• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Karolciu ja to mialam 4 szt kompletu na 56 tzn po 4 spiochy kaftaniki i pajacyki i to w ciagu miesiaca starczy potem to juz wieksze. Zreszta ja od malego ubieram chlopakow w rozmiar wiekszy niz maja. Bo tak lubie i tyle . Ale dziewczyny nie szalejcie z ubrankami bo polowy nie zalozycie :-):-):-) Mowi to wam mama ktora 4 razy przerabiala niemowlaki !!!!!!!!!!!!!!!!!

Katy no wybaczam ci kochana :-D:-D:-D a swoja droga te owulki w tym miesiacu to szaleja :-):-):-). Ale u ciebie to chyba nie bylo jeszcze wiec dzisiaj molestuj swojego m :-)

reklama
Witajcie - u mnie cos humor dzis nie dopisuje, alergia sie odezwala i gardlo juz mam zdarte od kaszlu o nosie nie wspomne ale poki co chociaz oczy mi oszczedzilo.
Ja na obiadek zrobilam ryz z kurczaczkiem w sosie piwnym i salata z pomidorkami.
LALUS - 3mam kciuki za kolejny cykl
DZIEWCZYNKI na wizytach powodzonka
KAROLKA - odnosnie rozm ciuszkow czyt jak u ROSZPUNKI :-)
ILONKO - ja tez smigam z prostownica albo pozostaje kucyk na szybko, bo mam bardzo podatne na skrecanie wlosy przy kazdej ilosci wilgotnego powietrza, a z krotkimi wlosami mam same zle wspomnienia wiec nie ma mowy o scinaniu, z czego z kolei moj M jest uhappiony :-D
Milego dzionka - ja w pracy do 17 wrrr

qrcze dziewczynki ja to jestem kompletnie zielona w te klocki ;(:zawstydzona/y: qrcze mam nadzieję, że się jakoś w tym wszystkim odnajdę. :) tak czy siak pierwsze zakupki juz mam :) teraz tylko się powolutku rozkręcać...

witam i ja sloneczka,@ nie ma,francy jak trzeba to jej nie ma! a ja chcialabym juz zaczac nowy cykl i mierzyc tempke,bo w tamtym cyklu przez te wyjazdy nie bylo sensu...chyba przez ten wyjazd cykl sie wydluzyl bo bylo duzo stresow... przepraszam ze ja tylko o mnie,juz nadrabiam:-)

Losiczko- piąteczce też się moja teściowa śniła i teraz dochodzi do siebie ;)
Dam czy nie dam- zaczynam powolutku zakupowe szleństwo- wszystko dla maleńtasa. Chyba mu się spodobalo to wybieranie, bo nawet ze dwa razy kopnął ;)
A ciuszki ma boskie ;)

losiczka72 juz robilam wczoraj z rana i nic,nawet cienia z cienia:-(,to przez ten stres zwiazany z wyjazdem,no i sie ta @ zlosliwa buntuje:wściekła/y: zZagubiona wlasnie zobaczylam zdjecia Twojego skarba przesliczna!!!!

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry