• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Piateczko co sie dzieje????????????Mow nam tu szybko co ci na serduchu lezy:tak:

Roza ja nie wiem czemu ale w ogole nie mam ochoty na seksika i wcale nie jest mi z tym zle .......taka chwila oddechu od tego wariactwa za dlugo sie staram wiec musze co jakis czas miec chwile oskoczni zeby nie zwariowac
A moze ja do zakonu powinnam isc:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

reklama
Katy co to to nie, tylko nie zakon:-D ale rozumiem, starania czasem są męczące he he:-) a strach ab nie przegapić najlepszej chwili też tego nie ułatwia - i weź bądź mądry.

Ja jestem dziś jak flak, nic mi się nie chce. Oo spać bym się położyła....

Katy i co Ty byś w tym zakonie robiła, co? :-D:-D:-D

piateczko co tam sie dzieję u Ciebie??

roza ja też mam dziś leniwy dzień... Jeszcze się nawet nie ubrałam :-):-):-)

Rozia he he, ja się ubrałam ale nic poza tym. Wyglądam dziś nie zachęcająco i mam nadzieję że nikomu nie przyjdzie do głowy mnie odwiedzić:-)

Dziewczynki moze bym tak ogrodek obrabiala albo szyla ornaty dla ksiezy :-D:-D:-D a moja maszyna haftowalabym obrusy do kosciola :-D:-D:-D no i byly by zloty..........no musze pogadac z m moze w koncu mnie zloto:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Rozia czy ty na Fb masz w galerii wloski po karbownicy czy jak to sie nazywa???
Roza a ty masz Fb ???

Ja tez dzisiaj wstalam bo musialam zapakowac paczke, wykapalam sie i na tym koniec mojej pracy......jedynie moge klikac i wsjo :-D:-D:-D

Dziewuszki wiecie jak sie nazwya MORDERCA żon??????

żonkil:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Katy nie mam fb ani nk. Obrabiać ogródek dobre:-D:-D
Oj widzę że dziś koleżanka też sie nie spracowała:-)

o ja pierdziu!!!!!!! z myśleniem dziś u :-Dmnie też nie teges.Już miałam pytać jak się nazywa ten morderca hhahahaha, i patrzę a na samym końcu jest:-D:-D

Ja głupia myślałam że wstawiłaś obrazek żonkila:-p

Lecę bo rodzice grila robią i tak głupio jak do nich nie zejdę, narka:tak:

Ostatnia edycja:
lasagna pochłonieta. trzy teqilki wypite i lepiej\

kurcze dziewczyny- doła mam bo m już dziadek zaraz! jak tak dalej pójdzie to go późna starość zastanie wcześniej niż ślub najmłodszego dziecka

reklama
Poszalalam nie????????????:-D:-D:-D:-D

Piateczka
ale sa banki nasienia niech odda probke zamrozi i w miedzy czasie probujcie naturalnie jeszcze jakis czas.........z tego co piszesz chyba z kasa nie jest najgozej wiec jeden problem odpada

I mi sie tu nie smutaj rozumiem cie bardzo dobrze chociaz moj mlodszy ale ja taka staruszka z jednym jajnikiem wiec po czesci wiekowa ze mnie babka :-D

A taki torcik zrobie mamusce na urodziny jak pojade do PL
Tort truskawkowy - Garnek.pl

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry