• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
a ja lecę na dół, bo złośnica zasnęła- pewnie mam jakieś piętnaście minut, więc muszę je dobrze wykorzystać:-)

witam kochane moje
my dzis kolejny dzien spedzony po za domkiem tym razem wybralismy sie nieco dalej i pojechalismy nad morze. Pogoda u nas piekna az za piekna 28 st termometry wskazywaly w miedzyzdrojach a w domu mamy 27 i w majtkach trza siedzec bo inaczej sie nie da heh. Waga dzis pokazala ze nasza kruszynka ma juz rowne 3kg czyli w ciagu 11 dni przybrala pol kilo :-):-):-). A po za tym troszke jeczaca sie na wieczor zrobila ale co sie dziwic jak tak goraco jest ;]

co do zzo to duzo zalezy od lekarza ktory je daje mnie kula wredna baba co tez dalo cie wyczuc na plecach 10 nieudanych bolacych wkluc :wściekła/y: dopiero gdy mnie posluchala ze chce by to zrobila jak bede siedziec nie lezec to sie udalo.
Co do butow to ja tez je uwielbiam i mam ich strasznie duzooo :-D to moj najnowszy nabytek :D but.pngposzlam wczoraj z mama by buty sobie kupila i co do czego stwierdzila ze i mi humor poprawi i kupila mi buciki nowe( oby dwie mamy na punkcie butow bzika ;p)
katy kiecka fajna

piateczka to byla stara baba ktorej dawno ktos "rur" nie przeczyscil haha

a to tak na poprawe humorku DSC00468.jpgDSCN4836.jpg smierdzace minki mojej niuni hih

Hej dziewczynki :-)

My dziś komunie mieliśmy siostrzeńca i od wczoraj w biegu jestem i an nic czasu nie ma.. Dopiero dotarliśmy do domu:-) Ale od jutra już wszytsko wraca do normalności :-):-):-)

Witaj piąteczko :-):-D:-) Fajnie,że wróciłaś :-):-):-)

Katy sukienka fajna, ale buty są rewelacyjne :-):-):-)

Lalus trzymam kciuki za jutrzejsze testowanie &&&&&&&&&&

zagubiona Nadia śliczna :-):-):-)

Dziewczynki przepraszam,że wiecej nie piszę, ale już padam na pyszczek...

Piateczka to i tak ze wykorzystal:tak:, gorzej jak by tylko do lozka wyslal:-D
Zzagubiona fajnie ze sie odezwalas:-), z pogody korzystajcie bo az grzech by w domu bylo siedziec a zdjecia cuuuudne :-D:-D:-D
O jest i Rozia nasz niedowiarek;-)............szkoda ze juz tej kiecki nie ma sa tylko rozmiary 36:zawstydzona/y: i chociaz bym stawala na rzesach to nie schudne tyle:sorry:................wrrrrrrrrrrrrrrr........... a tak mi sie spodobala :-(

POBUDKA!!!!!!!!!!

laluś sikaj na test i pisz tu szybko

zzagubiona no cudo!!!!!!!! a stara babę było kopnąć w zad:-)

katy zrobił poprawkę z rana hi hi

kłapouszku wstawaj wstawaj!!!!!!!!!!

reklama
Laluś nie wiem, siknij i po sprawie:-)

Piąteczko ale masz brygadę he he super!! Jak ty wczoraj się przy nich smażyłaś:-p???:-) eh ci mężowie - ale w końcu mała poszła spać - rozumiem twoje emocje i anielską cierpliwość:-D

Zagubiona szok!!:szok: 10 razy, fajnie z tym morzem iii śliczna córunia:-)

Rozia odpoczywaj:-) na zwolnienie odrazu idziesz???;-)

Spadam do pracy, miłego dnia:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry