• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
O jaaaa, a ja myślałam, że już śmigasz konkretnie :tak: Dopilnuj tego kochana, bo autko masz pierwsza klasa, także szkoda byłoby aby stało samotne... :-p

Paula - no takie całkiem samotne to nie stoi. Ostatnio je poodkurzałam, bo mały jak w nim jadł bułki, to stadko kur by się chyba najadło jeszcze po nim. Kurzu, a właściwie to piasku było pół plaży, i jakiś rozpuszczony lizak - ale to juz przeszłość.

Hihihi zawsze to coś ;-)

Ja dzisiaj z rańca stworzyłam ciasto z wiśniami, bo wczoraj Puzel przyniósł mi chyba z 2 kilogramy, a jeszcze zostało tyle, że ho ho... Wiśnie "kradziejki" spod bloku także ciasto musi smakować ze zdwojoną siłą :laugh2:
Puzel chce jeszcze zaprawiać słoiki z kompotem, ciekawe czy zaprawi ;-)

Witam Cioteczki :*
Dawno mnie nie bylo, ale chrzciny zaliczone, Maly grzeczny, smial sie i sluchal co Ksiadz do Niego mowi :D
Do tego badania co do nerki dobre, wiec nic sie nie dzieje.
Kochany Synus Spi, je, bawimy sie i tak w kólko. teraz nawet domaga sie zeby Go polozyc do wozka czy lozeczka zeby mogl zasnac, no i spi od 21.00 do 7-7.30 :)
Do tego 19.06 bierzemy slub, ksiadz i sala zalatwione, orkiestra i kamerzysta+fotograf tez. Po wakacjach idziemy na nauki przedmalzenskie a pozniej tylko drobnostki i czekanie :)
Bashi a ja juz myslalam ze urodzilas :P Opowiadaj jak koncowka? Imie? itd
Paula widze ze czerwiec bedzie Nasz :*

Ostatnia edycja:
reklama
Hej Dziewczynki:)pozdrawiam Was Wszystkie goraco wakacyjnie:*...my pomalu sie urzadzamy,ale wiadomo jak to z prawie 2-letnim dzieckiem;)...mamy nadzieje,ze do konca lipca jakos damy rade;)wstawie zdjecia,jak tylko bedzie wszystko gotowe;)...staranka przelozylismy na grudzien/styczen;)...Powodzenia:*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry