• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Kartina dzieki za mile slowa.. dzis zjadlam troszke rosolku zeby jakos sie posiloc.. przez chwilke bylo mi fajnie a potem znow sie zaczelo.. schudlam juz.. praktycznie nie widac ze w ciazy jestem bo nie mam prawie brzucha.. a juz cos powinno byc widac.. jak mam moim maluszka dawac skladniki odzywcze jak nic nie przyjmuje i jesc nie bardzo dam rade.. :-( chyba zadzwonie do mojego gina co mam robic.. bo sie wykoncze chyba.. a pluc juz nie mam.. tak mnie szarpie.. jak bylam w szpitalu zwiazku z wymiotami to dawalo mi kroplowki i leki dozylne to bylo lepiej, wymioty byly ale nie jak teraz znow.. a teraz znow..

Witam i ja! Nareszcie mam chwile spokoju, wiec pisze do Was. Nadrobilam juz zaleglosci tutaj wiec znow jestem w temacie :D

Witam nowa kolezanke...trzymam kciuki za twoje malenstwa...Zycze duzo zdrowka ;)

Moj maly rasnie niesamowicie, raz jest grzeczny raz nie...bylismy w czwartek u lekarza na wizycie kontrolnej I moj chlopczyna way juz 5.600kg!!! Dumna mamusia jestem...

Moja mama jutro Jedzie wiec zostaje sama...tzn. Z mezem I Malym lobuzem. Zobaczymy jak to bedzie bez pomocy ze strony mamy...mam nadzieje ze nie strace wszystkich wlosow z nerwow.

Dziewczyny widze szaleja z przygotowaniami do slubow...zazdrosze. Jeszcze raz bym chciala wyjsc za maz (ale za tego samego faceta oczywiscie)

Pozdrawiam serdecznie

A tu moj "maly" synus...

Załączniki

• 1411307454610.jpg
    1411307454610.jpg
    21,3 KB · Wyświetleń: 45
Olusia kurcze… tulę mocno i kciuki zaciskam aby szybko przeszły Ci te dolegliwości i żebyś mogła się cieszyć swoim stanem :tak:

Bashi
ale już kawał chłopa z Małego Wielkiego :szok: Boski jest! :-)
A co do ślubu, to ja chciałabym już być po :-p

No ale mysle ze moze dzis wyjde.. wszystko zalezy od wynikow badan, mojego samopoczucia.. zobaczymy.. przyplatala mi sie anemia i zle elektrolity mialam no ale to normalne jal wymiotowalam...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry