K
karol_in-a
Gość
Losiczko- w gwarze piłkarskiej to się jakoś nazywa hot strit albo hart trick- jak jeden gracz strzela trzy bramki w jednym meczu. Tak ostatnio wypadł Robcio Lewandowski, więc może i Twój mąż mu dorówna
w gwarze lowieckiej z kolei to by się nazywało tripletem 
Viola- ja pikolę, Antoś już taki duży, Ty niemal spakowana do szpitala, a jutro prezent na zbliżający się dzień matki. Qrcze- trzymam kciuki by wszystko poszło dobrze
Katrina- halo- a Ty gdzie?
Małami- człowiek głupi pod tym kątem, że praca praca i praca, a czasem nie warto
Odpoczywaj i czekam na zdjęcia całości Twojego stroju.
Jak dla mnie czewrony pasuje do wszystkiego, więc drapieżny pazur jak najbardziej- pełna klasyka. Możesz też dorzucić jakiś czewrony dodatek broszkę czerwoną, albo kolczyki z czerwonym oczkiem
Viola- ja pikolę, Antoś już taki duży, Ty niemal spakowana do szpitala, a jutro prezent na zbliżający się dzień matki. Qrcze- trzymam kciuki by wszystko poszło dobrze
Katrina- halo- a Ty gdzie?
Małami- człowiek głupi pod tym kątem, że praca praca i praca, a czasem nie warto
Jak dla mnie czewrony pasuje do wszystkiego, więc drapieżny pazur jak najbardziej- pełna klasyka. Możesz też dorzucić jakiś czewrony dodatek broszkę czerwoną, albo kolczyki z czerwonym oczkiem
poprostu w szok sie wbiłam myslałam ze da mi wiecej,bo tak nalegał na powrot ze w domu nudy pewnie mam!!!To mam głupia gęś ze mnie ,mam kolejną nauczkę