• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Dziewczny no cos musi w tym być, dlatego ja się zastosuje do zaleceń:-)

Sama czuje że gdy zbliża się dzień kiedy może być owu to się spinam że ho ho, a bardziej ochotę mam na sen niż seks,ale żeby nie było żalu ze straciła mokazję to wiadomo...

Katy:szok: az mnie zmroziło - myślałam że piszesz o swojej własnej teściowej, kawał dobry:-D

Katy to tak jak u mnie- szkoda gadać nawet.

Jestem padnięta, zasypiam na siedząco, a Maja nie daje do łóżka się zaciągnąć - bawi się w najlepsze:wściekła/y:

Jane mam Cię:-) nie ukrywaj się:cool2:

Ostatnia edycja:
Roza moze zalozymy zgromadzenie Zmeczonych tesciami ????? Pewnie i Karolcia by sie dolaczyla :-D

Aniu ja lece 25go daloby sie???? A dalabys rade ta Hello Kity???:sorry:
Bo pewnie sie jeszcze zobaczymy przed moim wyjazdem :tak: chyba ze nie dasz rady to bedzie na Dzien dziecka :-)

Axarai to pewnie i ty nie dlugo do tego wrocisz juz nie dlugo i brzusio bedzie przeszkadzal w brykaniu calymi dniami :tak:i bedziesz szukac troszku relaxu

hej ho
roza ja mam dokładnie tak samo, w owul to tylko z obowiązku bo szkoda stracić cykl.
fajnie że wizyta udana, ja jutro idę, ciekawe co mi powie??
katy nic nie kupiłam ale sobie już podpatrzyłam, w sobotę idę jeszcze poszperać i kupić. M jedzie mojemu tacie pomóc w robocie i go cały dzień pewnie nie będzie więc będę mogła spokojnie połazić bo z nim to zawsze szybko. On swoje zobaczy w 5 minut a ja zdążę jeden wieszak:-p
ania fajowe te rzeczy dziergasz:tak:

KAtka co za Hello Kity :szok: jakiś wzorek zapodasz?? bo ja to ciemna jestem jeszcze nie mam dzieci :-D:-D:-D
tzn nie zajmuję się tym teraz bo nie mam takiej potrzeby:-p

reklama
Ania hahah nie znasz Hello Kitty:-D:laugh2: musisz koniecznie nadrobić zaległości:-)

Jane mam nadzieję że będzie też udana i podniesie cię na duchu:-)

Katy o tak, zgadzam się:tak::tak: ja ze swoim nawet nie rozmawiam i co więcej mój mąż też z musu:no:

Axari ja dołączę do klubu leniwców, a w ciąży nie jestem. Az boję się co to będzie jak :-)bede.

Żegnam sie na dzisiaj bo zasnę na siedząco. Dobrej nocki gwiazdeczki:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry