Karolinko no własnie u Małejmi nic sie nie da wpiąć hihi

takie ma króciutkie :-)
Roza ja Ci powiem ze ja myliłam często śluz płodny z tym po seksach bo u mnie na drugi dzien było zawsze białko

co tu sie wstydzić ????? Toż to przeciez ludzka rzecz, :-) o nic nowego raczej nie zapytasz hihi a my przeciez takie doświadczone baby
Aniu o cholibka to stracha miałaś pewnie nie małego, ale okazało sie co to było wiec uffffffff........jejuś a nie masz przypadkiem zdjęcia z tego 3D, Boze jaki to musi być cudny widać takiego mini ludzika !!!!!!!!!!!!!!!!!! :-) NO to teraz Ania zasypia na 2 tygodnie w głęboki sen :-) hihiih
losiczka mysle ze ta twoja macica nie jest jeszcze w złej kondycji wiec i ta trójkę by jeszcze przechowała na pare miesięcy

no ale to prawda to akurat zabawa, ale z obrączką z tego co słyszałam zawsze sie sprawdza
Małami i TY chciałaś kupować inną??????? Jak ta kiecka jest extra !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-)
Lori nadrabiaj i pisz co u Ciebie :-)
Witam nową staraczkę,
andzia ja podzielam zdanie dziewczyn, beta test, jak negatywne to cykl bezowulacyjny i dlatego nie masz @ zeby ją wywołać brac lutkę a jak nie to mozesz czekać jeszcze i 2 miesiąca az sama @ przyjdzie, a szkoda marnować tego czasu moim zdaniem !!!!!!!!!!!!
Ps, my chyba ten sam rocznik :-)
asaiczek staracie sie teraz czy czekasz ?????????????????? Bo tak to bym Cię do tabalki wpisała :-) i nie wiem co robić czy teraz czy dopiero jak zaczniecie sie starać Cię wpiszę !!!!!!!
Ja byłam na spacerku i przy okazji zahaczyłam o rodziców także posiedzieliśmy z Jasiem, Jaś sie wybrykał z dziadkiem i jestem ..... :-) najchętniej bym poszła juz spać !!!!!!!!!!!!!