• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Roszpunka maaaaaatko !!!!!!!!!!!!!!!! :angry::angry::angry::angry: ja bym chciała być tak "chudym" pączusiem :-D to teraz uwaga ...... u mnie chyba bedzie juz jakoś 15 kg na plusie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :crazy: :sorry:
Małami nadrabiaj ;-) kiedy pokażesz jakieś zdjęcie z wesela co???????????????????? chcesz w dupsko ????????????????

witam gwizdeczki!

u mnie dzisiaj trochę lepiej z alergią. tzn. nadal mnie meczy ale jak na dworze nie ma słoneczka to jest ciut lepiej. siedze sobie sama w domku wiec mogłam nadrobić zaległości.

ilonka
bardzo fajny wózek. i cena widze też okazyjna. ja jednak zdecyduje się na nowy bo mam w planach jeszcze jednego bejbika wiec sobie zostawię.

roszpunka ciesze się ze wizyta udana. ty jestes mega szczuplutka wiec ja tam w pączusia nie wierzę. ile juz ci przybyło? no i czekam na relacje jak wózek się pojawi czy jestes zadowolona.

karolcia
nadal w szpitalu? tak pisze na wykresie. ma ktoś z nią kontakt?

roza kochana wszystkiego najlepszego z okazji 30-tki. jaki to piekny wiek. spełnienia marzeń słoneczko!

losiczko trzymam kciuki bo wykres obiecujący.

katka twój wykres szalony. ale dobrze ze był strzał. trzymam kciuki oby celny. no a jak dzisiaj tez białko to może warto poprawić? powodzenia.

jane ty dzisiaj też masz wizytę. no to mam nadzieje że będzie wszystko ok.

katrina
no dzisiaj twój termin a to jeszcze w dwupaku? no ale maluch sam chyba wie kiedy na tym świecie sie pojawić. oby jak najszybciej.

viola nadal nie daje znaku co u niej?

pamela no słyszałam ze we Włoszech dzisiaj znowu ziemia się zatrzęsła. oj nie chciałabym tego przezyć. ale miałaś pobudkę.

no i tyle na teraz. musze kończyć obiadek. dzisiaj bigos z młodej kapusty. no i dzisiaj czeka mnie cały wieczór prasowania. jakos oststnio zaniedbuje to mimo iz lubie stać przy desce. chyba z 3 pralki na mnie czekają.

buziolki i wpadam później

hejka

melduję że żyję, ale co to za życie...w robocie nie wiem w co ręce najpierw włożyć, w domu nici z seksu..ale dziś chyba nie odpuszczę już D:-p
oczywiście znów zaległości mam, poczytam co u was :)

Składam najpierw życzenia..bo ktosik ma dziś urodzinki:-p
Roza radości każdego dnia tych malutkich i dużych :) zdrówka :) miłości :) poczucia szczęścia :) Wszystkiego NAJ!!!!!
łosiczka, no te twoje cykle takie piękne :happy: trzymam kciuki żeby na koniec zamiast małpy były dwie śliczne kreseczki :happy:

Pozdrawiam każdą bez wyjątku:laugh2:

Ilonka - dam znać jutro co i jak, ale nie wiem o kiedy, bo nie wiem o której godz. będę po, a w dodatku Alinka ma jutro wycieczkę z przedszkola i muszę ją odebrać zaraz po ich przyjeździe. Dopiero wtedy będę mogła zaglądnąć.
A co do wagi.... to 16 kg na plusie - przy Alince też tyle było.

agnes słoneczko dziekuję, nie ma to jak podbudowa :-) moze 20 kg nie przekroczę :baffled: a jak przekroczę to potem bedą głodówki po porodzie :sorry: U nas na razie nie widać trzeciego bejbika takze używany nam styknie :-) ja jak miałam alergię to chodziłam w okularach w domu, cieszę sie ze jest coraz lepiej !!!!!!!! ;-) :-)
Katrina to w wolnej chwili sie odezwij i powiedz czy coś lekarz ustalił :-)
losiczka super wieści ;-) dzięki :-)
truskaffka :-) ;-) działać nie próżnowac mi prosze :-)

Ciężaróweczki ile dziennie razy wasze maluszki mają czkawkę ??????????????????? Bo moje słoneczko ma minimum 4 razy !!!!!!!!!!!!!!! :szok:

Hallo Kochane!
My mieliśmy nieplanowany wyjazd do Polski (te tysiąc kilometrów w jedną stronę to masakra) i wykorzystałam okazję i wepchnęłam się na USG do mojego doktorka prywatnego. Adolina jest nadal dziewczynką, zdrowiutka, waży 628 g i ma 22 cm:) Lekarz rewelacyjny, wszystko obmierzył, wytłumaczył, sprawdził, no szok po prostu. Malutka leży pośladkowo, i wytykała nam język:)
Przycinający internet doprowadzi mnie do szału, ale jeszcze trochę wytrzymam, od 6 czerwca mamy mieć stałe łącze, i będę mogła z Wami normalnie popisać.
Pozdrawiam serdecznie!!!!

reklama
axarai ja dziś myslałam o Tobie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-)
cieszę sie ze sie odezwałaś i ze wszystko jest OK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-) ale Adusia jest juz duża :) super !!!!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry