• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Hejka
Ja tu wchodze i co czytam:confused:????? Ze Piateczka w gali MMa uczestniczyla:szok::szok::szok: .......no kochana ty moze tego synka zapisz na karate niech wykorzysta swoje umiejetnosci w odpowiednim miejscu:-D:-D:-D
Nie martw sie ja tez kiedys mialam limo i to konkretne:tak::tak::tak:....ale wtedy ja dostalam z premedytacja od jednego bandziora
Dziama ....majtkami:szok::szok::szok:????? Pierwsze slysze:baffled:
A co wykresu nie martw sie jest nas tyle ze napewno pomozemy ci w interpretacji :tak::tak::tak:
Roza ty nam tu sie nie dolinuj bo przeciez za wczesnie na jakies przesady......moze poprostu doszlo do zagniezdzenia i tempka poleciala:tak::tak::tak:.....gdybys nie miala owu nie bylo by tych skokow tempki.....dziewczyny nie raz mialy spadki ponizej linii a pozniej byly plusiki .....tak ze lepetynka do gory i bedzie gites
Jane a moze te zawirowania cos wmodza skoro nigdy tak nie mialas....albo nam te wykresy wszystkim juz oszalaly :baffled::baffled::baffled:
Malami sie nie odzywa ciekawe jak po weselisku.......moze jeszcze z tego zboza nie wyszla :-D:-D:-D
Ania b wiem ze masz urlop wiec licze ze cie wiecej tu bedzie :tak::tak::tak:zapisuj sobie wszystko w Wordzie ;-);-);-) apotem wklejaj
Kasia i to mi sie podoba poprostu mowisz prosto z mostu .....i...............masz :tak::tak::tak:zaproszenie skoncze tego posta i ci wysle ......fajnie by bylo gdybys dala temu dziadkowi chlopaka niech sie chlopina cieszy :-D:-D:-D
Roszpunka poszlalas z tymi pokrowcami:szok::szok::szok:....super:tak::tak::tak:!!!!!!!!!!!! A czym wypelnialas???? Lazieneczka piekna zwlaszcza lustro widze ze lekowe zaroweczki........cool:-).......Gratuluje trojeczki
Sun no to u ciebie to tylko kwestia czasu i moze inseminacja nie bedzie potrzebna:tak::tak::tak: ....ja placilam za droznosc i 2 dniowy pobyt w szpitalu 350 zl
Rozia rehabilitacja:szok::szok::szok:???? A mozesz?????
TomekiJustyna milego mieszkania:-):-):-)
Agnes wybaczamy i czekamy az ci sie polepszy :tak::tak::tak:....wracaj szybko
Zzagubiona odezwij sie co tam u Was:tak::tak::tak:
Losiczka ty nadal szurasz??? Biedacto....nie dadza ci dychnac :baffled:
Ilonka to super ze atmosfera sie oczyscila:tak::tak::tak:.....czasami tak trzeba.......extra ze trafilas na ten wozeczek mnie sie bardzo podoba;-)
Sylwia u mnie w domu bratowa miala tego trzykolowca i powiem ci ze prowadzi sie super lekko idzie:tak::tak::tak: tylko trzeba byc czujnym bo lubie sie czasem gibnac na jedna ze stron

A ja sobie siedze i czekam na moich gosci bo wracaja z Polski i walcze z tym talerzem IMG_9637.jpg.........a i bym zapomniala ...................................................OGLASZAM WSZEM I WOBEC
STRZAL BYL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Ilona, czytając ten skład wychodzi, że są tam jakieś witaminy, żelazo, jod i kwas foliowy. Więc nic czego by nie było w zwykłym suplemencie, np w femibionie 1 itd.
Coraz więcej ludzi ma problemy z zafasolkowaniem, więc ten producent znalazł sobie świetny sposób na zbijanie kasy. Do tego kampania reklamowa i cena z kosmosu. Sposób na wspaniały biznes:dry:

Katy, poduszki wypełniłam gąbką, bo nic innego pod ręką nie miałam:-) A ty swoje czym?? Niestety nie widać wzorku na tych fotkach, ale ten materiał jest beżowy w takie białe kwiaty ala hawajskie. A o światełka zadbał m, w końcu elektryk:-) Najbardziej jest zadowolony z tych ledów:tak:

Ostatnia edycja:
Roszpunko, łazienka prześliczna, świetnie wykorzystaliście przestrzeń :tak::tak::tak:! Pokrowce też rewelacja, ja niestety mam dwie lewe ręce do takich rzeczy... A mój m też elektryk (pewnie by się obraził, bo mgr inż. inżynierii elektrycznej, ale jak zwał, tak zwał ;-))

Katy, bardzo dziękuję za zaproszenie!!! Mam nadzieję, że strzał okaże się celny, zatem porcja: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Mniammm, zawartość talerzyka wygląda apetycznie :tak:!

Sylwia, ojj, Ty to się masz z tym zdrówkiem swoim :-(, mnie niestety też pobolewa pęcherz... Wózek ten drugi podoba mi się bardziej.

Justynko, fajnie, że już w nowym domku i że okolica miła, niech wam się dobrze mieszka!!!

Agnes, dużo zdrówka! Mi na szczęście w tym sezonie alergia odpuściła.

Marysiu, no nie dziwię się, że mała akrobatka w brzuszku, skoro ma to we krwi ;-);-);-)!

Sun, ja za HSG płaciłam prywatnie 450zł – bardzo profesjonalnie i miło (o ile to możliwe biorąc pod uwagę charakter tego badania :baffled:)

Losiczko, a Ty jeśli nie zaczapkowana, to zatorebkowana :-D:-D:-D.

Ilonko, świetny avatarek! Wózek naprawdę fajny, mam nadzieję, że będziesz zadowolona!

Róziu, przykro mi, że samopoczucie nie teges, ale taki już nasz los, raz lepiej, raz gorzej...

Aniu, a jak u Ciebie samopoczucie?

Miłego popołudnia i wieczorku!!!

Katy strzal oddany jupi ......:-D:-D:-D a gdzie tempka dzisiejsza no i zaznacz granice:-). Dzisiaj mam labe ale od jutra torebki. A jak taka ladna pogoda to siedze na ogrodzie niestety laptopa nie mam :-(

A wozki fajne tylko ja musze miec i lubie z duzymi kolami :-p

Sun no to u ciebie to tylko kwestia czasu i moze inseminacja nie bedzie potrzebna:tak::tak::tak: ....ja placilam za droznosc i 2 dniowy pobyt w szpitalu 350 zl

Sun, ja za HSG płaciłam prywatnie 450zł – bardzo profesjonalnie i miło (o ile to możliwe biorąc pod uwagę charakter tego badania :baffled:)

Kochane a powiedzcie mi coś więcej na temat tego badania... jak wy to przeszłyście, czy boli???? Bo nie ukrywam, że troszkę się tego boję... :-(

o matko ale pospałam :szok::szok::szok::szok: masakra sny jakieś powalone miałam obudziłam się cała mokra że trzeba było prysznic wziąć
Katy ciesze się że strzał był :tak::tak::tak:
Kasiu_es dziękuje czuję się świetnie :)
Losiczko wykresik ;) obiecujący

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry