KatyB
Fanka BB :)
Hejka
Ja tu wchodze i co czytam
????? Ze Piateczka w gali MMa uczestniczyla

.......no kochana ty moze tego synka zapisz na karate niech wykorzysta swoje umiejetnosci w odpowiednim miejscu

Nie martw sie ja tez kiedys mialam limo i to konkretne

....ale wtedy ja dostalam z premedytacja od jednego bandziora
Dziama ....majtkami

????? Pierwsze slysze
A co wykresu nie martw sie jest nas tyle ze napewno pomozemy ci w interpretacji

Roza ty nam tu sie nie dolinuj bo przeciez za wczesnie na jakies przesady......moze poprostu doszlo do zagniezdzenia i tempka poleciala

.....gdybys nie miala owu nie bylo by tych skokow tempki.....dziewczyny nie raz mialy spadki ponizej linii a pozniej byly plusiki .....tak ze lepetynka do gory i bedzie gites
Jane a moze te zawirowania cos wmodza skoro nigdy tak nie mialas....albo nam te wykresy wszystkim juz oszalaly

Malami sie nie odzywa ciekawe jak po weselisku.......moze jeszcze z tego zboza nie wyszla

Ania b wiem ze masz urlop wiec licze ze cie wiecej tu bedzie

zapisuj sobie wszystko w Wordzie ;-);-);-) apotem wklejaj
Kasia i to mi sie podoba poprostu mowisz prosto z mostu .....i...............masz

zaproszenie skoncze tego posta i ci wysle ......fajnie by bylo gdybys dala temu dziadkowi chlopaka niech sie chlopina cieszy 

Roszpunka poszlalas z tymi pokrowcami

....super

!!!!!!!!!!!! A czym wypelnialas???? Lazieneczka piekna zwlaszcza lustro widze ze lekowe zaroweczki........cool:-).......Gratuluje trojeczki
Sun no to u ciebie to tylko kwestia czasu i moze inseminacja nie bedzie potrzebna

....ja placilam za droznosc i 2 dniowy pobyt w szpitalu 350 zl
Rozia rehabilitacja

???? A mozesz?????
TomekiJustyna milego mieszkania:-):-):-)
Agnes wybaczamy i czekamy az ci sie polepszy

....wracaj szybko
Zzagubiona odezwij sie co tam u Was

Losiczka ty nadal szurasz??? Biedacto....nie dadza ci dychnac
Ilonka to super ze atmosfera sie oczyscila

.....czasami tak trzeba.......extra ze trafilas na ten wozeczek mnie sie bardzo podoba;-)
Sylwia u mnie w domu bratowa miala tego trzykolowca i powiem ci ze prowadzi sie super lekko idzie

tylko trzeba byc czujnym bo lubie sie czasem gibnac na jedna ze stron
A ja sobie siedze i czekam na moich gosci bo wracaja z Polski i walcze z tym talerzem
.........a i bym zapomniala ...................................................OGLASZAM WSZEM I WOBEC
STRZAL BYL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja tu wchodze i co czytam
????? Ze Piateczka w gali MMa uczestniczyla

.......no kochana ty moze tego synka zapisz na karate niech wykorzysta swoje umiejetnosci w odpowiednim miejscu

Nie martw sie ja tez kiedys mialam limo i to konkretne

....ale wtedy ja dostalam z premedytacja od jednego bandzioraDziama ....majtkami

????? Pierwsze slysze
A co wykresu nie martw sie jest nas tyle ze napewno pomozemy ci w interpretacji

Roza ty nam tu sie nie dolinuj bo przeciez za wczesnie na jakies przesady......moze poprostu doszlo do zagniezdzenia i tempka poleciala

.....gdybys nie miala owu nie bylo by tych skokow tempki.....dziewczyny nie raz mialy spadki ponizej linii a pozniej byly plusiki .....tak ze lepetynka do gory i bedzie gitesJane a moze te zawirowania cos wmodza skoro nigdy tak nie mialas....albo nam te wykresy wszystkim juz oszalaly

Malami sie nie odzywa ciekawe jak po weselisku.......moze jeszcze z tego zboza nie wyszla

Ania b wiem ze masz urlop wiec licze ze cie wiecej tu bedzie

zapisuj sobie wszystko w Wordzie ;-);-);-) apotem wklejaj Kasia i to mi sie podoba poprostu mowisz prosto z mostu .....i...............masz

zaproszenie skoncze tego posta i ci wysle ......fajnie by bylo gdybys dala temu dziadkowi chlopaka niech sie chlopina cieszy 

Roszpunka poszlalas z tymi pokrowcami

....super

!!!!!!!!!!!! A czym wypelnialas???? Lazieneczka piekna zwlaszcza lustro widze ze lekowe zaroweczki........cool:-).......Gratuluje trojeczki Sun no to u ciebie to tylko kwestia czasu i moze inseminacja nie bedzie potrzebna

....ja placilam za droznosc i 2 dniowy pobyt w szpitalu 350 zlRozia rehabilitacja

???? A mozesz?????TomekiJustyna milego mieszkania:-):-):-)
Agnes wybaczamy i czekamy az ci sie polepszy

....wracaj szybkoZzagubiona odezwij sie co tam u Was

Losiczka ty nadal szurasz??? Biedacto....nie dadza ci dychnac

Ilonka to super ze atmosfera sie oczyscila

.....czasami tak trzeba.......extra ze trafilas na ten wozeczek mnie sie bardzo podoba;-)Sylwia u mnie w domu bratowa miala tego trzykolowca i powiem ci ze prowadzi sie super lekko idzie

tylko trzeba byc czujnym bo lubie sie czasem gibnac na jedna ze stronA ja sobie siedze i czekam na moich gosci bo wracaja z Polski i walcze z tym talerzem
.........a i bym zapomniala ...................................................OGLASZAM WSZEM I WOBECSTRZAL BYL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

No ale światełka w domu obie zawsze będziemy miały na pikum belum