• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Witam się z wami poniedziałkowo. Starałam się nadrobić weekend spędzony na uczelni (na szczęście ostatni), ale po drodze połowę zapomniałam...

Katy, zaje... doniczki! Oj mi też brakuje tych car bootów i „funciaków”. Sukienka bardzo ładna, nie sądzę, żeby wyglądała tandetnie, buty również :tak:. Może znajdziesz jakąś podobną na innej aukcji.

Jane, na takim balkonie to aż chce się odpoczywać :-):-)!

Piąteczko, witam się z Tobą, bo jeszcze nie miałyśmy okazji się poznać. Niezłą masz brygadę RR ;-).

Roza_, może jeszcze będzie owu, trzymam kciuki! A jak nie, to może Ci gin da w następnym cyklu CLO, żeby dać kopa w d... matce naturze ;-)!

Lalus, kciuki za testa &&&&&&!!!

Katrina, Viola, a wy jeszcze w dwupakach?
Zzagubiona, świetne buciki, podziwiam was dziewczyny, że w takich wysokich biegacie, ja to raczej niskie albo płaskie.
Aż mnie ciarki przeszły jak napisałaś o tym kłuciu, co za babsko paskudne :wściekła/y:!
Nadusia przesłodka!!! Minki faktycznie robi bosskie
:-D

Więcej niestety nie pamiętam... :-(

Miłego dnia Wam życzę!!!

P.S. Co do testów Acon, to można je zamówić tutaj:
http://www.doz.pl/apteka/p14700-Acon_Ultra_ultraczuly_test_ciazowy_-_plytkowy_1_szt i odebrać osobiście w aptece. Praktycznie w każdym mieście i miasteczku jest apteka DOZ.

Ostatnia edycja:
Dziendoberek :-):-):-)

Lalus i jak tam??? Ja wierze w te 2 kreseczki bo to szczesliwe forum kochana :-)

Katy kurka wodna szkoda ze sukienki niet :-(

Zagubiona no to cie stara franca wymeczyla:crazy: a Nadinka cudenko caly tata:-). Widze ze ty juz na pelnych obrotach:-)

Rozia a ty lykasz cos zeby byla owulka???

Piateczko tak maja mamy wielodzietne tzn oczy uszy do okola glowy he he. A co sie porobilo z tymi twoimi cyklami???

DZIEWCZYNKI MELDOWAC SIE KOCHANE WSZYSTKIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-)

kasia eswitaj

losiczko jest jakaś katastrofa- muszę do gina lecieć , bo raz mam 28, raz 36- w cały świat dosłownie. Ale coś mi się chyba porobiło z hormonami- bo wyobraź sobie, ze przytyłam ostatnio 13 kg- masakra
no rzeczywiście my to jak muchy- pole widzenia 360 st ha ha

kłapouszku!!!!!!!!! wstawaj grubasie bo Ci nakopię mimo, że jestes po ochroną!!!!!!!!!!

Katy, w Bedford, niedaleko Luton. Mieszkałam tam ponad rok. A ty gdzie?

Laluś, na allegro są czułe testy po 1 zł za sztukę! Ja robiłam ten test 3 czy 4 dni przed @, do tego po południu i wyszedł! :tak: Inne dziewczyny też te testy miały:tak:

Piąteczka, to masz wesoło:-) I z dzieciaczkami i z M:-D

Zagubiona, co za wredny babsztyl! :-D Minki boskie:-D

Marysia, nie fikaj tam za dużo w pracy!:-)

Dzień dobry!

Piąteczko- Twoje nawolywanie umarłego by obudziło, więc strachata jestem i sie melduję ;)

Losiczko- trzymam kciuki za celne strzały Twojego męża ;)

jane- balkon piękny

katka- a jak tata? sukienka- boska, ale buty nie dla mnie. Ja po prostu nie lubię tylu pasków, sznurków i wiązań- i tyle.

agnes- gratuluję udanej wizyty

Roszpunko- zakupowe szaleństwo czas zacząć ;)

Sobota- z mężem bez teściowej, ale za to w niedziele mnie tak zmęczyła, że niesłychanie szczęśliwa jestem iż już wróciłam do pracy ;)

Piateczko swoje przeszlas kochana wiec waga leciala w dol a teraz jak sielanka:-) organizm wraca do siebie. Moze sie wkrotce wszystko unormuje. :-) A ty szkapina jestes wiec ci te 13 kg sie przydalo i pewnie wogole nie widac.

Musze obronic Klapouszka bo do grubasa to jej bardzo ale to bardzo daleko :tak::tak::tak:Widzialam brzusio malutki :-):-):-)

Karolciu dzieki kochana poprosze o swierzutkie fluidki na druga czesc cyklu :-)

karolina, co kupujesz???? Ja czekam na wypłatę za czerwiec i kupuję wózek:-) Już się nie mogę doczekać:tak::tak::tak:

Zadzwoniłam do tego szpital, o którym wczoraj pisałam. Położna powiedziała, że znieczulenie można dostać na życzenie, za darmo, tylko miesiąc przed porodem trzeba przyjechać na konsultację z anestezjologiem. I później jak się przyjeżdża do porodu, to się daje tą konsultację i jeśli pacjentka czuje potrzebę, to dostaje znieczulenie. Dlaczego tak nie może być wszędzie??!!

reklama
Losiczko- dla Ciebie.... ~~~~~~~~~~~~~~~~~ Jagodowe (chyba, że się coś zmienilo). A z tą wagą to jest tak, że przytyło mi się sporo, bo już mam 10 na plusie ;( no ale cóż robić (zgubić jesienią)? wczoraj aż się mąż ze mnie śmiał jak wlazłam na wagę ;(

Piąteczko- już Ty chudzinko nie przesadzaj... :)

Roszpunko- chodziło o Twoje zakupy, bo pisałaś,że kupiłaś już bujaczek. :) Ja jeszcze nie mam nic, ale powoli dojrzewam do tego by zacząć zbierać mała wyprawkę. Tylko jak w piątek przechodzilam obok sklepku to ni w ząb mnie się te różowe nie podobają no. I jakoś nie mam przekonania, że będę różowe kupować ;)

Jutro mam wizytę, i chyba dlatego zaczęły mnie znów napadać dziwne lęki, że cos nie tak, że .... ach same czarne scenariusze. Maleńtas zawsze był leniwcem, ale teraz to już chyba przegiął na maksa, bo mam wrażenie, że nie mogę się w ogóle doczekac żadnego ruchu. Och... zwariuję ;(

A no i jeszcze jedno... w sobotę byliśmy na strzelnicy- jak co roku mają cały dzień takiego strzeleckiego traningu. Chodziłam w słuchaweczkach i brzuch przykrywałam bluzą. Padalec też był. Powiedziałam dzień dobry i podalam rękę na powitanie. I tyle ;) A później pozostali myśliwi go wyśmiali (miałam dziką satysfakcję)- ulala... I ogólnie siedzial jakiś dziwnie ubręczony ;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry