Witam dopiero teraz ale nie mogłam sie ogarnąc od rana , wstałam póżno dziś takze na szybkiego wszystko :-)
Przeczytałam ale kurcze nie wiem co mam odpisać, jakaś niedorobiona dziś jestem totalnie !!!!!!!!!!!!! Wybaczcie mi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Piąteczka mimo wszystko trzymam kciuki za ten cykl , może jednak m zdarzy na tą owu !!!!!!!!!
&&&&&&&&&&&&&&&&&
Rozia widze ze te mało przyjemne objawy ciążowe sie zaczynają?????????????

oby jednak to było chwilowe !!!!!!!!!
Roza- tamte 2 tempki zaburzone takze ten wykres źle nie wygląda jak na razie, cykl trwa także owu moze być, moze jeszcze nie teraz ale to nie znaczy ze jej nie bedzie !! trzeba wierzyć i działać mimo wszystko , dla Ciebie kciuki
&&&&&&&&&&&&&&& i moc fluidków
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Roszpunka - łazieneczka wypas, jeju widze ze macie gaz ...... jak ja tego nie lubię,,,,, na początku mieliśmy tez ale po 2 miesiacach mieszkania na szczęscie zlikwidowano w bloku piecyki ....ja to sie zawsze bałam !!!!!!
pokrowce super :-) !!!!!!!!!!!
Chryste ale żem sie uśmiała z tego avatarka.............. 

ten orzeszek wygląda jakby go bomba rozerwała 
Cieszę sie ze masz szanse na zzo ;-) fuksiara , ja bede znów sie drzeć na pół szpitala !!
Kasiu CLO doszło do znajomej, bardzo dziękuję jeszcze raz w moim i jej imieniu ;-):-)
Justyna dobrze ze jeszcze w 2 paku ale teraz tak naprawde juz jest bezpiecznie dla maluszka jakby jednak chciał wyskakiwac
Sun, kurcze majątek to wszystko kosztuje
trzymam kciuki aby wszystko było dobrze i abyście sie doczekali małego szkrabka !!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!
Ania ja tez tak chce jeść, jeść i jeść i nie przybierać na wadzę !!!!!!!!!!!!!!!! kolejna szczęściara !!!!!!!!!!! ehhhhhhhh.......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Karolcia to pracoholik, ale tez pewnie dlatego ze woli isc do pracy niz z mamusią siedziec !!!!!! dobrze ze juz wraca
cieszę sie ;-)
losiczka właśnie sie zameldowałam
U Ciebie pięknie widzę na wykresie !!!!!!!!!! kciuki &&&&&&&&&&& i chyba te córeczkowe fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Małami szalona kobieta po weselu poobijana hehe
ale wiedziełam ze bedziesz bawić sie dobrze, kciuki za cykl bo serducho jest zaraz przed owu takze jak pisałam pod wykresem szanse kolosalne !!!!!!!!!!!
NO i właśnie tyle pamiętam !!!!!!!!!! :-(
Po komuni bardzo jesteśmy zadowoleni, było bardzo miło, rodzinnie :-) wszyscy oczywiscie wymacali mnie a raczej brzusio, kazdy zachwycony, ale jak zobaczyłam zdjęcia to ja w cale tak nie uwazam, tzn buzia to mi strasznie napuchła, no ale cóż, chudnąć nie bede jak sie tyle wpierdziela prawda ??????? Jeszcze troszkę i biorę sie za siebie aby jako tako wyglądać, !!!!!!!!!!!! Wstawie zdjęcie na grupie zaraz !!!
Mąż milutki, aż miło :-) juz dawno tak nie było "czysto" także czasem warto sie poboczyć :-) hehe :-)
Kupiliśmy ten wózek jednak, wczoraj długo mysleliśmy nad tym, czy warto kupowac nowy, jak ten w sumie nie jest zły i tani, Pan przesłał mi zdjęcia, wygląda bardzo ładnie, zaraz wam wstawie, czytałam o nim opinie, zadzwoniłam wypytałam sie o jakieś ewentualne wady wózka( dziury plamy itd) wszystko jest w porządku, bez plam, bez dziur, stelaż jest tez w dobrym stanie, takze zamówię sobie kuriera za 20zł i wyjdzie za wózek 340zł :-) tylko ze bede Go miec dopiero po 10 czerwca bo tak sie ugadałam z tym Panem !!!!!!!!! :-)