• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Sun po wizycie ok. Nie było jeszcze dzidziusia, bo ja mam długie cykle i za dwa tygodnie idę jeszcze raz,ale powiedziała,że pęcherzyk ciążowy jest i wszystko jest ok. A co do samopoczucia, to właśnie ostatnio źle się czuję i przed chwilą znowu miałam bliskie spotkanie z porcelaną...

A co u Ciebie?

No u mnie też jest w miarę ok... Tak jak napisałam wyżej jestem pełna nadziei, że może w końcu się uda... ;-) Nie ukrywam, że troszkę wykończają mnie psychicznie te starania, ale chcę być mamą więc będę walczyła... :tak:
Leczę się już w Klinice Leczenia Niepłodności i idzie na to strasznie dużo kasy... i to mnie najbardziej przeraża...

Rozia, a jak długo starałaś się o fasolkę??? i to jest Twoje pierwsze dziecko ???

No kasy rzeczywiście sporo,ale najważniejsze,że jest szansa i wszystko idzie ku dobremu :-)

JA odstawiłam tabletki zaraz po ślubie, czyli prawie rok temu i od września zaczęłam obserwować swój cykl,żeby wiedzieć co i jak, później założyłam konto na enpr i zaczęłam mierzyć temperaturę i nawet luteinę brałam i nic i odpuściłam mierzenie temperatury, ale udało się dopiero jak zaczęłam ćwiczyć, bo na tym sie skupiłam... Ale tez już mąż był zapisany na badanie nasienia na czwartek, a ja we wtorek zrobiłam test:-) To jest moje pierwsze dziecko :-)

witam was ja tylko na chwilke juz od tygodnia jestem na nowym domu okolica jest swietna za plotem ma mase zieleni i duzy las z okna widze 2 konie i kucka dzieci maja radoche tylko do sklepu nie mam blisko ale szkolo za to blisko
ja jeszcze sie trzymam czuje sie nad wyraz dobrze moj mowi ze to cisza przed burza jak bede mies dostep do internetu napisze do was
pozdrowienia

dżem dobry :) ja na chwilkę, bo już z pracy. Nawet nie jest źle, tylko strasznie spać mi się chce! ale talerz truskawek uratował mi życie! jak ja kocham te owocki :)

Przesyłam wszystkim łapiącym fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Róza trzymam za Ciebie mocno kciuki!
Rozia gratuluję Kropeczki, u mnie też było za wcześnie na serducho, a jak robiłam 2 USG w piątek pikało już pięknie :)))

ja dziś ślepta , wieć wybaczcie- ale czytam was kochane

sun dawaj dużo info bo my też o ty myślimy- i witaj bo się nie znamy:-)

reklama
hej kochane! ja się tylko witam i zmykam. męczy mnie alergia, oczy łzawią i spuchnięte więc nie mam sił siedzieć przed komputerem. mam nadzieję że zrozumiecie i wybaczycie. mam nadzieję że jutro będzie lepiej i wpadne do was na dużej.

pozdrawiam was cieplutko. trzymam kciuki za starczki i wysyłam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry