• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Ja już jestem :-)
Byliśmy na wakacjach także nie miałam kiedy zaglądać- wybaczcie :sorry2:
Co tam u Was słychać? Opowiadajcie! Spróbujmy wspólnymi siłami powrócić forum do życia :tak:

Katrina hihihi no to faktycznie samo życie ;-)
Wszystkiego co najlepsze dla Kubusia :* Spóźnione, ale szczere :blink: Imprezka udana?
A co Ty takie maratony po lekarzach robisz?

Bashi jak tam u Ciebie? :blink:

A ja nadal czekam I czekam na mojego malego ksiecia...na szczescie jest juz w prawidlowej pozycji, wszystkie wyniki sa bardzo dobre. Nic tylko czekac ;) juz bym go chciala miec przy sobie

Hejka
Bashi - juz niedlugo. Blisko coraz blizej.

Paula - no ja przy Mirenie musze kontrolnie robic badania, a malego jakis wirus dopadl I go rozlozylo. Ale dzis juz jest lepiej.

A co tam ksiezniczko u Ciebie? ?? Jak po urlopie? Udal sie? Jak maly kudlaty przyjaciej I co tam z Puzlem?

Bashi jeszcze troszkę i będzie po tej stronie mocny :-)
Imię już wybrane w 100%?

Katrina
a takie buty :blink:
Zdrówka dla Kubunia w takim razie, niech cholerstwo odpuszcza w tempie ekspresowym!
Dziękuję, u mnie jakoś leci, po wakacjach super, wróciłabym tam chętnie choćby dziś ;-)
Kudłacz coraz grzeczniejszy, choć jak teraz był u rodziców w trakcie naszych wakacji to dawali mu do jedzenia wszystko oprócz jego Royali i teraz nie chce żreć suchego pokarmu :huh: Nie wiem co będziemy z nim robić, jak tylko wrócimy do domu albo wróci do suchego, albo będzie głodował :-p Nie mam zamiaru mu gotować, bo jego główną dietą powinien być Royal, tam ma wszystko czego potrzebuje... Ale wiesz jak to rodzice, malutki piesek chciał to nie mieli sumienia odmówić :laugh2:
Z Puzelm OK., choć miałam małą przeprawę, bo zaczął przesadzać z graniem na kompie, na chwilę awantura pomogła, zobaczymy jak będzie teraz jak wrócimy do domu…

reklama
Paula - no a ja się ostatnio źle czułam i postanowiłam toto sprawdzić. Porobiłam badania i już mam dobrany antybiotyk, który działa, bo już się dobrze czuję. Jeszcze teraz w lipcu bede miała USG brzucha i wtedy bedzie do konca wiadomo co i jak.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry