• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
asaiczek18 ja juz stracilam dwie fasolki wiec wiem jak sie czujesz,najwazniejsze to sie nie poddawac,kiedys i my bedziemy mamusiami:tak:Laluś przykri mi ze ta wredota @ przyszla ja tez czekam na moja ale sie chyba na mnie pogniewala:angry:Malami, śliczne buciki

Ostatnia edycja:
Losiczko- Maleńtas kopnął, Jagoda kopnęła- masz rację. :) Okaże się dzisiaj. Tak czy siak- żadna z 12 szt ubran dla maluszka nie jest w kolorze różowym ;) biel, zieleń, beż, brąz, szary, a no i komplet marynarski ;) i jeden pajacyk w prezencie- czewrony ;)

pamela- spokojnie- lampka wina i relaksująca kąpiel wszystko załatwi ;)

tak to jest Was zostawic same na chwilę, później się człek ciemny gubi co komu ma odpisać

losiczko jestem jestem tylko byłam na zakupach bo moja żarłoczna rodzinka zrobiła spustoszenie i już tylko światło w niej było

karolka jeśli Twoja teściowa ma czarne długie kręcone zęby, przerażajace szpony i wyłupiaste oczy to właśnie ona mi śię śniła

malami buciki super

laluś a juz myslałam, ze będzie sikaniec

asaiczka dużo optymizmu Ci życzę, choć widzę, że Ci go nie brakuje

katy zdolniacha zCiebie

powodzonka wszystkim na badankach

A! a włosy mam ciemne w długości do ramion. też prostuję bo one same nie wedza jakie maja być. najcześciej łazę w spietych w kitkę bo tak mi najwygodniej

asaiczek18 ja tak mialam przez tydzien...ciesze sie ze jestes taka dzielna,tak trzymac! lece cos upichcic ,zycze udanych wizyt i milego dnia moje panie!

nie brak mi optymizmu, bo pilnuje mnie narzeczony żebym się nie załamała ... ale swoje myślę :-( i mam dużo nadziei na następny raz :) ale jak przeglądam wyniki badań to się boje co będzie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry