• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

karolinko to z tęsknoty oczywiscie!!!!!!!!!!! cały weekend be wiadomości?

losiczko widać te moje kilogramy- juz jetem na nie zła- ale na szczęście mamy lato, więc warzywka , owoce i bedzie oki. A Karolcia rzeczywiście brzuszek ma narazie zgrabny- ale to pewnie już niedługo hi hi i będzie grubasem

reklama
Dzień dobry :)
Losiczko melduję się już :-):-):-):-):-)

Powoli wracam do żywych :-D:-D:-D:-D

Chyba jakoś się ogarnę uffff mam taką nadzieję bo juz dosyc mam takiej siebie :zawstydzona/y:
Rozia jak po komuni????
Katka co u Taty?????
Karolinko nie nerwowo wizyta wypadnie wysmienicie :-D:-D:-D:-D

Domi ,Aneczko jak sie czujecie????

Jane?????a co u Ciebie????

Hmmm jeszcze Ilonka ,Roszpunka,zZagubiona i wszystkie dziewczynki...

piąteczko- ja też na swoje jestem zla, bo przeciez dopiero przede mną największe tycie ;( ale staram się jakoś spokojnie do tego podchodzić ;)
oj ja też bardzo tęskniłam, ale w sobotę byłam na wyjeździe, a w niedzielę starałam się poganiać czas by szybciej minął ten dzień paskudny ;)

Małami- dobrze, że jesteś. Trzymam kciuki za szczęśliwy cykl, no i za coraz lepszy nastrój. ;)

Ilonko- a gdzie Ty jesteś kochana? Milczysz tak długo??? Co się dzieje....???

karolcia niedługo znów będą grzyby ha ha zrób padalcowi jajecznicę do łóżka tylko cebulkę ciut przypal, żeby nie było widać kropek na muchomorkach

a sadełka się pozbędziesz - takie ciążowe jest łatwiej

Karolinko dziękuję ,teraz mam duuzo czasu zajętego wiec nie mysle i sie na nic nie nastawiam,oby tylko chęci i nastrój był :-D:-D:-D idą wakacje urlop zaplanowany częściowo i narazie jest dobrze :)
a w sobote zamierzam sie swietnie bawic i tańczyc do białego rana :tak:

Malami- a kreację na to weselicho to Ty już masz?

piąteczko- no więc póki co się nie nakręcam i nie zadręczam. Przyjdzie czas to zgubię ;) Tylko wtedy całkowicie musze przejść na swoje gotowanie, a nie tluste teściowej obiadki.
ja myślę, że on juz powoli zaczyna rozumieć, że miloscia do niego nie zaplonę ;) i raczej przyjaciółmi to my nie zostaniemy ;) ale płakac z tego tytułu nie będe ;) Tylko naprawdę niech mi da spokój- wieczny, i teściowa też ;) mam dość jej wtrącania się we wszystko i milion pytan o to i o tamto, przeglądania mi szaf i stania nade mną. Czuję się tam skrępowana i nigdy sie to nie zmieni póki nie pójdziemy na swoje ;)

Pisalam do Ilonki nie odpisuje :-(:-(:-(.

Malami szalej dziewczyno ile sie da bo moze to ostatni cykl ;-);-);-)

Karolciu no nie wiem gdzie ci weszly te 10 kg chyba ze w piety he he:-D:-D:-D

Piateczko a ty slubowalas w pazdzierniku ??? Kurka umknelo mi to :zawstydzona/y:

oj Losiczko- jakbyś zgadła.... najbardziej mi puchną stopy i mąż się śmieje, że mam takie kluseczki-goloneczki. Masakra. Jak się zobaczymy to zobaczysz ;)

Karolinko hehe kreacji nie kupiłam pójdę w tej co mam taka kremowo chabrowa,ale za to buty jaakie hehehe butki kupiłam i są boskie tylko obcas 10 cm hehehehe wiec na 100% bedą tance na boso :-D:-D:-D:-D

Losiczko no zamierzam sie wybawic za wszystkie czasy :tak::-D:tak::-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry