• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

andzia witaj

rozajak piszą dziewczyny- nie ma tu pytań nie na miejscu- juz dawno tu ustaliłysmy, że żeby nie zwariować pytamy o wszystko - nawet jeśli to wymaga dokładnego opisu koloru i konsystencji
:-D:szok:

reklama
witam was drogie panie
jak zwykle czytałam cały dzień i już zapomniałam co napisałyście
jedynie Karolina i piąteczka tak dały popalić że się aż śmiałam w pociągu :)))) fajna teściowa Karola ;-)
ja miałam dziś trudny dzień :(
rano poszłam do toalety i na papierze przy podcieraniu zobaczyłam krew potem doszedł śluz brązowy z różowym wpadłam w panikę
zaraz zadzwoniłam do PL kliniki wizytę miałam przed południem poszłam do innej ginekolog pani przyjęła mnie zbadała najpierw do wgłębnie i mówi że mam nadżerkę na szyjce z tond te krwawienie ale mówię jej że 10 dni temu nic tam nie było :baffled: więc pyta czy coś biorę dopochwowo mówię że lutkę i potwierdziła że to cholerstwo mnie zjadło. Zrobiła mi usg sakrbuś rośnie jak na drożdżach ma już 25,30mm i pięknie bijące serduszko 151 bpm i dostałam L4 na dwa tygodnie więc odpoczywamy oraz zmniejszać już dawkę luteiny i wkrótce odstawić ahaaaaaaaaaaaaa widziałam maleństwo na 3D super widok

teraz z tego wszystkiego boli mnie głowa

aniabuhowicz taka nadżerka zwykle nie jest groźna choć przestraszyć się mozna. a nie mogła Ci zmienić lutki na tą pod język? bo ja po tej dowcipnej to miałam straszne swedzawki hi hi. i odpoczywaj jak najwięcej

Aniu Kochana odpoczywaj :*
dobrze ze z maleństwem wszystko ok

na dworze tak gorąco ze az niedobrze mi sie zrobiło,teraz grzeje zupkę bo pozniej z mamuską na zakupki ruszam a dzis zjadłam tylko pączka :( az sie boje znowu stanąc na wadze ,ale za cholere nie moge zmusic sie do jedzenia :(
Karolinko hehe widziałas moją fotkę włosków na grupie????za cholere nie da sie nic w nie wpiąć :laugh2::zawstydzona/y:

Małami ja też uciekłam z podwórka, skwar niemiłosierny:tak:

Ania najważniejsze że jest ok,rozumiem atak :-)paniki.

Losiczka nom wieczorem były he he, przeprosiny;-)

Piąteczka kolor i konsystencja - dobre:-p

Ja mam strasznie marne włosy, nad czym ubolewam cały czas:no::no:,już moje dziecko ma ich więcej :baffled:

Aa dziewczynki wstepnie sukienka wygląda tak sukienka.jpg

Piąteczka żadna tam rewelacja bo z sukienką miałam problem i nowej nie kupiłam wiec ide w starej którą i tak miałam tylko raz na sobie ale cóż :-D:-D:-D:-D:-D przeciez na bal nie ide hehehe ma byc przewiewnie i wygodnie :tak:;-):tak:;-) moze G zaciągnie mnie przy okazji w jakis lasek heheheheheh

a Karolinko tam i troszkę zieleni jest heheheh zapomniałam tak jej długo nie widziałam :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry