• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

ilona smieszna jestes. ja mialas do nas zal to trzebabylo napisac u nas i zapytac tej zyczliwej donosicielki gdzie nas mozna znalezc a nie tylki nam rypiesz na swoim forum a w piaskowinicy to Ty siedzisz. pytalas nas o zdanie o szalone? nie? usunelas nas i mialas w tylku nas? tak sie zachowuje ktos dorosly? ojjj nie? szkoda mi moich nerwow na Ciebie jak nie masz zajecia to rozbierz sie popilnuj ubran a nie interesujesz sie nami i plotkami od zyczliwych donosicieli. Jestes zaklamana i tyle i szkoda mi tych dziewczyn tu bo slodko im gadasz a swoje myslisz bo inaczej nie umiesz. koniec i mam gdzies co myslisz i co o mnie napiszesz. ja pisze szczerze u was co mnie boli i nie kryje sie z tym jak Ty!! milego dnia :)

reklama
ilonko szkoda nerwów. nie wracajmy juz do tego. najważniejsze że w swoim towarzystwie czujemy się dobrze. a jak ktoś będzie chciał to i tak będzie nas obgadywał. cóż tacy są ludzie. czasem podli.

karolinko zgadzam się z Tobą. ja wszystkim zyczę jak najlepiej. i nie wracam juz to tego co było. trudno stało się i widać niektórzy nie umieją przejść nad tym do porządku. ale wierzę że z czasem się to zmieni

gwiazdeczki ja juz uciekam. jutro pewnie dopiero pod wieczór uda mi się wejść. rano mam wizytę u gina na NFZ ale nie będę miała jak wam dać znać bo nie mam do żadnej namiaru telefonicznego. tak więc do jutra.

buziaczki i miłego wieczorku życzę

hej dziewczynki ja dalej w pracy:((
już niedługo kończę i na zakupki:tak:
bobo po co tu wchodzisz jak tak cię krew zalewa??
korci cię żeby szpilkę wbić?? Odczep się od tego wątku jak tak nas nie lubisz. Nie możesz po prostu tego zostawić w spokoju? Wam jest dobrze u was nam u nas i koniec.
Szczerze to śmiać mi się tylko chcę w związku z tą sytuacją:-) jeszcze mnie do końca nie pogrzało żeby się przejmować jak nam dupy obrabiacie. Jak wam ulży to nie ma sprawy, gadajcie sobie.
I serio napisałaś że was szpiegujemy:-D my mamy swoje życie.

Mi sie jezyk po przestawial i widze jakies slaczki ciezko jest odczytac co piszecie ;/
Ale co wiodze znowu klotnie kurcze nie lubie klotni ;/
Ja kupilam dzis malej sliczna bordowa sukienke wypralam ja i wisi na balkonie mzoe jutro bedzie sucha to zobacze jak moja gwiazda w niej wyglada ;p

Witam sie i ja po dlugiej przerwie - czytam wszystko na biezaco ale nie mialam weny pisac a poza tym nie chcialam wtapiac sie w dyskusje na temat starych i nowych watkow bo uwazam ze nie ma o czym dyskutowac.
Rzadko sie udzielam ale sercem jestem z Wami i przezywam wszystko o czym piszecie nawet jesli o tym nie mowie - ale wspominalam juj kiedys dawno temu ze ja tak z natury mam. Nie wazne - wazne ze ROSZPUNKA, LORI I LOSICZKA wrocily, ciesze sie ze ZAGUBIONA BEDZIE w domku, ciesze sie zeczytajac posty KATY mozna sie usmiac po pachy i nabrac checi do zycia, to sie tyczy rowniez ILONKI i calej reszty dziewczyn. Wybaczcie ze czesto nie pisze ale pamietajcie ze jestem :-) Przepraszam jesli o kims zapomnialam ach i AXARI gratuluje coruni.
A jesli chodzi o mnie to bylam wczoraj na usg i wszystko z malenka w najwiekszym porzadku, dokazuje w brzuszku co mnie uspokaja, a jutro lece do brata na slub i tak z innej beczki to moze ktoras mi podpowie czy mozna zabrac prostownice do bagazu podrecznego - a lecimy do Londynu.

Super ze powialo tu swiezoscia. Noi katy Ty wiesz i pamietasz mam nadzieje jak mocno 3mam kciuki za Twoje powodzonko w starankach.:-)
Przepraszam ze chaotycznie sie rozpisuje ale taki mam dzis caly dzien.

Roszpunko ja tez nie wiem:-(:-(:-( Wiem tylko jedno ze jak wrocilam do was to napisalam tu na tym watku no i przeczytalam ze jestem falszywa bo powiedzialam ze nie wroce a jednak wrocilam :-(. Normalnie masakra jakas. Przykro ze dziewczyny ktore nosza w sobie malenstwa przesiakniete sa takim jadem . I mowie to do tych dziewczyn ktore obrzucaja nas blotem a nawet porownuja do g.........a .WSTYDZCIE SIE !!!!!!!!!!!!

Dzien doberek Gwiazdeczki
:-):-):-)tyle sie spislam i mi wcielo wrrr...:zawstydzona/y:
No ale ....dopiero zasiadlam do kompa bo nawet rano nie zdarzylam was poczytac wiec odpisuje masowo :tak:
Losiczka musisz sie jeszcze oszczedzac nie forsuj sie tak :no:
Karolciu ja sie pomodle za ciebie bo wierze ze ta Twoja Jagodzinka jest Swiatelkiem w tym ciemnym tunelu......a co sie dokladnie dzieje zle sie czujesz????
Zzagubiona to czekamy:tak:
Dominika popczekamy ale po tym wszystkim duzo bedziesz miec do nadrabiania :-)
Ilonka to kiedy bedziemy twoje cuda podziwiac na szydelku wydziergane;-)

Marysia dziekuje bardzo;-) sie ciesze ze moge komus wywolac usmiech na twarzy z tego co sie orientuje prostownice mozesz zabrac ale musisz ja wyciagnac tak jak aparat czy ladowarki na osobistej czy bramce GRATULACJE WIZYTY :-)
Roszpunka, Ilonka, Losiczka, Ania i inne dziewczynki nie warto naprawde nie warto nawet slowa pisac na ten temat :tak:

Truskafffka dzieki za filmik musze zapodac wieczorkiem z m :tak:
Jane pochwal sie pozniej zakupami ;-) no chyba ze kupisz jakiegos fatalaszka na specjalne okazje :-D

Dziewczynki kto mial dzisiaj jakies wizyty oprocz Marysi :eek:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry