• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Marta szczęka mi opadła na twój widok :) sukienka śliczna a buty :szok::szok: super
Piąteczka tutaj o luteinę bardzo ciężko więc bierze sie to co się ma :))) Katy w czwartek przywiezie mi tą podjęzykową

reklama
malami no ta kiecka jest bardzo w moim stylu. a, ze nie norwa? no chyba, że chciałaś zakupic kolejna na raz he he. ja mam swoja ulubiona letnią sukienkę, której mogłabym nigdy nie zdejmować- mam ja jak dobrze pamiętam jakieś sześć lat

Małami no no,ładnie:):-) ach Ty!! o lasku myślisz;-) nie tańcach:-D

Ja też mam swoją ulubioną i az 5 wesel w niej obskoczyłam:tak: - nie martwiłam się z tego powodu:-D

Lecę - do zobaczenia:)

Ostatnia edycja:
witajcie

Żadne na porodówce!!! Ciężko pracowałam od rana.

Karola - czy Ty myślisz, że ja sama nie wpadłam na to, zeby co jakiś czas kontrolować stan schodów??? Od dwóch dni bardzo intensywnie pracuję, bo mąż robił remont u księdzunia i trzeba było posprzątać, zwłaszcza, że dziś sie spodziewa gości. Tak więc razem sprzątaliśmy i sypialnię z łazienką na górze i cały dół, bo przecież kurz nosi się wszędzie.
Ale póki co...... NIC!!!! Ale przy Alince ja na prawdę na koniec już b. intensywnie sprzątałam i chodziłam po schodach, pod różnymi pretekstami i NIC!!! Mała urodziła się po terminie - po wywołaniu porodu.

Mam nadzieję, że tym razem samo się zacznie... tylko kiedy????

Karolinko no własnie u Małejmi nic sie nie da wpiąć hihi :-p takie ma króciutkie :-)
Roza ja Ci powiem ze ja myliłam często śluz płodny z tym po seksach bo u mnie na drugi dzien było zawsze białko :baffled: co tu sie wstydzić ????? Toż to przeciez ludzka rzecz, :-) o nic nowego raczej nie zapytasz hihi a my przeciez takie doświadczone baby :-D
Aniu o cholibka to stracha miałaś pewnie nie małego, ale okazało sie co to było wiec uffffffff........jejuś a nie masz przypadkiem zdjęcia z tego 3D, Boze jaki to musi być cudny widać takiego mini ludzika !!!!!!!!!!!!!!!!!! :-) NO to teraz Ania zasypia na 2 tygodnie w głęboki sen :-) hihiih
losiczka mysle ze ta twoja macica nie jest jeszcze w złej kondycji wiec i ta trójkę by jeszcze przechowała na pare miesięcy :laugh2: no ale to prawda to akurat zabawa, ale z obrączką z tego co słyszałam zawsze sie sprawdza :baffled:
Małami i TY chciałaś kupować inną??????? Jak ta kiecka jest extra !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-)
Lori nadrabiaj i pisz co u Ciebie :-)

Witam nową staraczkę, andzia ja podzielam zdanie dziewczyn, beta test, jak negatywne to cykl bezowulacyjny i dlatego nie masz @ zeby ją wywołać brac lutkę a jak nie to mozesz czekać jeszcze i 2 miesiąca az sama @ przyjdzie, a szkoda marnować tego czasu moim zdaniem !!!!!!!!!!!!
Ps, my chyba ten sam rocznik :-)

asaiczek staracie sie teraz czy czekasz ?????????????????? Bo tak to bym Cię do tabalki wpisała :-) i nie wiem co robić czy teraz czy dopiero jak zaczniecie sie starać Cię wpiszę !!!!!!!

Ja byłam na spacerku i przy okazji zahaczyłam o rodziców także posiedzieliśmy z Jasiem, Jaś sie wybrykał z dziadkiem i jestem ..... :-) najchętniej bym poszła juz spać !!!!!!!!!!!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry