• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

jestem i ja :(
mam dość !!!!!!!!!!!! dopiero weszłam do domu najpierw w pracy potem GP potem veterynarz :( masakra jakaś spac mi się ale siadam i dziergam bo co innego mi pozostaje
co do dzisiejszej sytuacji z pewną forumowiczką to żal!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie ma słów chodźmy na zamknięty i tyle bo co innego nam zostaje?? tutaj to totalna inwigilacja jest ......
Jak się czujecie moje gwiazdeczki ??
u mnie tempka w górę ale pewnie w sobotę zacznie lecieć na łeb na szyję macica mnie pobolewa ale i także ból @ się pojawił no ale cóż :-p
iiiiiiiiiiii i zapomniałam:-( jak zwykle
pozdrawiam was gorąco:*:*:*:*

reklama
Marysiu dokąd się wybierasz? Przegapiłam coś? Super że z maleńką wszystko w porządku:-)

Karola oj mój plan to spalił na panewce, boja w maju kończę 30tkę:tak:. Co do rodzeństwa to powiem że między mną a siostrą jest 2 lata różnicy i za młodu nie dogadywałyśmy się dobrze, ja wiecznie ją goniłam z mojego towarzystwa ehh jak przypomnę sobie kłótnie i bitwy...ale też bywało dobrze i bywa bo w końcu trzeba dorosnąć:-)

Agnes kurka to lipa z Twoim samopoczuciem:-( apap można on jest chyba na bazie paracetamolu

Truskafffka no unas dziś kucharki narobiły krokietów:-D że hoho

Powiem nieskromnie że ja dziś byłam na wizycie:zawstydzona/y: jutro idzie Jane:-)

Katy kochanie nie mam zdjęć bo papcie dałam już Wojtkowi a ponczo to jeszcze baaardzo długa droga
:)Zobacz załącznik 455304Zobacz załącznik 455305

przepraszam ale kurde nie umiem ich obrócić :no:
to zaległe zdjęcia z wielkanocy

Roza i jak po wizycie??

Katka kiedy testujemy?? bo mnie się popierniczyło z sobotą ;/ ja mam termin @ na poniedziałek więc myślę że w niedzielę już bym mogła zatestować

Ostatnia edycja:
Ale ładna kurka:-)

Jestem zadowolona, zresztą mam dobrego lekarza prowadzi mnie od 8 lat.

Oczywiście kazała wyluzować i mechanicznego seksu zakazała i...skończyć pomiary!!(będzie ciężko:-()ale to zrobię od następnego miesiąca.
Mówiła że nie ma co się mnie czepiać bo jest wszystko ok a wyniki super jak na takiego szczypiora jak ja:tak:

Zrobiła mi usg i owu będzie gdzieś za 3 dni, i mam brać 1/2 tabl bromka na noc. Bromkiem jestem zaskoczona, ale ufam jej:-)

no pewnie kochana że możesz ufać takiemu lekarzowi skoro już 8 lat do niego chodzisz :))))) ja też bym chętnie już tym wszystkim rzuciła termometr i testy owu zaczyna mnie to denerwować bo człowiek się tylko spina nie potrzebnie ale jak inaczej mam określić owu?? bleeee

Roza to w sumie dobre wiesci :tak:a z mierzeniem pewnie tak zarzadzila zebys sie nie spinala i stresowala czy dzis podskoczy czy nie .....tak jak my to robimy :-D

Ania ja na razie nie wiem kiedy bo ostatnio mialam dluzszy cykl wiec sama nie wiem ile teraz bedzie :eek:
Kurka......... boska ale koszyczek wymiata.....a umisz zrobic torebeczke listonoszke dla 5latki??? Moze rozowa??? Albo zolta????

Umiera teściowa przy niej stoi zięć.Nagle teściowa mówi co za piękny zachód słońca zięć na to niech się mama nie rozprasza ...

- Słyszałem, że twoja Teściowa miała wypadek. - Tak, szła do piwnicy po ziemniaki na obiad, na schodach potknęła się i skręciła kark. - I co zrobiliście? - Spagheti. ...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry