• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Karolinko tak jak pisze Roszpunka kup pare ubranek na 56 a reszte na 62 bo lepiej miec wieksze, ale mnie sie zdaje ze Jagódka bedzie krótka takze nawet to 56 bedzie na początku przy duże :-p Jaś miał 52cm i mało miałam w sumie tych własnie na 56 wiec sie topił w wiekszych.
Roszpunka no juz kiedyś wyłałam zdjęcie fryzurki a jak sie mojemu odmienie to mam inną w zanadrzu

fryzura.jpg albo fryzury-dlugie-4663.jpg kolor chce taki właśnie, moze nawet jaśniejszy jeszcze ten brązik, co do tych krótkich to moze troszkę dłużej nie az tak krótko by było !!!!!!!

Rozia skarbie serduszka to nie usłyszysz ale moze juz zobaczysz malutką kropeczkę która sobie pika :-)
Marysia współczuje , umęczysz sie , no ale faktycznie jak oczy nie łzawią to OK bo na takim słoneczku to jeszcze gorzej !!!!!!!!!!!!!!!
Pamela jak ma przyjść małpa to niech przyłazi szybko, chyba ze test moze Ci nie wykrywa jeszzcze ciązy ;-) a ile juz po terminie jestes??????????????????

co do włosów to mi az tyle nie schodzi z prostowaniem ( ok 20minut) ale mam tak popierniczoną prostownice ze mi ciągnie i łamie włosy i jedna strona wyprostowana biorę sie za drugą a tu tamta juz nie jest taka prosta bo tez mam tak ze troszkę wilgoci i juz push up na głowie, :angry: dlatego nie znoszę moich włosów !!!!! no a mając np tak krótkie jak na 1 zdjęciu to raz dwa i proste a potem troszkę lakieru potapirować i moze pokazać sie ludziom :-)

To ja znowu tylko na chwilkę zdać relację z wizyty i zmykam bo czuję,że dziś dzień będzie dla mnie za krótki.

Więc tak: z Antosiem wszystko dobrze waży 3400,przepływy ok i wody też ok. Ja jutro na godź 9.00 mam się wstawić na IP, także dziewczyny mam wielką nadzieję,że wyjdę już z brzuszkiem w ramionach:-D. Trzymajcie kciuki,a ja oczywiście będę dawała znać co u nas smsowo:-D Jak znajdę jeszcze chwilkę to zajrzę wieczorem:)

Przepraszam że tylko o sobie,ale teraz muszę zaopatrzyć lodówkę,żeby moi domownicy przeżyli te kilka dni hehe.

Dziewczynki no oczywiście ze pokażę sie w całości heheh zobaczymy jak to wyjdzie,a tak pytanko do chabrowego ładne beda czerwone pazurki???
Ciesze sie ze butki sie podobają ,jak nie dam rady całą noc to w zastepstwie mam sandałki płaskie hehe a jak nie to na boso :-D:-D:-D

Ilonka
ja Ci pisałam kiedys jak byłoby Ci dobrze :))))

Asiaiczko18 tulam mocno

Losiczko wysłałaś?????:-):-):-):-)

Rozia Ilonka włoski takie jak ostatnio tzn ciut jasniejsze ;)

u mnie w pracy masakra załuję ze na zwolnieniu przychodziłam!!!!!!!!

Karolinko hehe nie wiem co mi się sniło nie pamiętam dowiem sie wieczorem jak G mi powie ,a twoja tesciowa to dopiero koszmar musiałby byc hihihihi

hej, wpadłam sie przywitać i:szok: znowu jest co czytać:-D

Asia tulę kochana.... szkoda.

Ilonka co to za smutna mina była??? Myślę że dzis już lepiej. Każda z nas tak ma że nie może na siebie już patrzeć - oo ja mam tak teraz i na piątek też umówiłam się do fryca:-)

Katy dobrze że u taty lepiej:-D. Ahh ty gapo... no cóż - a może to fałszywy alarm:-)

Małami nie żartuj chodziłaś do pracy:szok:, pewnie teraz masz podziękowanie - niestety:no:

Laluś to jednak @ zawitał - ehhh

Jalecę robić jeść majce bo głodna.

Kurka zapomniałam jak wstawić suwaczek, wczoraj próbowałam i nic mi nie szło... co ja mam tam skopiować - jak kto by mógł raz jeszcze:zawstydzona/y::zawstydzona/y: powiedzieć:tak::-)

Ostatnia edycja:
Ilonko- tak wlasnie myslałam, ale zobaczymy co i jak jeszcze ;) póki co powolutku sobie zbieram ciuszki ;)
Jeśli chodzi o fryzurkę- to dla mnie ta pierwsza jest rewelacyjna i nawet oczyma wyobraźni widze Ciebie ;)
kolor- jak najbardziej naturalny- brąz- powinno być gites ;)

piąteczko- cieszę się, że wiesz, ale u mnie zapowiada się dwa dni wolnego, dwa dni urlopu psychicznego od tej jędzy i wieczory tylko z mężem- ile byśmy czasu nie spędzili (no bo jeszcze polowania i wyjazdy na budowę trzeba doliczyć) to będziemy SAMI!!!

Vola wow to moze jutro juz Antoś bedzie na świecie ?????????????? super, bedziemy mieć drugie forumowe dzieciątko :-D Jakbyś nie wpadła dziś to życzę szybkiego porodu !!!!!!!!!!!!! Jak coś to czekam na smska jutro ;-)
Małami :-) a Ja mówiłam siedz na dupie jak masz l4 i wypoczywaj !!!!!!!!! a Ty i tak swoje pracusiu !!!!!!

reklama
Violu :-):-):-):-):-) za szybki malo bolesny porod kochana !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Malamijutro wysle bo czekam za rachunkiem za prad i jak mam stac pol godz w kolejne na poczcie to od razu wysle :-)

Ilonka 1fryzurka bomba bedzie ci pasowac napewno:-)

A mnie brzuch tak boli jabym trzecia owulacje miala w tym cyklu he he ale jaja :-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry