• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Napisz cos wiecej o sobie skad jestes ile masz lat.
Sorki ale jak pisze z telefonu to czasami wychodza glupoty, bo slownik potrafi wstawic inny wyraz (bo przeciez wue lepiej ode mnie co chcialam napisac).

Ostatnia edycja:
Katrina oczywiście przekażę :tak:
No właśnie ta grupa na FB fajna jest, ale przez to uciekło nam stąd większość dziewczyn :dry:

Madziulek gdyby to tylko odemnie zależało to mogłabyś dołączyć, ale to nawet nie jest moja grupa, także nie mogę sama decydować :-(
A co do zapraszania to szczerze powiem, że nie wiem jak to jest nawet :-p

oo widze że mowa o mnie :) właśnie wyciagnęłam swój stary kompute z szafy i miałam zapisaną stonkę w ulubionych to i ja tutaj wlazłam :-p co u was słychować?

reklama
Pobolewa mnie brzuch, mam skurcze nog, mdlosci i wymioty, pluca wypluwam..pol dnia w wc.. juz sama woda i herbata latam do wc..mimo ze biore czopki, bo tabletek nie bardzo widze.. dzis znow mnie przegonilo.. praktycznie malo jem bo nie jestem wstanie.. dzwiga mi sie do gory.. :-( nie mam juz sil, padnieta jestem itp.. no ale przejdzie mi..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry