• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
oki kobietki miłego wieczorku :) życzę wpadnę pewnie dopiero w pon wiec miłej ndz życzę :) teraz biorę się powoli za raport potem jakiś prysznic a potem się pomyśli może jakieś winko;) miałam ochotę na plener pod gołym niebem ale coś zimno się zrobiło hehehhe BUZKA ;-)

kurcze piateczka ale prezent fifiu:-) zajebista wycieczka!!!! zazdroszczę

kuzyn przyszedł po 20 i jeszcze siedzi :wściekła/y::wściekła/y: musiałam przy nim sałatkę skończyć robić bo przecież po nocy nie będę siedzieć!! A jutro rano jedziemy. Na wszelki wypadek muszę prowiant zabrać swój bo jutro święto więc nie wiem czy będzie coś po drodze otarte żeby zjeść.

trzymajcie kciuki żeby jutro nie padało bo nas zleje:-p:-p

aha ktoś pisał, żeby zadzwonić do niego bo może się coś stało.... niestety u niego to jest norma. Zawsze się tak spóźnia.... czasami to nawet w ogóle nie przychodzi po czym po tygodniu dzwoni z głupimi wyjaśnieniami. Nigdy jeszcze nie przyszedł na czas. Na nasz ślub się tak spóźnił, że przyszedł jak już było po pierwszym tańcu.... zastanawiamy się czy na swój ślub się nie spóźni... wcale by mnie to nie zdziwiło...

Ostatnia edycja:
ale jestem zła- nie dość, że przylazła to jeszcze ten cykl stracony. owulka będzie na pewno przed jego powrotem. coraz częściej się zastanawiamy nad inseminacją bo latka lecą........

roza no wątpię- to musiałby być baaaaaardzo długi cykl- bo wróci w 18 dniu- brak szans. a tak zostawi żołnierzy w słoiku i po sprawie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry