• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Ilonko powtorze tutaj klapsiora dostaniesz za te wymyslanki :tak:Ja to bylam w ciazy z Szymonkiem nie dziewczynka a nie chcialabys widziec jak wygladalam:-(. W jednej chwili mialam przebarwienia ciazowe na twarzy zajady a nawet giganta jeczmienia :szok: wiec kochana ty zapewne wygladasz o niebo lepiej.

A ja wczoraj bylam w nowo otwartym lumpeksie kolo mnie i sa tak piekne slodkie bodziaki ze az mi klucha w gardle stanela:-(Cholerna niesprawiedliwosc :-(:-(:-(

A nie mowilam wam ze moj Kubula wstal sobie o 4 50 :szok:

reklama
Dzień dobry :-D
dzis zaspałam,a pozatym sniło mi sie cos dziwnego bo G powiedział ze płakałam przez sen :szok: hmm nie pamietam

lece Was doczytać i niedługo wróce :tak::tak::tak:

a i wstawiam fotke bucików bo Karolcia mnie udusi jak nie pokażę

butki.jpg

małami- no buciki pierwsza klasa. ja wlaśnie lubię takie delikatne i nawet ten milion paseczków mi nie przeszkadza az tak bardzo. Uroku dodaja zdobienia wzdłuż przegubu. Super. Teraz czekamy na zdjęcia całości ;)

Losiczko- bravo, bravo bravissimo!!! Ilonko- słuchaj się!!! Wiewióra ma rację.

A co Wy z tymi snami macie? Małami- Tobie tez sie śniła moja teściowa? bo przeciez nic gorszego człowieka w życiu spotkac nie może:-D:-D:-D

Losiczko- przyjdzie czas i będziesz kupować, zobaczysz, że nawet wcześniej niz się Tobie wydaje. Ja ostatnio przechodzilam obok sklepu (w zasadzie takiego boksu, bo to w galerii było) z dziecięcymi ciuszkami i akcesoriami i wisiały na wystawie takie boskie zielone bodziaki z krowią mordą na piersi. Az się w nich zakochałam i musze takowe kupić. :) I powiem Wam jeszcze jedno. Mnie w ogóle nie przekonują te wszystkie różowe. Jakoś wewnętrznie bliżej mi z patrzeniem na niebieskie, szare, granatowe... A kolor unisex dla mnie to beż, brąż i zieleń. :) i na tym sie skupiam ;)

co się dzieje z Lori? dawno jej nie było tutaj.... :(

Karolciu no jakby mi Bozia dala jednak ziemska corcie to uwierz mi kochana rozu w moim domu bys nie zobaczyla:-).Nie cierpie nienawidze rozu. Ja sama nigdy nic nie mialam rozowego. Uwielbiam niebieski kolor ( chlopiecy he he ) czerwienie pomarancze za zielenia nie przepadam no i moj mezus na szczescie mysli tak samo jak ja :-):-):-)

Lori wpadnie pewnie z plusikiem jak to ona :-D

Lalusglowka do gory kochana :-( jestesmy tutaj i bedziemy dalej sie starac do skutku :-)

Malami piekne butki juz widze siebie w gipsie po spacerku w takich butach he he. A ty sie kochana owulka nie martw baw sie ile wlezie a na koncu cyklu sam plusik wyjdzie.

Dobra dziewczynki spadam z malym na ogrodek :-)

WITAM !!!!! :-)

Przede wszystkiem trzymam kciuki za dzisiejsze wszystkie wizyty !!!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Viola TY moze bedziesz miec juz skierowanie na poród co ????????????
a Ty Karolinko pooglądasz sobie sliczną małą luniuszkę zwaną Jagódką :-) troszkę sie rozbrykała czy nadal leniwiec z Niej ???????
Katka masz talent kobietko ;-) świetne te pokrowce, takie kolorowe żywe- lubie takie ;-) a tata niech dużo śpi - odpoczywa i dochodzi do siebie !!!! :-)
asaiczek daj sobie czas tyle ile trzeba a potem nie oglądaj sie za siebie tylko głowa i cyce do przodu i niech sie Ziemia trzęsie !!!!!! Jedno w tym pocieszające- ze jesteście płodni a to najważniejsze prawda ?????????? trzymam kciuki za Ciebie, bo wiem ze łatwo Ci teraz nie jest, ale masz wsparcie w partnerze a to także bardzo dobrze :-)
Piąteczko szalona kobieto hihi ;-) a co to za koszmary ??? moze MY tak na Ciebie działamy ???? heheh :-p
Rozia DZIEŃ MATKI- piękna data na pierwszą wizytę i ujrzenia być moze juz serduszka !!!!!!!!! Bo moze juz bedzie widać, :-) Tego życzę , bo ja pamietam jak byłam z Jasiem w ciązy miałam akurat wizytę w dzien matki ( bez usg ) i lekarz dał mi posłuchać poraz pierwszy bicie serdunia Jasia- ahhh wróciłam do domu i ryczałam ze szzczęścia :-)
Małami a TY przefarbowałaś włoski czy zostały takie jak były ??????????????????? Buciki boooooooskie, Boże....jak Ja bym chciała umieć chodzić na wysokich obcasach ehhhh.... chodze, ale na wesele musze miec 2 pary niestety bo bym nogi połamała hehe, albo od stołu nie odchodziła !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Laluś przykro mi :-( kciuki na nowy cykl &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Dziękuję Wam słoneczka, na razie unikam jak mogę luster hehe,staram sie te plamy na buzi jakoś tuszować jak mogę !!!!! no i dzisiejsza wizyta niestety odwołana u fryzjera, synek sie rozchorował dziewczynie i przełożyliśmy na jutro to, no ale jest jakiś też sukces bo mąz dziś rano dzwoni i mówi" no kochanie ciekawe jak Ci obetnie Ewelina włoski, mam nadzieje ze bedzie Ci wygodnie i bedziesz sie czuć dobrze" :szok: no ale ciekawe czy mu sie nie odmieni do jutra i znów bedzie kręcić nosem ze szkoda takich długich włosów , no jak tak to mam inna fryzurkę jak coś zeby nie ścinać z długości drastycznie !!! ZOBACZYMY !!!!!!!!!!!!

ja teraz zapuszczam włosy :D bo jak mnie obcięła fryzjerka w styczniu chyba :P to przeżyłam szok :P i nie wiedziałam czy płakać czy się śmiać :angry:

Ja tez zapuszczałam ale jak patrze na zdjęcia to wydaje mi sie ze lepiej mi w krótszych, ale i czuje sie lepiej, no i co tu kryć, po porodzie nie bede miec czasu az tyle aby sie stroić codziennie rano, tzn prostować, od czasu do czasu wiadomo kitka ale ja tak nie znosze tego, kurcze a nie chce wyglądać ciągle jak zaniedbana szara myszka zakopana w garach i pieluchach !!!!!!! :sorry2: :blink: a krótką fryzurkę szybciej sie ogarnią albo nawet prostuje !!!!

reklama
asaiczek to mamy tak samo, push up mam zawsze !!!!!!!!!!!!!!!!!!:sorry2: :baffled: wiec wyprostowanie tego afro zajmuje troszkę czasu !!!!!! :-( !!!! :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry