• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Witajcie moze mi troszke doradzicie bo sama sie pogubilam mam taki wozeczek
f-baby-design-trip-spacerowy.jpg
i niewiem czy kupowac jeszcze jeden ... jedziemy na wczasy na mazury do cioci mojego meza chodniki sa tam okropne dziura na dziurze ;/ i mam dylemat bo wozek jest ok ale koleczka nie sa az takie swietne na dziury i pochylenia zacina sie i stoi w miejscu a na oku mam cos takiego
2371968920

reklama
Ilonko wozek sliczny :-) A ja tam sie ciesze ze chodzicie jeszcze w dwupakach :-D bo za przykladem Zagubionej nie bedziecie mialy czasu juz na forum :-( i zostaniemy same staraczki :-(.Dzieki Ilonko za komentarz ;-)

Sylwia te trój kołowe są super prowadzą się lekko tylko ponoć nadają się wyłącznie na proste chodniki :)) takie opinie słyszałam może ktoś ma inne

No wlasnie aniu niewiem co robic bo moja mala nie ma jeszcze dwoch lat i wazy 11 kg niecale a np dlugich dystansow nie jest w stanie chodzic do np bylismy na cmentarzu to prwie caly przeszla ale spowrotem to juz na recach ;/ a sprzedalam swoj 3w1 i chcialam kupic sama spacerowke lepsza jakas ale nie wiem sama czy sie oplaca kupowac ;/ doradzcie mi jakos :P
ilonko wozek swietny :) u mnie nie ma @ bo mam zapalenie pecharza i nerki mnie bola ;/

Sylwia ten pierwszy ja miałam i powiem ci ze byłam mega zadowolona a co najważniejsze w górach często bywalam i nigdy nie sprawił mi kłopotu i moja dwójkę wywoził potem sprzedałam kumpla odchowla córkę i jeszcze dalej poszedł

No wlasnie aniu nie jest taki zly ale koleczka mnie wnerwiaja bylam ostatnio na dworze u nas na osiedlu i sa nieroznosci na trawie i mi sie zacinal stal w miejscu nerwy mnie nosily na chodniu jest ok.

sylwia ja tez mam taki wózek ( ten pierwszy) i on ma po prostu piankowe koła które i mnie wkurzały, bo w zime nawet nie mogłam po wiekszym śniegu jezdzić !!!!
Ten 3 kołowiec super, ale kiedyś pisałam ze są chyba niestabilne( tak słyszałam) nie mam doświadczenia bo takiego nie miałam, a masz jeszcze coś innego na oku????? Najlepiej własnie aby miał wieksze pompowane koła ten wózek a nie piankowe , chyba ze piankowe ale duże !!!!
Kurcze ale Ty jesteś chorowitek :( zdrówka i to szybkiegoi!!!!!!!!!!!!! a co sie dzieje z nerkami ?????
Losiczka no własnie moze nas tu byc mniej juz po porodzie, ale ja bede sie starać pisać choć raz dziennie coś naskrobać :-) także mnie sie tak szybko nie pozbędziecie :P :-)

No walsnie czytalam duzo dobrych opini o tym trojkolowcu :)
A z moimi nerkami zostalo mi juz od czasow ciazy tyle ze mialam chora jedna a treaz obie czasami mam silne ukucia poniewaz mam po 2 male kamyczki w nerkach czasami jak jade samochodem to mnie wygina przez chwile ;/ dobrze ze rzadko sie to zdarza bo nie bezpieczne to jest ;/ a niewiem czemu taki chorowitek ze mnie mam 23 lata a tu tyle juz na koncie ;/

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry