• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

No nie wierzę, ktoś tu jednak jeszcze zagląda :szok: Superowo! :-)

Madziulek jejku, jakiego masz grzecznego Syneczka :blink: Jak fajnie śpi :-) A jaki przystojniacha :cool2:
Oj tak czerwiec 2015 należy do nas! ;-)

Biapl a właśnie miałam zapytać, czy pochwalisz się mieszkankiem :-)
Mam nadzieję, że jak rozpoczniecie staranka, to będziesz częściej zaglądała do nas? :tak:

reklama
Madziulek20 a ja dalej w ciazy... Mam nadzieje ze to juz ostatnie 2tygodnie I maly rozrabiaka bedzie juz z nami. Czuje sie wielka I ciezka jak kombajn ;( wszystko juz gotowe wyprane wyprasowane odswiezone...tylko dziecka brak hihi
Twoj maly jest przecudny...zazdroszcze tak kochanego malenstwa. Ciesze sie ze jest zdrowy ;)

Madziulek tak, mamy już od tamtego roku salę, orkiestrę, fotografa i kamerzystę, a niedawno zaklepaliśmy termin w kościele. Po wakacjach wybieramy się na nauki, tylko czekamy na zapisy, bo jeszcze nie ma, a później kiedyś trzeba będzie zrobić jeszcze tą chorą poradnię... :dry: Puzel ma też kupiony garniak na poprawiny :-p
Co do sukni to byłam ostatnio oglądać i kilka udało mi się przymierzyć mimo iż nie byłam umówiona :blink: Ogólnie byłam załamana, praktycznie nic mi się nie podobało.... Jedna jedyna bardzo wpadła mi w oko (wcześniej wyhaczyłam ją na stronie salonu, ale jest trochę droga, bo 2800zł, chociaż Puzel twierdzi, że nie aż tak źle... Ja w każdym razie czekam na jesień, tak Pani z salonu poleciła, bo wtedy wchodzi nowa kolekcja i suknie z 2014 mogą zejść nawet do -50% :tak: Dzięki za link, ale ja na pewno nie będę zamawiała sukni przez neta, bo siedzę też na forum ślubnym i właśnie dziewczyna zakupiła w ten sposób suknię i została lekko mówiąc wydymana... Strona zagraniczna to fakt, ale miała same dobre opinie, zdjęcia zadowolonych lasek w sukniach już gotowych itd., był z nimi super kontakt telefoniczny, mailowy do momentu aż zapłaciła za suknię... Prawdopodobnie salon działał fair do jakiegoś czasu aż wyrobił sobie dobrą opinię itd. i pewnego pięknego dnia, pozbierali zamówień i się ulotnili... Także jestem trochę przewrażliwiona ;-) Ja jestem chuda i muszę mieć dobrze ściągniętą miarę, żeby nic nie odstawało nigdzie... Wszystkie suknie które mierzyłam były za duże, topiłam się w nich :zawstydzona/y: Jakoś jeśli chodzi o suknię, wolę wszystko zobaczyć na żywo i dotknąć :-) Boję się, że jakby coś poszło nie tak jak powinno, to co ja później zrobię z moim szkieletem, nie jestem w stanie kupić pierwszej lepszej w salonie na poczekaniu :-(
Wiesz, że nie liczyłam tego zbytnio, ale sumka wyjdzie konkretna...
Robicie jednodniowe czy dwudniowe wesele? Duże?

Biapl :cool2:

Bashi eeee teraz to już to będzie :tak:
Mąż będzie przy porodzie?

Bashi jeszcze troche i zobaczysz Sunusia :)
Paula no wiec robimy jednodniowe, bo poprawiny nie sa juz w modzie, wgl 20.06 moj Dawid ma urodziny wiec zrobimy imprezke w domu dla mlodych :D ja sukienki na razie nie kupuje, bo nie wiem ile schudne i czy wgl schudne a jak juz naogladam sie kiecek, pojade poprzymierzac i moze znajomej Mama mi uszyje :) Ja sie zastanawiam co z tymi naukami i poradnia, bo przeciez my juz mamy dziecko, wiec moze inaczej na nas spojrza, znajomi byli jak Ona byla w ciazy to posiedzieli 30min i mieli wszystko zalatwione :)
Własnie zapisalam Nas do poradni i bardzo fajna babeczka ze mna rozmawiala, 5.08 na 20.00 a Nauki dopiero we wrzesniu. Im szybciej i cieplo tym lepiej :)
My robimy wesele na max 50 osob i jak liczylismy to tak zle nie wyjdzie max 12-14tys Myslalam ze wyjdzie drozej ale nie. kamerzysta-fotograf bierze 1700zl i sesje ich mnie sie podobaja, tak samo kamerowanie. orkiestra 1600 i w dodatku gra tam maz kolezanki ze szkoly mojego Dawida, sala 110-160 za osobe ( w tym napoje, ciasta, tort i ozdoby), autem jedziemy swoim bo mamy nowe, tylko ubrac je musze, zostaje alkohol, suknia, gang, obraczki z tych drozszych no i duperele czyli kwiaty, zaproszenia,naklejki na alkohol, buty i detale.
Az sie nie moge doczekac tego dniaa <3

Madziulek no My robimy dwudniowe bez względu na to czy jest w modzie czy też nie, bo mamy dużo przyjezdnych, więc i tak musielibyśmy zorganizować jakiś obiad, tak więc mniej więcej na jedno wyjdzie jak zrobimy normalne poprawiny tak do północy. Ogólnie wydaje mi się, że jeżeli chodzi o organizację wesel nie ma czegoś takiego jak "moda" z tego co czytam wypowiedzi dziewczyn na forum to ile ludzi tyle pomysłów ;-) No My trochę więcej płacimy za kamerzystę, fotografa i zespół chociaż i tak są to fajne ceny patrząc na to jak teraz się cenią- kosmos normalnie :szok:
Ja już chciałabym być po :-p

reklama
ja przyjezdnych bede miala tylko od strony mojego Dawida, (2-5 osob zalezy ile przyjedzie) ale gdybysmy sie nie pomiescili to jest hotel tam gdzie mamy wesele wiec jest gdzie spac :D a dom mamy dosc duzy wiec po wszystkim bedzie gdzie posiedziec :) po drugie przy Malym meczace bylyby poprawiny, wiec wole odpoczac w domu, kto bedzie chcial to przyjedzie :) co do cen to rozmawialam kiedys ze znajoma co do chrzcin i u nas np biora 35-45 a u niej 80-100 :o w szoku bylam. bo ja za obiad, kolacje i slodkie zaplacilam bardzo malo.
Moj ma urlop to po niedzieli skoczymy po obraczki :) Ja chce standard, ale nie okragle i nie za szerokie bo to dziwnie wyglada moim zdaniem a znalazlam nawet takie po 1cm :o:p
Kazdy ma swoje widzi misie bo przeciez to jedyny dzien w zyciu :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry