• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Losiczko- w gwarze piłkarskiej to się jakoś nazywa hot strit albo hart trick- jak jeden gracz strzela trzy bramki w jednym meczu. Tak ostatnio wypadł Robcio Lewandowski, więc może i Twój mąż mu dorówna ;) w gwarze lowieckiej z kolei to by się nazywało tripletem ;)

Viola- ja pikolę, Antoś już taki duży, Ty niemal spakowana do szpitala, a jutro prezent na zbliżający się dzień matki. Qrcze- trzymam kciuki by wszystko poszło dobrze ;)

Katrina- halo- a Ty gdzie?

Małami- człowiek głupi pod tym kątem, że praca praca i praca, a czasem nie warto ;) Odpoczywaj i czekam na zdjęcia całości Twojego stroju.
Jak dla mnie czewrony pasuje do wszystkiego, więc drapieżny pazur jak najbardziej- pełna klasyka. Możesz też dorzucić jakiś czewrony dodatek broszkę czerwoną, albo kolczyki z czerwonym oczkiem ;)

reklama
viola &&&&&&&&&&&&&&&&&&&

losiczko a może my may hurtowo to zrobić????????/ co to dla nas - bliźnieta czy trojaczki. najwyżej będa rodzinne druzyny koszykówki z rezerwowymi ha ha

karolinka 48 godz bez jedzy- no no- pewnie z braku Ciebie znów nawiedzi mnie w koszmarach-OJ! a to było cos jak to
chupacabra.jpg

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Roza Ilonka no wiec....za zwolnienie moja pensja wyniosła 900 zł bo mam najniższą a za to ze wrociłam wczesniej dopłacili mi 50 zł :szok: poprostu w szok sie wbiłam myslałam ze da mi wiecej,bo tak nalegał na powrot ze w domu nudy pewnie mam!!!To mam głupia gęś ze mnie ,mam kolejną nauczkę
Kurcze tak żełuje ze z tej Warszawy nici :(
Karolinko :* za rady ;) wiesz sukienka beżowo chabrowa taka lekka i zwiewna i własnie ta czerwien tak mi sie wydaje bedzie pasowac i na dłonie i stópki :-D:-D a niech mój G padnie z wrazenia no i jeszcze włoski hmmmm zobaczycie ;-);-);-)

Losiczko spokojnie poczekam :) a co do owu no mnie jakos tak jednorazowo skurcz jakis złapał niedawno(czyt.pół h temu hehe) auccc jak bolało

Piąteczko ja mysle ze teściowa i tak nawet to "coś "przebije hehehehehehe

Ostatnia edycja:
piąteczko- to oczywiście przypomina bardzo moją teściową, ale jest od niej o stokroć lagodniejsze, ladniejsze i w ogóle ;)

Małami- juz wiem!!! A może dasz sobie wpiąć jakąś czerwoną ozdobę we włosy???

Ilonko- Tobie o ile pamiętam wyszła dziewczynka, a ja nie pamiętam- chyba dwa chłopaki, albo dwie dziewczynki. W każdym bądź razie jedna płeć ;)

asaiczek- a na coś konkretnie hodujesz?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry