ilona24
Podwójna mamuśka :*:*
Wiecie co ??????????? Miałam sie nie wtrącać , nie odzywać na ten temat w ogóle ale doszły mnie słuchy ze "stare" dziewczyny pojechały po Roszpunce no i zrobiło mi sie przykro bo teraz to i ja wiem co one myslały i myslą o mnie , no i teraz wyszło ze nie wszystkie osoby były tam szczerze tylko po prostu słodziły bo nikt mnie tak nie osądził tylko pocieszał a jak sie okazało to wiadomo co sobie myslą !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kurcze a jednak ktoś sobie do nas zagląda i podczytuje a potem tam sie śmieją z nas, NO I KTO TU JEST DZIECKIEM ???????????????????? strasznie miały nie pisać i zapomniec o nas a tu prosze - GWIAZDECZKI JESTEŚMY ŚLEDZONE
A POTEM WYŚMIEWANE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! No i niestety ale doszłam do wniosu ze mają o sobier za duże mniemanie skoro może uważają ze są one na pierwszym planie na naszym wątku !!!!!
Kurcze żałosne jest to z ich strony, przykro mi to pisać bo naprawde miałam sie nie wypowiadać ale nie spodziewałam sie po niektórych dziewczynach tego co piszą !!!!!!!!!!!!!!!! zawiodłam sie i to cholernie
bo teraz nic nie można napisać bo zaraz sie okaże ze na innym wątku jest sie wyśmianym
KONIEC TEMATU,
losiczka ja wierze ze bedzie to 5 dzieciątko u Ciebie
roszpunka wiec macie co robić !!!!!!!! a efekt koncowy zobaczymy ????????????:
Jane udanych zakupów !!!!!!!
A POTEM WYŚMIEWANE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! No i niestety ale doszłam do wniosu ze mają o sobier za duże mniemanie skoro może uważają ze są one na pierwszym planie na naszym wątku !!!!! Kurcze żałosne jest to z ich strony, przykro mi to pisać bo naprawde miałam sie nie wypowiadać ale nie spodziewałam sie po niektórych dziewczynach tego co piszą !!!!!!!!!!!!!!!! zawiodłam sie i to cholernie
KONIEC TEMATU,
losiczka ja wierze ze bedzie to 5 dzieciątko u Ciebie
roszpunka wiec macie co robić !!!!!!!! a efekt koncowy zobaczymy ????????????:
Jane udanych zakupów !!!!!!!
na szczęście w tym temacie mogę liczyć na mamuśkę i teściową. Jak mają okazje, podsyłają paczkę