Malami123
Fanka BB :)
noooooooo doczytałam odpisałam i co ico i co wszystko mi wcieło do cholery a do tego te wyskakujące reklamy wrrrrrrrrrrrrrr
Ilonko noo jestem a zdjęcia niedługo hihihi ,ładny wózeczek :-):-):-)
Katy hahahahaha ale sie uśmiałam Kapitan kłos,żonkillll i Ty????? Ty??????? TY????????????? do zakonu hehehehe chyba umrę ze śmiechu dobre dobre hihihihi
ze zboża wyszły nici niby G cos tam probował ale ja tak komicznie sie bawiłam i były taaakie loty ze nie w głowie igraszki mi były heheh,do tego stopnia ze ..hmm zrobiłam orzełka przez płotek,a w drodze powrotnej na sale wejsciowe drzwi mnie potraktowały tak ze paluszki przy stopce dzis kolor granatowy już przybrały

,na poprawinach tez było zacnie 

zrobiłysmy z młodą Butelkę Ginu,do tego bimberek iii finito Weselicho udane ze hoho 

a jakie zdjęcia będą ulalala
aaaaaaaaaaaai złapałam welon yyyyyyy tzn kapelusz młodej ;-)
Roza_ niedowiarku zdrowka i wszystkiego naj i groszeczka w brzuszeczku ;-)
:-)
Losiczko jak moja wysyłka
Rozia a ty co porcelana ????????????? ooo bidulko ,ale bedzie dobrze

Roszpunka no łazieneczka po długim oczekiwaniu wyszła cacy
przepraszam ale wiecej nie pamietam :-
-(
Ilonko noo jestem a zdjęcia niedługo hihihi ,ładny wózeczek :-):-):-)
Katy hahahahaha ale sie uśmiałam Kapitan kłos,żonkillll i Ty????? Ty??????? TY????????????? do zakonu hehehehe chyba umrę ze śmiechu dobre dobre hihihihi
ze zboża wyszły nici niby G cos tam probował ale ja tak komicznie sie bawiłam i były taaakie loty ze nie w głowie igraszki mi były heheh,do tego stopnia ze ..hmm zrobiłam orzełka przez płotek,a w drodze powrotnej na sale wejsciowe drzwi mnie potraktowały tak ze paluszki przy stopce dzis kolor granatowy już przybrały

,na poprawinach tez było zacnie 

zrobiłysmy z młodą Butelkę Ginu,do tego bimberek iii finito Weselicho udane ze hoho 

a jakie zdjęcia będą ulalalaaaaaaaaaaaaai złapałam welon yyyyyyy tzn kapelusz młodej ;-)
Roza_ niedowiarku zdrowka i wszystkiego naj i groszeczka w brzuszeczku ;-)
:-)Losiczko jak moja wysyłka

Rozia a ty co porcelana ????????????? ooo bidulko ,ale bedzie dobrze

Roszpunka no łazieneczka po długim oczekiwaniu wyszła cacy
przepraszam ale wiecej nie pamietam :-

:-)