• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Aniu juz pisalam Ilonce ze obiecujacy piekny az do momentu pojawienia sie @ he he. Ale jest dobrze nie nakrecam sie i cierpliwie czekam juz nic nie dorobie he he:-D. Spij spij kochana wiesz jak to potem z tym snem bywa ;-)

Ilonko sliczny awatarek :-)

reklama
Roszpunko, tak, tak, to to samo - elektrotechnika ze specjalnością inżynieria elektryczna :tak::tak::tak:
Sylwia, tak ten czarno-biały! Do trójkołowców też nie mam jakoś przekonania...
Sun, dla mnie to badanie było nieprzyjemne, ale nie bolesne, bo miałam drożne jajowody, natomiast boli, jeśli są niedrożne. Już kiedyś wspominałam o koleżance, która zaszła w ciążę w pierwszym cyklu po HSG, a starali się prawie 2 lata. To badanie udrożniło jej jajowody, ale mówiła mi, że dla niej było naprawdę bolesne.

Sylwia ale ten wózek to bez gondoli tak ???? hehe
Kasiu Ja sama bym sie dopadła do tego Twojego talerza, ale własnie zjadłam arbuza ....mmmm pycha był !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! OBY TO BYŁ STRZAŁ W DZIĘSIĄTKĘ TEN GOOOOOOOOOOOOOL :-) :-) hiihi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Roszpunka no ja nie wyczytałam składu tych tabletek , na miłość Boską to za co tyle kasy !!!! szook !!!!!!!! no tak ale pary które sie starają długo moga sie rzucić na to szybko, bo tonący nawet brzytwy sie chwyta !!!!!!!!! a inni sie na tym bogacą !!!
losiczka ja każdemu zazdroszczę kto moze sobie wyjśc na podwóreczko w tak piekna pogodę ......kurcze ale mi sie marzy malutki domek !!! zobaczymy co tam u Ciebie wyjdzie w tym cyklu ;-) :-)
Aniu śpij na zdrowie :-) Ja tez ostatnio w dzien drzymam sobie, co do snów to przez pewien okres tez tak miałam ze mi sie takie bzdury śniły ze hej, a np wczoraj śniło mi sie ze miałam rozstępy na brzuchu .......ojjjjjjjj jak dobrze ze to sen :-)

Sun, dla mnie to badanie było nieprzyjemne, ale nie bolesne, bo miałam drożne jajowody, natomiast boli, jeśli są niedrożne. Już kiedyś wspominałam o koleżance, która zaszła w ciążę w pierwszym cyklu po HSG, a starali się prawie 2 lata. To badanie udrożniło jej jajowody, ale mówiła mi, że dla niej było naprawdę bolesne.

No ja będę miała robione to badanie w znieczuleniu, ale czytałam, że i tak jest to nieprzyjemne... :baffled: no ale muszę dać radę... i tak jak mówisz podobno po tym badaniu szybciej można zafasolkować... tak więc na to liczę ;-)

witajcie wybaczcie ze nie poodpisuje ale powiem wam ze nie mam sil od wczoraj walczymy z kolka i wzdeciami dzis doszlo do tego ze mala prawie caly czas plakala wiec espumisan poszedl w ruch teraz chwilowo jest spokoj, mam nadzieje ze jakos przetrwamy noc bo ledwo na oczy patrze, a tak po za tym dzis bylysmy na kontrolnej wizycie u oortopedy i wszystko jest w porzadku co wiecej mala wczoraj przekrecila sie z brzucha na plecy:szok: przeciez ona dopiero miesiac ma :baffled:

No jestem......ucieklam bo sie zjawili znajomi....
Roszpunka moje tez gabka :tak:co prawda z odzysku ale wygladala lepiej niz wypelniacz do zabawek:tak:
Dziama zaraz nadrobie.....:-)
Losiczka nie wiem czy ja zaznaczac bo dzisijsza juz nizsza:baffled:.....wiec nie wiem o co qaman z tym wykresem:baffled::baffled::baffled:
Sun badanie nie bolalo bo bylo pod narkoza, wiec samego badania nie pamietam, jak sie pozniej obudzilam to nic mnie nie bolalo, moglam nawet tego samego dnia wyjsc ale zostalam dzien dluzej bo bylam tam samochodem i balam sie jechac po narkozie. Nic mnie nie bolalo czulam sie normalnie i faktycznie chyba pol roku pozniej zaszlam w ciaze. Co innego laparoskopia to badanie wyczerpalo moj prog bolu do maximum. Ale chyba kazdy inaczej bol odbiera wiec kwestia idywidualna:tak:
Zzagubiona to twoje dzieciatko to poprostu fenomenalne:-).......dobrze ze taka jest :tak:, zycze zdrowka dla malenkiej niech da mamusi troszke odespac :tak:
Ilonka to zapraszam u mnie takie owoce na okraglo sa bo ja je poprostu uwielbiam :-D:-D

Dzień dobry Gwiazdeczki !!!!!!!!!!!!!!!!!
NO właśnie gdzie sie podziewają gwiazdeczki ??????? jeszcze śpią ?????????????? :eek:

Zagubiona i jak nocka minęła ???????????? zaczynają sie jazdy bidulko :baffled:
Katka to ja chętnie sie do Ciebie przeniosę bo teraz owoce to tonami bym jadła, zwłaszcza arbuz truskawki i jabłka :-) !!!!!!!!!! :-)

WSTAWAĆ ŚPIOCHY !!!!!!!!!!

Karolcia wróciłaś ??????????????????
Katrina a TY na porodówce ???????? hehe ale mi sie żarty trzymają co ??????? :-D
brak wieści od Violi, czyli nadal w 2 paku pewnie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MIŁEGO DNIA !!!!!!!!!!!!!!!!!! :-) :-) :-):-) :-) :-):-) :-) :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry