• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
No to rzeczywiście lipa... no to życzę Ci abyś miała ten cykl wyjątkowo krótki:-) szybko się skończył kochanie:tak:

Lec:happy2:e kawusię robić i śniadanko.

hej Lori wprawdzie to po staremu:-) narazie nie ma nowych brzuchatek i Katrina z Violą jeszcze czekają:-)
KArola tylko w szpitalu bo puchły jej nogi:tak:

Napisz lepiej co u Ciebie???

Dzień dobry Gwiazdeczki :-):-):-)

Piąteczka wow, jaki prezent dostałaś superowy !!!!:-):-):-) Nic tylko pozazdrościć... :-):-):-) Przykro,że @ przyszła, ale może ten cykl będzie króciutki i zaczniesz szybko nowy,żeby móc działać, jak m wróci :-):-):-)

Ilonko tak to jest z facetami, że zawsze potulnieją jak sie odpowiednio do sprawy podejdzie :-):-):-) Baw się dobrze na komunii :-):-):-)

Katy zarąbisty aparat:-):-):-) Lustrzanką można świetne zdjęcia robić i jakie kolory ma... :-):-):-)

Jane ja bym wyszła z domu, a jakby dzwonił, to powiedziałabym,że myślałam,że jednak nie przyjdzie, może to by go czegoś nauczyło...

roza jak sytuacja z mężem ??? Przeszło Ci ?? :-):-):-)

katrina ależ dzieciaczek trzyma nas w niepewności, my już chciałybyśmy poznać Zuzię lub Kubusia :-):-):-)

Lori co tam u Ciebie ???

DZiewczynki ja dzis miałam pierwsze spotkanie z porcelaną... Co prawda takie krótkie, ale jednak... Już wczoraj mnie rano rzucało, ale w końcu udało się sytuację opanować, ale dziś już nie...

Miłej niedzieli Wam życzę :-):-):-)

Ostatnia edycja:
Dzień dobry wszystkim
ale mamy piękną pogodę :)))) normalnie nie mogę się nią nacieszyć;-)

Roza jak tam twoja tempka?? widze że nadal wysoko stoi :-) czyli wygląda że owu była :)))))
Piąteczko tulę mocno i trzymam kciuki za kolejny cykl na pewno ostatni :tak:
Jane ale fajnie cię załatwił :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:kuzynek udusiłabym nienawidzę spóźnialskich
Katy chop chop chop !!!!!!!!!!!!!!
a tu proszę dla wszystkich staraczek w okresie godowym :-D:-D:-D~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`

Miłego dnia

Roza teraz sobie poprawialam bluzeczke bo miala duzo kokardek ale nie obszytych i od razu sie zaczely strzepic a jeszcze jej nie wypralam:szok: .....wiec na razie same drobiazgi;-);-);-)
Malami sloneczko zyjesz???;-) Wygladalas szalowo:tak::tak::tak:........nie odpisywalam pozniej bo liczylam ze zaciagniesz G w to zboze:-D:-D:-D i nie chcialam natrafic na luskanie kłosa ......kapitana Kłosa:-D:-D:-D
Karolcia czekamy na ciebie:tak::tak::tak: a swoja droga dobrze ze musialas tam isc.....przynajmniej troszke odpoczniesz od Wonder Woman:-D:-D:-D i od pracy
Losiczka ty to romansik z maszyna masz na okraglo:tak: ........tez bym tak chciala:tak::tak::tak:
Dziama a nie chcesz mierzyc tempki???? Zrobisz sobie wykres i bedziemy ci pomagac w interpretacji jak nigdy tego nie robilas:-):-):-)
Jane moze jak my tak coraz mniejsza ochote mamy to potem cos z tego wypali ......no bo m beda nabuzowani :-D:-D:-Dnabojami dobrej jakosci wiec kto wie
Piateczka ja juz jak czytam twoje wpisy to wiem ze prezent nie bedzie malenki i taki zwykly......tylko szalony i niepowtarzalny ....ps mialas kiedys pozyczyc tego twojego m;-):tak::-D
a @ sie nie zalamuj moze i lepiej ze jeszcze jest bo do Wietnamu twoj bedzie musial sam jechac a moze tam zmalujecie jakiegos Changa :-D:-D:-D
Rozia to Gratuluje oficjalnego poczucia sie w ciazy:-D:-D:-D
Ania a moze on jeszcze cala chate pomalowal :szok::-):szok:??? Nie zlosc sie chlop tez czasami musi sie oderwac od domowych spraw :tak:
Jane udanej wyprawy a kuzyna trzeba bylo tak potraktowac jak radzilam teraz musialby sie uwijac za wami zeby was zaprosic;-);-);-)
Ilonka a moziwlam ze wroci potulny:tak::tak::tak:
Lori a co cie tak malo u nas???? :-(:-(:-(

A ja sobie nadrabiam wczorajszy brak kompa:-):-):-) bo kolega mojego m zakonfiskowal bo ogadal zuzel:szok::szok::szok:
Fajnie bylo ale skonczylo sie 3 nawalonymi facetami na sofach w goscinnym......oczywiscie spali w mundurkach :-D:-D:-D IMG_9490.jpgA TU MOJA KARTECZKA DLA MAMY NA DZIEN MATKI W SRODKU ZROBILAM WSTAWKE Z MASZYNOWYM HAFTEM ALE ZAPOMNIALAM ZROBIC ZDJECIA:sorry2:

Ostatnia edycja:
reklama
Piąteczko biedaku to popłacz sobie jeśli możesz sobie na to pozwolić przy swoich skarbach...
lasagne mmmm nie żałuj sobie kobieto:-) jedz ile wlezie, jak mąż wróci to spalisz kalorie;-) będzie dobrze:-)

Sama zjadłabym taką pyszną lasagnę :tak:

Rozia a martwiłaś się że objawów brak:tak::-) gratuluję he he. Mąż próbował mnie udobruchać zaproszeniem : uwaga, nad staw!!!! on będzie rybki łowić a ja siedziec jak głupia!!! te jego pomysły:wściekła/y: wysłałam go samego w diabły.

Katy to wciągnęło cię nie ma co:-), kartka śliczna:tak:. Czemu kochanie nie działasz?? Odpuściłaś sobie trochę??

Ania no stoi wysoko, ale boję się cieszyć, pewność będę miała jak zbadam progesteron. Mam iść w środę:tak:

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry