• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Karolinko mnie ciągle wychodzi dziewczynka, wróżba z obrączką, kalendarz chiński, test z sody, włosy rosną bardzo wolno, no i co ????? na razie 2 do 1 !!! :baffled: :-p
Małami kurczaczek następny wyzyskiwacz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :crazy: no własnie zapierdzielać to trzeba ale żeby to zostało wynagrodzone to juz nie łaska !!!!!!!!!!!!!
Sama czekam na efekt końcowy ....... G padnie na pewno z wrażenie i nie bedzie Cię na krok odstępywać aby Cię nikt nie poderwał :-p a te pazurki to oczywiscie ze strzał w dziesiątkę;-) bedzie pasować, ale włansie jak pisze Karolinka jakis dodatek w kolorze czerwieni by sie przydał :-)

reklama
Ilonko no jak zobaczylam te moje 2 chlopaczki i 1 corcia to mi kopara opadla :szok: matko to bylby nie zly sajgon w domku:szok: no ale bylaby corcia w koncu no nie???

Karolciu dawaj namiary na fb :-)

Piateczko ja to bym dala rede he he ale nie wiem czy moja macica by dala rade :-D:-D:-D a nie chcialabym jej wozic na wozku :-D

moje są krótkie i do tego jak się zawiną bo się kręcą to wyglądam jak kosmita ;P

402996.jpg

Asaiczek to tylko zabawa ja tam tez nie wierze w takie wrozby a pobawic sie mozna :-)

Piateczko ale masz super. Ja tez zmykam dziewczynki troche na zakupy po malego do szkoly a potem na ogrodek. Pa pa :-)

Losiczko- ano znalazłaś- a ja Ci już wszystkie instrukcje chciałam pisać ;)

Ilonko- a mnie też z obrączką wychodziła dziewczynka, w chińskim nie pamiętam, z sodą nie robiłam, a co wyjdzie naprawdę zobaczymy ;)

Małami- jak krótkie to tym bardziej, z jednej strony zaczeszesz gładko za uchem i wepniesz wsuwkę z czerwonym kwiatkiem albo kamieniem ;) spróbuj ;)

reklama
no tak:-( ja się obrobiłam to wszystkie uciekły....ehhh

Małami ojej ale chamstwo,ja chyba wolałabym nic nie dostać... biedaku, pewnie jakiś prywaciarz, u mnie byłoby tak samo:tak:

Asaiczek niezłe afro:-D

Dziewczynki mam pytanie ale chyba się wstydzę..:zawstydzona/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry