• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Dzień dobry dziewczyny :) Cieplutkie pozdrowienia z Krakowa :) mrrr nie ma jak u rodziców :) śniadanko pod nosek, spotkania z przyjaciółmi, bratem i bratową. Spacerki, lody :) Ech odpoczęłam trochę nabrałam sil. Już mnie tak wymioty nie męczą, wiec widzę światełko w tunelu.
jedna koleżanka mnie tylko zirytowała. Głupia sytuacja bo przyjaźniłyśmy się od szkoły podstawowej ale odkąd powychodzilysmy za maz (3 z naszej 5 osobowej paczki a 4 za 2 miesiące na ślub) unika nas , robi sceny, umawia sie i nie przychodzi, jakby obrażona...Niestey na wlasne zyczenie jest z totalnym idiotą, którego nie dość, że utrzymuje, to koleś jej nie szanuje, totalny debil. No ale co zrobić, nagadałyśmy się tyle lat żeby coś z tym zrobiła i nic (poza wyrywaniem innych gości co konczylo się na jednorazowych przygodach...). Fina jest taki ze 33 lata na karku, darmozjad w domu, kilak numerków na boku i próba przekonania nas że tylko nienormalnie wychodzą za mąż, bo wszyscy zdradzają. Ech szkoda solów ale było mi przykro , bo tyle lat przyjaźni , chciałam przekazać jej jedną z najważniejszych wiadomości w życiu a ta mnie olała... To chyba jednak nie była przyjaźń...

witam kochane,ja wrocilam z kursu i nawet sie nie rozpakowalam bo lece do pracy:-(,jak wroce to nadrobie,dodam tylko ze @ nie ma ale test wyszedl negatywny a jestem dzien po terminie...no nic postaram sie w nastepnym cyklu:tak:.pozdrawiam Was Slonka i uciekam!

Dzień dobry dziewczynki ja tylko na chwilkę bo jadę do szpitala na spotkanie z położną
ciekawe co mi dziś powie :)))) chory system w tym kraju ale co zrobić trzeba się z tym pogodzić
pozdrawiam was wszystkie i życzę miłego dnia :*:*:*:*:**

DZień dobry Gwiazdeczki :-):-):-)

Malamia powiem Ci, że całkiem fajnie było :-):-):-) W kościele całkiem szybko poszło, bo godzinka i może 15 minut i było po wszystkim:-):-):-) Pogoda dopisała, więc było super :-):-):-) Oczywiście moja średnia siostra nie mogła się powstrzymać i wyklepała na komunii wszystkim,że jestem w ciąży, pepla jedna :-):-):-) A Ty jak tam?? Fajnie,że już humorek troszku się poprawia :-):-):-):*

Roza tak od razu nie pójdę, bo moja kierowniczka idzie na urlop i nie chcę jej tego robić,żeby nie mogła iść, ale pewnie jak wróci, to już tak :-):-):-) Muszę tylko pogadać z moją lekarką, czy będę mogła podejść do niej po zwolnienie:-):-):-)

losiczko no mam nadzieję,że strzał był baaardzo celny i bramkarz nie obronił :-):-):-)~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~a tak dla Ciebie :-)

karola ale przynajmniej sobotę z m spędziłaś, więc jakieś pocieszenie jest :-):-):-)

domiska widzisz, tak to jest z "przyjaciółmi"...

pamela może jeszcze nic straconego ;-):-):-)

Ania to powodzenia na wizycie u położnej :-):-):-)

Ja dziś mam troszkę spraw do załatwienia przed pracą, więć zaraz będę się zbierać...

Ale miłego i słonecznego dnia Wam życzę :-):-):-)

Wszystko OK, żyje !!
Piąteczka bardzo sie cieszę ze wróciłaś do Nas !!!! Najważniejsze ze mąz juz jest z Wami na miejscu ., ze doszedł do siebie a dzidzia niebawem sie pojawi ( choć ja miałam cichutkną nadzieje ze zawitasz do nas juz z dzieciątkiem pod serduniem)
Katka sukienka świetna, bardzo mi sie podoba, a buty jeszcze ładniejsze !! Taki zestaw zapewni Ci doskonałą zabawę bo nie bedziesz narzekać na brak partnerów do tanców !!- zobaczysz ;-) jak tata sie czuje ??????????????
Aniu udanego spotkania z położną !!!
Domiśka wiec teraz juz powinno być coraz lepiej z tym przytulaniem kibelka !!!!!!!!
Pamela super ze i TY juz jestes, trzymam kciuki bo moze jednak coś jest na rzeczy :-) &&&&&&&&&&&&
Laluś ?????????? i co kupiony test ????????????? &&&&&&&&&&&&&&&&
Losiczka
mąz nie bedzie musiał strzelać karniaków, trzymam kciuki aby ten strzał był udany &&&&&&&&&&&&&&& i fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Karolinka
Jagódka to faktycznie mały leniuszek !!!!! ale myslę ze po porodzie bedzie takim aniołkiem grzecznym :-) NIe bój sie, wszystko jest OK, zawsze przed wizytą są jakieś obawy !!!!!!!
Jane masz cudny balkonik, ślicznie wszystko sie razem komponuje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Roszpunka mogę jedynie pozazdrościć ze masz szanse rodzić bez bólu ( o ile sie mały przekręci) u mnie pewnie nie dają zzo !!!!!! choć muszę wypytać o wszystko na następnej wizycie u lekarza jak to jest !!!!! Jak wpadniesz w szał zakupów to bedzie cięzko sie zatrzymać :P a ten bujaczek co kupiłaś to używany ????? bo go prałaś !!!!!
zagubiona Nadinka robi słodkie te minki - naprawde aż sie japa cieszy jak sie na nią patrzy !!!!!!!!! No i własnie dlatego tak mi sie marzyło rodzić w lato, mozna pogrilować, pobyć na dworku z dzieckiem itd a nie siedzieć w domu !!!!!!!! :-)
Małami a TY następna laseczka bedzie robić furore na weselisku :-) no ale masz wiecej jeść i mniej sie denerwować bo ta waga Twoja mnie niepokoi niestety !!!!!!!!!!!! bo po dupie dostaniesz ode mnie ja Ci mówię !!!!!!!!!!!!!!
Marysia miłego dnia w pracy :-)
Roza trzymam kciuki aby cykle były juz w normie i aby bromek pomógł !!!!!!!!!
Rozia nie wiem ale chyba nie gratulowałam oficjalnie ( po wyniku betki) także GRATULUJĘ:-) mąż pewnie juz nosi Cię na rękach co ????????? :-) Kiedy chcesz isc na L4 ??????????????

kurcze nie wiem co jeszcze miałam napisać, proszę mi wybaczyć jesli kogoś pominęłam !!!!!
:-(

Ilonko ja to bym chciała już iść, ale tak jak pisałam wyżej, moja kierowniczka idzie na tydzień urlopu i nie chce jej tego robić, bo jak pójdę na L4, to ona nie pójdzie na urlop

Ilonka- qrcze co Ty sobie myślisz, żeby tak znikać na całe dnie długie i sie nie meldować? No ale jestes usprawiedliwiona pod warunkiem, że to już ostatni raz ;)
Jagoda leniwiec- mam nadzieję, że wszystko oki i po porodzie też będzie takim aniolem ;)

Małami- ja nadal czekam na te butki ;)

ania- trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę ;)

Rozia- qrcze jak Ciebie tak potraktowali to Ty idź na to zwolnienie i się niczym nie przejmuj.

Domiśka- cieszę się, że akumulatory naładowane, a Twoja koleżanka się z Wami nie spotyka i opowiada dyrdymały z czystej zazdrości. Tylko tyle.

pamela- następna, która miala nie znikać na tak długo....

Nadrobione :-)

Wczoraj wieczorkiem juz nie mialam sily do Was zagladac bo po 4-godzinnym spacerku i ja i synus mielismy dosc (jak nigdy) wiec padlismy w lozkach jak klody :-D Mezus leczyl kaca po sobotnim grillu wiec zostal w domku ale za to obiadek ugotowal wiec byl rozgrzeszony :-D
ROSZPUNKO - staram sie nie fikac za duzo choc przy mojej energii to ciezko zwolnic tempo, choc jak widac wczorajszy spacerek mnie wykonczyl, maz dolozyl swoje 3 grosze w sypialni i padlam :-)
ILONKO - dziecko kochane co z Toba ???
ANIU - powodzenia na wizycie
Co do obcasow o ktorych gaworzylyscie, to ja owszem lubie i moge sobie pozwolic bo niewiele wzrostu Bozia dala ale cenie tez wygode jako sportowiec wiec adidaski kocham ponad wszystko :-)

W sobote dzien matki i moje dziecko ma swoj 1szy publiczny wystep w przedszkolu - beda spiewac "my jestesmy krasnoludki" i musze go jakos przekonac do czerwonej czapy i brody...eh uparciuszek maly, a jak cwiczyl w domu wierszyk o sercu dla mamy to sie poplakalam wiec nie recze za swoje sobotnie emocje. Teraz jeszcze trzeba pomyslec nad prezentem dla swojej mamci :-D

reklama
no niby tak, ale to nie wina mojej kierowniczki, więc wiecie... Zresztą muszę pogadać najpierw z lekarką.... A jak to jest, dają tak od razu L4 jak coś??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry