• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Marysia bardzo sie ciesze ze tu jesteś :* malutka bryka to niech bryka to najważniejsze:) a ja na samą mysl ze bym musiałą sie rozstawać z Jasiem mam łzy w oczach, ale zobaczysz szybko zleci:) zresztą nudzić sie nie bedziecie w Londynie :)
Ania śliczne Tworzysz cuda :) pownnaś sprzedawać i zarabiać na tym :)
Kasiu ta torebka Hello Kity rześwietna, a ten stanik to tez całkiem fajny, ale ile trzeba było by zużyć materiału na moje dojoki hehe :)
Roza czasem warto posłuchać lekarza:) najlepiej na spontana ale wiadamo ze sie łatwo mówi a co innego praktyna, ale owu za pasem prawie także działać :) trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Co myslicie o takiej fryzurce ?????????? tylko ze kolor ciemniejszy raczej, choć mąz namawia znów na blond:)

fryzura.jpg

Roszpunka co TY mówisz ?????????????? BOże płakać sie chce :( Jezu czemu tak cięzko utrzymać bliżniaki :( to nie fer ::( biedna !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Przeciez ona juz byłam daleko w ciązy prawda???????????????

Aniab jaka aplikacje???? tam wrzucilam ci zdjecie cala torebke sie robi a tylko oczka i usmiech sie z nici doszywa ;-)

Dobranoc Roza
Jane moj tesciu potrafi godzinami z moja szwagierka chodzic po sklepach jak miala mature to on z nia chodzil za sukienka :-D

Katy właśnie, że ja w ogóle nie brykam, absolutnego lenia mam non stop, jak mnie czasami (czyt. rzadko) jakaś adrenalina weźmie to coś się ruszę:-D
Ilonka fryzura świetna, myślę, że super wyglądałabyś w niej:-D Tylko układania trochę:eek:

axarai układanie na na większe wyjścia jak coś, chyba ze by mi sie chciało, ale juz mam dośc tych moich włosów , a po porodzie nie bede miec czasy aby je prostować codziennie, a w kitce nie lubię, teraz chodzę bo jak pomyslę ze mam tą swoją prostownicą je prostować to mnie szlak trafia , dlatego chciałam nie aż tak krótką i w miarę szybką aby wyprostować :) no ale mąz nie bardzo jest ZA obcięciem moich :( musze coś wymyślec aby go jednak przekonać:) :laugh2:

hello kitty.jpgAniu co stakiego chce !!!!!!!!!PLisssss dasz rade???

Ilonka fryzurka super mysle ze bedziesz bosko wygladac:tak:!!!!!!!!

Roszpunka kurcze co ty mowisz..... biedna Silene....czemu taki zycie jest niesprawiedliwe Dla jej aniolkow(*)(*) calym sercem jestem z nia i jej mezem. Ciezko na sercu kiedy tyle nieszczesc do okolanas i to zawsze spotyka dobtych ludzi:-(

reklama
byłam sobie soczek zrobić a teraz pewnie jakiś serial zapuszczę,
choć muszę jeszcze dziś poćwiczyć, nie ma to tamto z oponką trzeba walczyć:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry