• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
hehe to faktycznie masz dobrze :-p

Dobra zbieram sie na zakupy bo trzeba obiad ugotować jakiś - dziś chyba bedą pulpety w sosie pomidorowym ;-)

Hejka lasencje i gwiazdeczki :-):-):-)
Losiczka wybacz mi ja kalam sie u Twych stop ja nie godna , pamieci zawodna......przeciez wiesz ze cie uwielbiam ;-)
Roszpunka to ty tez taka krawcowa jak ja czy juz jak Losiczka doswiadczona ????:-)
Karolciu ty to jestes debesciak, uwielbiam czytac jak piszesz....masz taki fajny styl ;-)powodzenia na wizycie
Lalus to moze kolejnym razem sie uda.......
Malami butki pierwsza klasa:tak: a i ta firma slynie z dobrze wyprofilowanych butow, uwielbiam je tylko zrob fotke i wrzuc zdj jak calosc bedzie wygladac .......nalegam :-)
Ilonka twojemu powiedz ze lepsza zadowolona zona w krotkich niz sfrustrowana w dlugich :tak:a ta jak mowisz lepiej ogarnac ten temat przy dziecku

A u mnie chyba po owu:szok::szok::szok: i przegapilismy bo bylam pewna ze owu sie dopiero pokaze........zobaczymy plakac nie bede ;-).........przynajmniej mam miesiac dluzej na schudniecie i doprowadzenie sie do stanu ze mezowi bedzie slina leciec na moj widok
Dobra ja zmykam wpadne wieczorkiem i to moze nawet poznym

Ilonko- troszkę jakby dzisiaj bardziej brykate to moje małe szczęście było przez chwilę, ale teraz chyba znów zapadło w sen zimowy ;)

Pytanie za 100 punktów!!! Jeśli sie chce zacząć robić wyprawkę dla dziecia to w jakim rozmiarze najlepiej kupować ciuszki? 56 czy może 62? qrcze ja to ale ciemnota jestem- masakra!!! boję sie tylko, że ten 56 to będzie tak na chwilkę tylko gdyby się małe urodziło wieksze, ach już sama nie wiem- HELP!!!

co do włosów- ja jestem świetnym przykładem totalnego zawirowania na głowie. Zapuszczałam do ślubu przez długi czas. Katowałam je rozjaśnianiem, prostowaniem, suszeniem i innymi tego typu zabiegami. W końcu po ślubie ścięłam o połowę- do ucha, więc drastycznie i zmieniłam całkowicie kolor. I powiem Wam tak- suszyć i układac nie zawsze mi sie chce, a spiąć jeszcze się nie da, więc... Najlepiej mieć takie które da się okiełznać w 5 minut chociażby spięciem. :)

Prostowanie u mnie trwa ok godziny (no teraz może 40-45 minut) i po wyjściu na zewnątrz w dzień obfitujący w wilgoć cała fryzurę szlag trafia w trzydzieści sekund. Nienawidzę tego puszenia sie jak u afromana- wrrr.... ale tony lakieru też nie lubię, choć to niewiele daje.

Witam Gwiazdeczki :-):-):-)

Katy te pokrowce strasznie mi się podobają... Szkoda,że ja takie antytalencie jestem jeśli chodzi o szycie....

Ilonko, Karola ja mam teraz włosy takie do ucha i choć mam ich dużo (według mojej fryzjerki, bo ja tego nie widzę), to prostuję je w max 15 minut :-):-):-) To chyba po prostu kwestia wprawy, bo ja prostuję odd dawna i codziennie :-)

małami a jak fryzurka???? Zmieniłaś kolor ???

asaiczek jeśli teraz pokażą się II kreski i lekarka nie da Ci lutki czy dupka, to zmień lekarza....

Laluś przykro mi, ale &&&&&&&&&&&&& za nowy cykl.... :-):-):-)

Karola Ty to masz wścibską tą teściową, masakra...

Ilonko no liczę właśnie na to,że uda mi się posłuchać serduszka :-):-):-) Mój m idzie ze mną :-):-):-)

Rozia, powodzonka:-)

Malami, śliczne buciki:tak:

Katy, mój poziom zaawansowania w szyciu to na poziomie skracania spodni:-) Ale pokrowce już uszyłam!!! :tak: Pochwalę się w przyszłym tygodniu, bo muszę jeszcze wypełnić:-)

Karolina, powiem ci jaki ja mam plan. Mam zamiar zaopatrzyć się w 4 sztuki ubranek z każdego rodzaju na 56, a resztę to już na 62. Zawsze można wyskoczyć do sklepu albo wysłać M żeby coś dokupił w innym rozmiarze, niż robić zapasy. Wyślę ci swoją listę ubrań.

Ilona, a jak krótkie włosy byś chciała? Masz jakieś zdjęcie?????
Ja wolę siebie w dłuższych, bo łatwiej związać.

Ostatnia edycja:
Ano dokładnie Roszpunko- ja też tak właśnie zrobiłam, że większość już pomyślałam sobie, że powinna być 62 a pojedyńcze sztuki na 56 ;)

Ilonko- ano własnie może jakies zdjęcie?

Małami- ja podobnie jak Katka czekam na zdjęcie w calości.

Laluś- przykro mi strasznie, a le niebawem kolejne staranka. ;)

Katka- zawstydzasz mnie ;)

Roszpunko- raz jeszcze dizękuję za listę ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry