• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

agnes czepice sie swojego watku i do nas nie wlazcie zle wam bylo z nami wiec siedzcie tu i do nas nie zagldajcie bo nie daj Bog znow jakas urazimy i bedziecie plakac ojjjjjjjj tak mi zal was i waszego zachowania. sa tu normalne osoby norlamalnie sie zachowujace ale niektore jestes straszne

reklama
a kto do was wchodzi? nawet nie wiem gdzie piszecie i powiem szczerze koło d.... mi to wisi. a wy widać ciągle sączycie jad i włazicie do nas. skoro wam nie odpowiadamy to po co tu jesteś?

więcej waszego zachowania nie komentuję bo to nie na moim poziomie. poziom piaskownicy już dawno za mną.

Nie no rece opadaja
a to niby co zadna z nas juz na inne forum wchodzic nie moze?????Bobo za co Ty sie Ilony czepiasz ??????tojuz tam nie mozna zajrzec ?????gdzie tak jest napisane???straszne rzeczy tu sie dzieją!!!!

i jezeli podczytujecie dziewczyny ze staranek to ja do nikogo o nic pretensji nie mam ,bo kazdy ma prawo pisac tam gdzie chce i nic po kryjomu nikomu wysyłane nie było a tym bardziej zadne zaproszenia tylko informacja to po pierwsze ,a po drugie to prawda ze niektore z was mysla tylko o sobie!!!! A ja jak byłam w szpitalu to kazdy miał to w dupie oprocz dziewczyn ktore sa lub nie sa w ciazy a i tak o mnie pamietały i nie myslały tylko o czubku swojego nosa i za to Kochane Wam Dziękuję :tak:
ja myslałam ze tu moze kazda gdzie chce o wszystkim i o niczym ale widze ze to zabronione :szok:

ufff ale sie wkurzyłam!!!!! a denerwowac poki co sie nie moge

u fryzjera ok :)
Truskafka i inne kobitki wklejam fotke na prywatnosc :)

malami wchodzcie sobie czytajcie piszcie ale otwarcie a nie jak robi ilona. ona pisze ze sluchy ja doszly czy jakos tak no smieszne . napisalaby ze wlazla i przeczytala i stad wie a nie ze ona wielce nie czyta naszego watku i ze sluchy ja doszly no forum to nie ludzie nie mowi wiec niech pisze otwarcie. o to mi chodzi.

GWIAZDECZKI NIE ZNIŻAJMY SIE DO ICH POZIOMU, :laugh2: napisałąm posta a tu prosze niecała godzina i juz jaki odzew, i to niby my je czytamy ???????? zresztą ja nie mam zamiaru sie tłumaczyć, czy ktoś mi udowodni ze ja weszłam na ich wątek??????? nawet nie wiem gdzie on jest ... po prostu sa jeszcze rzyczliwe osoby na tym forum !!!!! :-D i chwała Bogu !!!! :))))) Napisałam co myslę i na tym koncze temat bo szkoda mi czasu :)
Małami amen :)

bobo- mam nadzieję, że Twoja ciąża przebiega spokojnie i zdrowo, że doczekasz się swojego wymarzonego i upragnionego dzieciątka.

Szczerze Wam powiem, że ja nie mam pojęcia gdzie się teraz udzielacie i nie bardzo mnie kusi nawet by tam zaglądać. Nie chciałam Was urazić odchodząc z tamtego wątku. Po prostu tak wyszło i nie robiłam tego złośliwie.
Nie uważam jednak by jakiekolwiek forum, jakikolwiek wątek był miejscem odpowiednim na wyrzucanie sobie takich brudów. Życie jest naprawdę zbyt krótkie i zbyt kruche by jeszcze wypełniac je tymi negatywnymi emocjami. (tych ostatnich to ja mam dosyć po pracy)

agnes- ja niestety dopiero idę na koniec kwietnia- za dwa tygodnie ;( a Ty może jutro będziesz zadowolona. Ja co prawda nie widziałam, że to Jagódka, ale wierzę, że pomyłki nie będzie ;)

Małami- spokojnie.... to niewarte nawet jednego więcej uderzenia serduszka ;)

O matko :shocked2:dziewczyny co sie tu dzieje:-(:-(:-( Poznalysmy sie kiedys w jednym celu a teraz ten cel nas poroznil. Po co to wszystko ???

Bobo tego bym sie po tobie nie spodziewala :-( powiem ci tylko jedno wszystko zlo do nas wraca !!!!!!!!!!!

dziewczyny nie robcie ze mnie najgorszej. ja pisze otwarcie co mi sie nie podoba. ilona szpieguje nas a pozniej niby z ksiezyca ja sluchy dochodza o tym czy o tamtym no zal zal. ustal jedna wersje ilona i przestan nas szpiegowac i zajmij sie swoim zyciem i swoim wspanialym watkiem.
losiczko nie lubie zaklamania wiec jesli ktos cos do nas lub do mnie ma niech pisze otwarcie a nie za plecami. Chcialabys zeby ktos po Tobie jechal za plecami? napewno nie. wiec wiesz co czuje czytajac posty swietej ilony.
karolina mam nadzieje ze moja ciaza bedzie udana i wszystko skonczy sie szczeliwie czego rowniez Tobie zycze

Bobo hormony CI na głowę padły naprawde !!!!! czyli co nikt inny nie może zajrzeć na wasz wątek tylko ja mam tam dostęp????? Bo na to wychodzi, ze nikt inny mi tego nie mógł powiedziec, tylko ja sama patrzyłam, tak jak napisałam nie wiem gdzie Wy macie wątek i mnie to ***** obchodzi, - no i sie nie bede tłumaczyć bo winny to robi a ja nie jestem winna!!!!!!!!!!!!

Naprawde Ja juz nic na ten temat nie pisze, pisz sobie o mnie co chcesz, ale ja juz sie słowem nie odezwę bo dobrze napisała agnes , etap piaskownicy dawno za mną ale za Tobą widze ze nie !!!! Ja do nikogo nic nie mam ale dlaczego mamy siedziec cicho jak nam sie dupy obrabia za plecami, ????? bo wy to robicie
Nie chciałam aby tak wyszło, no ale dobra niech bedzie juz, na kimś trzeba sie wyżyć prawda ???????

KONIEC TEMATU :)

reklama
Dziewczyny- po co te żale? Każda ma prawo mówić i myślec co chce.
Naprawdę każda z nas potrzebuje czegoś innego i na co innego jest uczulona, czy przewrażliwiona- no i całe szczęście, bo świat byłby nudny.
Proszę Was teraz wszystkie i te które są tu na stałe i te które tu zaglądają gościnnie czy z ciekawości by wykazały więcej życzliwości. Co nam to da, że się poobrażamy na siebie?
Jeśli ja swoją wypowiedzią uraziłam którąkolwiek z Was to wierzcie mi, że nie chciałam i bardzo Was za to przepraszam. Ale nie będę teraz na kolanach do częstochowy szła czy wyrzucała że ta to a tamta tamto.
Postarajmy się żyć własnym życiem pozbawionym jadu czy nienawiści.

Wszystkim Wam życzę jak najlepiej.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry