WITAM !!!!! :-)
Przede wszystkiem trzymam kciuki za dzisiejsze wszystkie wizyty !!!!!
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Viola TY moze bedziesz miec juz skierowanie na poród co ????????????
a Ty
Karolinko pooglądasz sobie sliczną małą luniuszkę zwaną Jagódką :-) troszkę sie rozbrykała czy nadal leniwiec z Niej ???????
Katka masz talent kobietko ;-) świetne te pokrowce, takie kolorowe żywe- lubie takie ;-) a tata niech dużo śpi - odpoczywa i dochodzi do siebie !!!! :-)
asaiczek daj sobie czas tyle ile trzeba a potem nie oglądaj sie za siebie tylko głowa i cyce do przodu i niech sie Ziemia trzęsie !!!!!! Jedno w tym pocieszające- ze jesteście płodni a to najważniejsze prawda ?????????? trzymam kciuki za Ciebie, bo wiem ze łatwo Ci teraz nie jest, ale masz wsparcie w partnerze a to także bardzo dobrze :-)
Piąteczko szalona kobieto hihi ;-) a co to za koszmary ??? moze MY tak na Ciebie działamy ???? heheh
Rozia DZIEŃ MATKI- piękna data na pierwszą wizytę i ujrzenia być moze juz serduszka !!!!!!!!! Bo moze juz bedzie widać, :-) Tego życzę , bo ja pamietam jak byłam z Jasiem w ciązy miałam akurat wizytę w dzien matki ( bez usg ) i lekarz dał mi posłuchać poraz pierwszy bicie serdunia Jasia- ahhh wróciłam do domu i ryczałam ze szzczęścia :-)
Małami a TY przefarbowałaś włoski czy zostały takie jak były ??????????????????? Buciki boooooooskie, Boże....jak Ja bym chciała umieć chodzić na wysokich obcasach ehhhh.... chodze, ale na wesele musze miec 2 pary niestety bo bym nogi połamała hehe, albo od stołu nie odchodziła !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Laluś przykro mi :-( kciuki na nowy cykl &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Dziękuję Wam słoneczka, na razie unikam jak mogę luster hehe,staram sie te plamy na buzi jakoś tuszować jak mogę !!!!! no i dzisiejsza wizyta niestety odwołana u fryzjera, synek sie rozchorował dziewczynie i przełożyliśmy na jutro to, no ale jest jakiś też sukces bo mąz dziś rano dzwoni i mówi" no kochanie ciekawe jak Ci obetnie Ewelina włoski, mam nadzieje ze bedzie Ci wygodnie i bedziesz sie czuć dobrze"

no ale ciekawe czy mu sie nie odmieni do jutra i znów bedzie kręcić nosem ze szkoda takich długich włosów , no jak tak to mam inna fryzurkę jak coś zeby nie ścinać z długości drastycznie !!! ZOBACZYMY !!!!!!!!!!!!