• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

witam:))) jestem wykończona ale super zadowolona:-):-):-):-) było rewelacyjnie!!!!!
Chciałaby jeszcze kiedyś sobie taki spływ zrobić.

co do kuzyna to już o nim zapomniałam ...

katy żonkil :-D:-D:-D:-Ddobre

piateczka nie smutaj się, na pewno wam się uda!!!

roza trzymam kciuki za tempke !!!!! a czasami taka niedziela na kanapie też się przydaję:tak:

wiecie że ja też nie słyszałam o tym różańcu i reszcie:szok:

sorry ale ledwo na oczy patrze i więcej nie pamiętam ...

reklama
Hej dziewczynki :-) :-)

Ja tylko szybko chciałam przekazać wieści od Violi ;-)

Na razie nic sie nie dzieje, boli ją brzuch i tyle, miala dziś wyjść na przepustkę ale na KTG wyszło mało ruchów także nadal leży, jutro chyba jeszcze nie podadzą jej tej oxy ale to jutro sie wszystkiego dowie dokładnie, ogólnie opieke mam bardzo fajną, lekarz do niej zagląda jak ma dyżur a położne są super !!!!!!!!!!!!!!!!!

Szkoda ze kurcze od razu jej nie wywołali tylko Ją tak tam trzymają, no ale moze sie szybciej samo zacznie niz oni sie ruszą !!!!!!!!!!!!!!

Jutro rano sie melduje i nadrabiam bo dziś jestem mega zmęczona po tej komuni !!!!!!!!!!!!!!!!!

DOBRANOC !!!!!!!!!!!!!!!!

Hejka
Ilonka jutro nadrobisz i opowiesz:tak:
Jane fajnie ze jestes mega zadowolona:-).......a ty to gdzies wykupywalas???? Sama bym sie wybrala na taki zwariowany splyw.....ja to niespokojna dusza :-D
Viola nadal czekamy:tak:
A Karolcia chyba sie nie obrazi jak przekaze co u niej:-)....wiec chyba jutro wyjdzie a do nas sie odezwie we wtorek w pracy.....bo to nasz taki pracus :-D:-D:-D
Ja dzisiaj doslownie nic nie robilam dzien lenia totalnego:blink:....ale mam dzisiaj chyba szczyt bialka:szok: wiec moze nic straconego bedzie bzykanko

dzień dobry laseczki- wita się z wami jednooki bandyta- synek mi wlał kopytem i ledwo żyję. wyglądam jak po gali MMA

Dzień dobry kotenieńki :):):)
Co do mądrości ludowych o których była mowa wczoraj jak doczytałam to właśnie wczoraj wprowadzałam w życie jedną z nich. Mianowicie poszliśmy z M do Kościoła i zrobiło mi się mega słabo - ledwo mnie wyprowadził z tego Kościoła.Nie dało się dotrwać do końca Mszy pojechaliśmy do brata bo to u nich w wiosce byliśmy w tym Kościele więc do nich było najbliżej - bratowa od razu mówiła że to ktoś mnie zauroczył żebym się przetarła majtkami i mi minie. Fakt jest taki że w dzieciństwie pamiętam że nagminnie po ndz mszy mama halkami czy rajstopami mnie ocierała - no ale na miłość boską wtedy to ja byłam śliczna dziewczynką i ciemnych oczkach i długaśnych ciemnych włosach dziewczynką, teraz zostały mi tylko z tego ciemne oczy heheheh prawie 100kg żywej wagi z włosów też już z tamtych czasów nic nie zostało bo obecnie maja ok1,5-3cm :) i uroczył mnie ktoś wyśmiałam ją. Potem cały czas się jakoś tak dziwnie czułam..... stwierdziłam ze co mi szkodzi.... KURKA WIECIE ZE POMOGŁO po 20min jakby ręką odjął :) więc może coś jest w tym wszystkim :)

ilona24 jak tam po Komunii ???
KatyB kiedyś mierzyłam tempkę gorzej było z tą interpretacją :) myślałam żeby zacząć póki co poczekam do następnego cyklu zobaczę jak to będzie po tych tabletkach. Kiedyś miałam cykle miedzy 27-36 dni a teraz się okaże dziś 29dc i cisza a bóle na @ już od kilku dni dziwne to wszytko ale muszę sie na nowo siebie nauczyć po tych tabletkach bo widzę że się pozmieniało wszystko przez to pół roku.
Marysia77 czego uczysz kochana???
Piąteczka ło matko :) a limo jest???

reklama
hej

Jane super że spływ się udał. Możesz puścić kciuki za temp, znowu dooopa:no::-(

Dziama tez słyszałam o tym jak zauroczenia się pozbyć he he

Katy no to działaj:-) trzymam kciuki

Piąteczko jak dziś nastrój??? Dobrze że synuś jedno oko załatwił:-p

Ilonka dzięki za info:-) mąż zreflektował się??;-)

A u mnie znowu lipa, nie wiem na co liczyłam:no::no: powinnam chyba się już do tego przyzwyczaić buuu. Niesprawiedliwe to jest:-(. Idę wygrzebywać się z doliny teraz ja. W środę badanie progesteronu potwierdzi że owu znowu nie ma. Dziś to wyć mi się chce.....

Przepraszam dziewczynki za smuty:zawstydzona/y::-(

Miłego dnia, lecę do pracy się szykować...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry