiesz? bo wlazlas do nas na forum a piszesz ze niby my takie ciekawskie. wiecie co szkoda slow na was. piszecie ze my ciekawskie ze kogos objezdzamy a niby skad to wiecie ??? z ksiezyca??? ilonko nie badz swieta bo wlazisz do nas i nas czytasz a pozniej robisz z siebie wielce swieta i poszkodowana ze to my was obgadujemy i ze to wiesz skads tam, smieszna jestes w tym co robisz... napisz ze wlazisz i czytasz i stad wiesz a nie ze dowiedzialas sie haha. normalnie az zal tego co robicie i jak po nas jedziecie dajcie nam swiety spokoj i nie zgladajcie do nas i zajmijcie sie soba i swoim nowym wspanialym watkiem. mialam nie pisac do was ale krew mnie zalewa jak ktos robi z siebie wielce poszkodowana jak ilonka.... zal poprosu zal...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry