• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

zagubiona czyli jakoś tragicznie nie było w nocy..... cieszę sie !!!!!!!!!!!!!!!!! NO tak jak Ci mówiłam niedawno , mała niby wcześniak ale bedzie hej do przodu bo sie ślicznie rozwija :-) :-)
NO u mnie dziś znów ból brzucha jak na @, skurcze sie jakieś lekkie pojawiają, ale wzięłam juz nospę, na szczęście wizyta juz niebawem takze powiem lekarzowi o tym ale co on mi powie ???? ze to juz tak moze być !!!!!!

reklama
Dziendoberek:-) ale mi sie marzy zeby byc berkiem he he:-D

Zagubiona oj kurka to ci malenka dala popalic:-( no i juz nie malenka :-) panienka miesiac skonczyla:-) Jak czuwa to kladz ja na brzuszku pomoze zobaczysz.

Ilonko ja naprawde na nic nie licze w tym cyklu ;-)

Katy owulki swiruja na maksa w tym miesiacu a z tego tylko moze byc babelek. :-)

Piateczko jak tam oczko ;-)

Sun przykro mi ze czeka cie taki zabieg ale ja sama bym sie tego podjela jakbym miala problemy. Zycze zeby jak naj mniej bolalo:-)

Karolciu halooo :-)

A u mnie to chyba bedzie dzisiaj padac a ja ciacha nie zakupilam:-p

Milego dnia :-)

sylwia Jaś to juz od dawna nie jezdzi w wózku,,,, po prostu on lubi bardzo chodzić wiec nie było sensu a poza tym skoro bedzie drugie dziecie to nawet lepiej ze juz wcześniej sie oduczył jezdzić bo moze byłby problem ze dlaczego on nie moze jak dzidziuś moze !!!!!! :sorry:
losiczka lepiej sie nie nastawiać i miec milusią niespodziankę prawda ??????? :-)

Dzień dobry
właśnie wstałam a gdzie reszta?? jeszcze śpi??

Ilonko kurcze uważaj na siebie
Losiczko jak tam szuranko??
Piąteczko hop hop co z oczkiem
Sylwia i jak tam decyzja o wózku?? podjęta
zZagubiona bidulko uroki macierzyństwa widzę w pełni już ,ale pomyśl że będzie już tylko lepiej ;-)no zdrówka dla Nadusi
reszty grzechów nie pamiętam :-D:tak::szok:

MIłego dnia

Ostatnia edycja:
ilonko polozna oczy zrobila jak powiedzialam o tym ze mala sie przekrecac zaczela heh a co do skurczow ja tez co rusz slyszalam tak moze byc heh

losiczko klade ja na brzuszku prawie caly czas wtedy sie uspakaja tylko ze zaczyna juz sama sie odwracac wiec nie wiem jak dlugo dam rade ja tak ukladac hihi

aniab
polozna mi dzis powiedziala ze najgorszy okres za nami :baffled: ciekawe jakim cudem skoro mala dopiero zaczela sie rozkrecac ehh

bede probowala z tym czarnym ale zobacze co wyjdzie :) moja mala nie jest w stanie tak duzo sama chodzic lubi ale po jakims czasie musze ja nosic ;/

Dziendoberek

Zzagubiona ale myslisz ze ty cos zjadlas????? Ze ona ma te bole brzuszka???
Ilonka spiochow widze ze u nas nie brakuje:tak::tak::tak: nie tylko ja zasypiam....ps dzisiaj znow zaspalam:-D:-D:-D
Losiczka to lec po ciacho poki jeszcze nie pada :-D:-D:-Dbo juz sobie wyobrazam jakie oczy mialas jak sie okazlo ze ciacha niet:szok::szok::szok: z ciebie odrobinka wiec smialo mozesz wcinac :tak::tak::tak:
A Piateczka jeszcze sie nie meldowala???? Moze w dolku:eek::eek::eek:???
Ania ty grzesznico :-D:-D:-D:-p:-D
Ja zmykam na rabotu pozniej sie pokaze bo dzisiaj duzo pracy:zawstydzona/y:

Ps gdzie mam zaznaczyc granice bo za cholere nie wiem w tym cyklu......czy jeszcze nie zaznaczac????

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry