• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Pamela ja pochodzę z górnego śląska znam to uczucie u nas dochodziło także trzymanie mebli bo zazwyczaj leciały na nas :( okropne

reklama
Ja tylko na chwilkę,
Pamela, to miałaś przeboje, brr..., takie przebudzenie :baffled::baffled::baffled:
Zzagubiona, cieszę się, że ta nocka już była lepsza.

Roza_, w tym szczególnym dniu życzę Ci dużo zdrówka, wytrwałości, spełnienia marzeń, a także wszystkiego, czego tylko Ty sama sobie życzysz!!!
I pamiętaj, że:
DSC03776.jpg

Już po wizycie. Oczywiście znów czekania 2,5 godziny chyba :crazy:
Pani doktor popatrzyła na moje postępy w wadze i stwierdziła, że za niedługo pączek będę!!!:baffled::baffled::baffled::baffled:
No ale szyjka nadal w takim samym stanie jak była, tyle że jest miękka. Mam nadzieję, że wytrzyma jeszcze te 2 miesiące. Dalej mam się oszczędzać, w sensie serduszkowania szczególnie:-( Jak już będziemy bezpieczni to nie dam m spokoju hihi:-D
Następna wizyta 12 czerwca, a zaraz po wizycie usg. Na szczęście uda mi się to załatwić za jednym zamachem.

Ilona, też zdarzają mi się takie bóle i skurcze jak na @.

Pamela
, ale masz rewelacje u siebie! Nie zazdroszczę takich przeżyć.

Ilonko mam mala prosbe a moze w tabelce pt staraczki na pierwszym miejscu byla by dziewczyna ktora ma najblizsza @ wtedy bysmy wiedzialy ktora pierwsza testuje :-) :-):-)

Dziewczynki dziekuje wam ale ja zawsze mam piekna tempke az do pojawienia sie @ :-D:-D:-D ale kciukasy fluidki oczywiscie jak najbardziej potrzebne na tym etapie :-)

Roza ty moje sloneczko niedowiarku :) :) :) Wszystkiego naj naj i zycze ci przepieknych owulacji i prezenciku w brzuszku :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Roszpunka TY i pączek????? nie wierze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ile masz juz na plusie ??????? pochwal sie ;-) cieszę sie ze wszystko OK, szyjka jeszcze wytrzyma, zobaczysz a jak sie okaze to jeszcze przenosisz !!!!!!!!!!!!
losiczka mówisz masz, zrobię to ale niech mi dziewczyny podadzą kiedy bedą miec @ bo w tabelce sporo nie ma tych danych !!!!!!!!
Pamela miłego dnia :-)

Gin powiedziała, że nie jest aż tak tragicznie, ale jednak :-) Waga z 7 tygodnia to 53, a teraz mam 62. Zaznaczam, że już na początku ważyłam więcej niż normalnie, więc w sumie to nie wiem od jakiej wagi mam liczyć kilogramy na plusie. Powiedzmy, że 9 na plus:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry