• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

noooooooo doczytałam odpisałam i co ico i co wszystko mi wcieło do cholery a do tego te wyskakujące reklamy wrrrrrrrrrrrrrr

Ilonko noo jestem a zdjęcia niedługo hihihi ,ładny wózeczek :-):-):-)

Katy hahahahaha ale sie uśmiałam Kapitan kłos,żonkillll i Ty????? Ty??????? TY????????????? do zakonu hehehehe chyba umrę ze śmiechu dobre dobre hihihihi
ze zboża wyszły nici niby G cos tam probował ale ja tak komicznie sie bawiłam i były taaakie loty ze nie w głowie igraszki mi były heheh,do tego stopnia ze ..hmm zrobiłam orzełka przez płotek,a w drodze powrotnej na sale wejsciowe drzwi mnie potraktowały tak ze paluszki przy stopce dzis kolor granatowy już przybrały :-D:-D:-D:-D ,na poprawinach tez było zacnie :szok::szok::szok: zrobiłysmy z młodą Butelkę Ginu,do tego bimberek iii finito Weselicho udane ze hoho :tak::tak::tak::tak::tak: a jakie zdjęcia będą ulalala
aaaaaaaaaaaai złapałam welon yyyyyyy tzn kapelusz młodej ;-)

Roza_ niedowiarku zdrowka i wszystkiego naj i groszeczka w brzuszeczku ;-):-D:-)

Losiczko jak moja wysyłka :szok:

Rozia a ty co porcelana ????????????? ooo bidulko ,ale bedzie dobrze :tak::tak::tak:

Roszpunka no łazieneczka po długim oczekiwaniu wyszła cacy ;)

przepraszam ale wiecej nie pamietam :-(:-(

reklama
truskaffka :-) ;-) działać nie próżnowac mi prosze :-)

Ciężaróweczki ile dziennie razy wasze maluszki mają czkawkę ??????????????????? Bo moje słoneczko ma minimum 4 razy !!!!!!!!!!!!!!! :szok:
Tak jest panie kapitanie :)

Mati miał często czkawki w brzuchu, śmieszne uczucie:-D

Jane nie mogę podglądać twojego wkresu znowu buuuu
pisze że użytkownik zablokował dostęp
Wróć...już wszystko pod kontrolą, nie ma to jak blondynka buhaha
ładna piramidka, oby ciążowa, trzymam kciuki!!!

Kate za złoty strzał Pana Porucznika &&&&&&&&&& :D

Ostatnia edycja:
hej jestem:)))
cały dzień czytam ale jakoś nie mogę się zabrać za pisanie...

normalnie do szału mnie ta moja tempka doprowadzi:wściekła/y::wściekła/y: o co kaman???
dobrze, że dziś idę na wizytę bo chyba bym oszalała:rofl2:

zagubiona ale masz zdolniachę :szok::szok: już się przewraca!!!!

malami fajnie że się wybawiłaś, ilość ran wojennych świadczy o dobrej zabawie:-D:-D

katy ja też owocki wcinam ile tylko mogę, uwielbiam:tak::tak: a na piątek robię z truskawkami placuszka bo mój m kończy 30 lat:-) chciałabym mu prezent zrobić i II krechy pokazać:tak:

roza WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO KOCHANA II kreseczek bo jak one się pojawią to już wszytsko będzie dobrze:tak::tak:

pamela ale pobudka:szok::szok::szok:

ilonka nie martw się po porodzie zrzucisz w gonitwie za dwójką maluchów :-p

agnes dzięki, mam nadzieję, że wizyta będzie ok. Cały dzień już o tym myślę.

truskafka
jak wchodzisz, ze swojego wykresu to widzisz mój. Ale widzę, że już sobie poradziłaś;-)

axa fajnie że się pokazałaś:tak:

a mnie i mojego synka chciałam zdjęcia wrzucić bo dzidziusia zdjecia nie dostałam na tej wizycie;-(w dodatku obrócił sie d**ką w naszą strone i nie pokazał co tam chowa...lekarz stwierdziłze nie bedzie zgadywał więc diwiem sie na nastepnej wizycie. aha a nastepna wizyta 21 czerwca i bedzie połówkowa to dowiem sie dokładnie co z dzidzią.ogólnie czuje sie dobrze tylko kg mnie w depreche wpwrowadzaja.... ja mam 5 juz na plusie szczególnie ze od niedzieli jem jak nie wiem szczególnie słodkie...co w moim wypadku nie służy mi...

A co tu taka cisza :szok:
ja siedzę w ogrodzie i grilla robię bo u nas chyba koniec ładnej pogody :no::wściekła/y:
Życzę wam miłego wieczorku :*:*:*:*:*

Edit
JAne o jakich gałkach mówił twój lekarz :sorry:

Ostatnia edycja:
hej a co tu taka cisza?????

ja po wizycie i jestem zadowolona choć nie za bardzo mi wyjaśnił moje skoki bo ponoć to normalne. FL ma się różnić od pierwszej fazy a u mnie się różni i to jest plus:tak:
Bardzo fajny lekarz. Nie zaczął od straszenia. Zbadał mnie, wypytał o wszystko i stwierdził, że spokojnie możemy sobie dać więcej czasu bo w naszym przypadku potrwa to dłużej.
Zalecił m jeść dużo warzyw i owoców. Dużo przebywać na słońcu. Powiedział, żebyśmy pojechali na porządny urlop:-):-) jakby tego sama nie wiedziała:-D
Nie dał mi lutki bo powiedział, że nie ma sensu się hormonami faszerować. Stwierdził, że ja po prostu mam krótką fl i skoro mam owulację i normalne cykle to wszystko jest ok. Tak więc póki co jestem zadowolona.
Kazał mi jeszcze kupić jakieś gałki i przed sexem je zapodać i to ma wspomóc mnie i m:))

Stwierdził, że mamy jeszcze czas i na spokojnie próbować. Wstrzymujemy się póki co z inseminacją.

a wy gdzie???
Ja oczywiście jadę na squasha :-D:-D

może potem wpadnę

ania jakies gałki prypolisowe czy coś takiego, podobno w sklepie zielarskim to dostanę, muszę dopiero obczaić co to jest bo nawet nie wiem:sorry:

Ostatnia edycja:
Jane super ze wizyta udana :-) o szok, pierwszy raz słyszę o takich gałkach :szok: heheh
Aniu mmmmmmm..... grill ;-) pychotka :D najedz sie i za mnie :-) :-)

o Jezzzu!! dziewczynki naprawdę wam dziękuję!!!!:-D:-D aż wzruszyłąm się normalnie:-D:-D:-D

Przepraszam że nic do was nie napiszę ale właśnie mam niezapowiedzianego gościa:-)

Dziękuję raz jeszcze i kochane jesteście:-D:-D:happy::-)

dziewczyny poczytałam i to chyba chodzi o to, że jakieś grzyby albo bakterie mam minimalnie i to ma pomóc.
lecę pograć
miłego wieczoru:-):-)

reklama
16052012023_1.jpg27052012078_1.jpg27052012067_1.jpg Przedstawiam wam moja pszczolke :)
Roza wszystkiego najlepszegi i spelnienia marzen :)
Jane ja chce takiego lekarza moj byl wnerdny od razu go zmienilam ale u nas ciezko o milych lekarz ;/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry